Παρασκευή, 3 Ιουλίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Ο Νίκος Μουτσινάς ξεκίνησε τις διαδικασίες για την υιοθεσία παιδιού

  04/06/2020 08:09
Ο Νίκος Μουτσινάς ξεκίνησε τις διαδικασίες για την υιοθεσία παιδιού

Ο Νίκος Μουτσινάς ξεκίνησε τις διαδικασίες για την υιοθεσία παιδιού

  04/06/2020 08:09
 
 
 
«Μιλάμε για εξετάσεις και πολύ χαρτί για να πας να το καταθέσεις. αίτηση και εάν περάσεις στην επόμενη φάση, σου κάνουν σεμινάρια για γονείς.»
 
 
Μια απολαυστική συνάντηση με τον πρώην συνεργάτη του, Γρηγόρη Αρναούτογλου είχε ο Νίκος Μουτσινάς το βράδυ της Τετάρτης στο “The 2night Show”. Στην εκπομπή του ΑΝΤ1, ο παρουσιαστής και ηθοποιός εξομολογήθηκε μέσα σε όλα την επιθυμία να υιοθετήσει παιδί.

Ειδικότερα, ο Νίκος Μουτσινάς αποκάλυψε με ειλικρίνεια στον Γρηγόρη Αρναούτογλου πως έχει ξεκινήσει τις απαραίτητες διαδικασίες ώστε να γνωρίζει ποιες είναι οι απαιτήσεις και οι προϋποθέσεις για μια υιοθεσία.

“Έχει μεγάλη διαδικασία το πρακτικό της υπόθεσης, αυτή η χαρτούρα. Έκανα τα ραντεβού για να μάθω τι χρειάζεται και μπορώ να καταλάβω κάποιον που δεν θα φτάσει μέχρι το τέλος” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς, προσθέτοντας πως “μιλάμε για εξετάσεις και πολύ χαρτί για να πας να το καταθέσεις. Μετά κάνεις την αίτηση και, εάν περάσεις στην επόμενη φάση, σου κάνουν σεμινάρια για γονείς. Σεμινάρια γονέων. Κάτι που θα έπρεπε να το περνούν όλοι γιατί δεν είναι όλοι γεννημένοι για γονείς.

Επίσης, ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ συμπλήρωσε πως δεν έχει σημασία εάν υπάρχει ή όχι σύντροφος για να υιοθετηθεί ένα παιδί. “Κάνω κινήσεις, ναι” είπε, επίσης, λιτά στον καλό του φίλο, Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Μια ειλικρινής εξομολόγηση από τον Νίκο Μουτσινά στο “The 2night Show”…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 
 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας