Έκοψε την ανάσα η Κόνι, το εξώφυλλο στο #Playboy και η #Eurovision! To ΡΙΚ ακούει;

 
 
 
Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε, το βράδυ της Τετάρτης, η Κόνι Μεταξά στην εκπομπή «The 2night Show». Με βαθύ ντεκολτέ και σκίσιμο... φωτιά κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις 
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Η Κόνι Μεταξά ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «The 2Night Show» και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μεταξύ άλλων την ρώτησε και για τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες που δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram αλλά και τη γυμνή φωτογράφιση που έκανε για το περιοδικό Playboy.

H Κόνι Μεταξά είπε χαρακτηριστικά: «Στην αρχή ανέβαζα περισσότερο αποκαλυπτικές φωτογραφίες. Τώρα έχω ψιλοβαρεθεί τις φωτογραφίες στο Instagram. Θέλω να με εκφράζει αυτό που βγάζω.»!

Και τόνισε: «Έκανα και Playboy. Από τη στιγμή που μου έκαναν την πρόταση από την εταιρεία μου, ήξερα ότι δεν είναι κάτι που θα με εκθέσει. Kαι νομίζω ότι το αποτέλεσμα δεν ήταν όπως το είχα φανταστεί όταν άκουσα Playboy.»

Και υπογράμμισε: «Sexy ήταν, αλλά δεν ήταν χυδαίο, αισθησιακό. Νομίζω ότι πλέον έχουμε δει τόσο πολύ γυμνό που δεν έγινε και κάτι να δούμε άλλο λίγο. Δε σου κάνει και καμία αίσθηση πλέον»!

Αναφερόμενη στην εξ' αποστάσεως σχέση που διατηρεί με τον πολίστα Μάριο Καπότση είπε: «Είναι δύσκολο ειδικά για την αρχή αλλά λόγω δουλειάς είναι ωραίο να έχεις τον χώρο σου και λόγω δουλειάς είναι πιο εύκολο να βρεθούμε δηλαδή εγώ μπορώ να ταξιδέψω. Αλλά γενικά δύσκολο. Δεν είμαι πλέον ζηλιάρα νομίζω πως φταίει ο άνθρωπος που είμαι μαζί τελικά δεν είχα εγώ το πρόβλημα. Πολλές φορές με έχουν απατήσει και το έχω μάθει. Αυτές οι εμπειρίες σε κάνουν πιο δυνατό. Εγώ όλα τα μαθαίνω, Έρχονται και μου λένε πράγματα».

Στο πλατό βρέθηκε και ο παρτενέρ της στο Just The 2 Of Us, Τάσος Ξιαρχό, ο οποίος μίλησε για τη φιλία τους αλλά και την αρχική άσχημη εντύπωση που του είχε κάνει η τραγουδίστρια στην πρώτη τους γνωριμία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Ξιαρχός εξαφανίστηκε από το γύρισμα! «Πρόσβαλαν την νοημοσύνη μου, τη δουλειά μου»

Το λαμπερό ντουέτο επανέλαβε για ακόμη μια φορά την επιθυμία του να λάβει μέρος στην Eurovision ενώ δεν παρέλειψαν να αναφερθούν και στην εμπειρία τους στο Just The 2 Of Us.

«Εννοείται θα πηγαίναμε. Θέλουμε πάρα πολύ και το σκεφτόμαστε, γιατί κάθε φορά που κάνουμε live στο Just The 2 Of Us δουλεύουμε τόσο πολύ. Χορογραφία Eurovision, εικόνα Eurovision. Και λέμε αυτό κάπου πρέπει να το πάμε. Εγώ έχω δηλώσει ότι αν πάω Eurovision θα κάνω έναν χρόνο πρόβα. Το πρόβλημα είναι ότι ό,τι και να κάνω τρώω τόσο κράξιμο που φοβάμαι…», κατέληξε η Κόνι.

 

Η κόρη του Λευτέρη Πανταζή και της Ζώζας Μεταξά έκανε μία άκρως εντυπωσιακή και αποκαλυπτική εμφάνιση που δεν μπορούσε να μην συζητηθεί. Οι ατάκες στο Happy Day ήταν επικές!

Πρώτη και καλύτερη η Σταματίνα Τσιμτσιλή τόνισε: «Είχατε βάλει το σούπερ πάνω στο επίμαχο σημείο επίτηδες, είπε και ο αντρικός πληθυσμός να χαρεί… αλλά του το στερήσατε»!

Από την άλλη η Τίνα Μεσσαροπούλου δήλωσε: «Το καταγγέλλω, χθες τον Ανδρέα Γεωργίου τον βγάλατε φόρα παρτίδα, την Κόνι που είχε να δείξει και πράγματα τίποτα, τις βάλατε το σούπερ λες και είναι ζιβάγκο.»!

Ο Χάρης Χριστόπουλος τόνισε: «Αποκαλυπτικό το φόρεμά της. Υπέροχη! Μαύρη Μέρλιν! Της πάει πάρα πολύ»!

Και δεν έμειναν εκεί… «Αυτό το φόρεμα είναι των τριών μποφόρ. Στα τέσσερα μποφόρ γουρλώνουμε μάτια, στα πέντε βγαίνουν οι φωτογραφικές…»!

 

Θυμηθείτε τις εκπληκτικές εμφανίσεις τους στο #J2US

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Αλέξανδρος Καλπακίδης: «Είπα "όχι μωρέ, γιατί;" στην πρόταση γάμου που μου έκανε η σύντροφός μου»
Στάθης Σχίζα: «Είμαι έτοιμος για μια νέα σχέση. Έβαλα οριστική τελεία στην προηγουμένη»
Ορφέας Παπαδόπουλος: «Έφτασα σε ένα χείλος, δεν ήθελα να χαρίσω την ψυχική μου ηρεμία & γαλήνη σε κανέναν
Άλκηστις Ζιρώ – Γιώργος Λέντζας: Ποζάρουν μαζί στην πρώτη τους κοινή φωτογραφία
Χρύσα Ρώπα: «Δεν υπήρξα ποτέ ευτυχισμένη στη ζωή μου»
Δημήτρης Καμπόλης: «To σπίτι μας πήρε φωτιά, έχασα την μάνα μου από τις αναθυμιάσεις»
Η εντυπωσιακή μεταμφίεση της Πάολας με την κόρη της στο καρναβάλι της Χαλκιδικής
Ο ημίγυμνος απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης σε υπαίθριο τζακούζι, με θέα το δάσος
Μαριάννα Τουμασάτου: «Ακούω αυτά τα πράγματα με την 12χρονη θέλω να πάω να “σπάσω” το δικαστήριο»
Άνδρη Θεοδότου: «Στην οικογένεια δεν μιλάμε για τo '74. Είναι σαν να προσπαθούν να ξεχάσουν το τι έζησαν»