Η κατάσταση της υγείας της Μάρθας Καραγιάννη, μετά το χειρουργείο

 
 
Όλα όσα είπε η επιστήθια φίλη και συγκάτοικός της, η Ντόρα Δούμα.
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Ευχάριστα είναι τα νέα για τη Μάρθα Καραγιάννη, η οποία υπεβλήθη χθες σε επέμβαση για την αφαίρεση χολής. Στην εκπομπή “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα” μίλησε η επιστήθια φίλη και συγκάτοικος της γνωστής ηθοποιού, η Ντόρα Δούμα, η οποία τόνισε πως η Μάρθα είναι πολύ καλά στην υγεία της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξανά στο χειρουργείο η Μάρθα Καραγιάννη

 

«Η Μάρθα είναι καλά, απλώς είναι… καταλαβαίνετε, μετά την εγχείρηση. Πήγε πολύ καλά γιατί έχουμε έναν καταπληκτικό γιατρό και τον ευχαριστούμε πολύ.

Η επέμβαση ήταν να γίνει στα τέλη Μαρτίου, αλλά την είχαν αναβάλει λόγω του κορονοϊού. Η Μάρθα δεν είχε καθόλου πόνους όλο αυτόν τον καιρό και αυτό είχε κάνει εντύπωση στον γιατρό.

Όχι, η Μάρθα δεν φοβάται καθόλου τα χειρουργεία, είναι πολύ ψύχραιμη. Θα βγούμε από το νοσοκομείο ή αύριο ή μεθαύριο. Περιμένουμε να περάσει ο γιατρός και θα δούμε…

Η Μάρθα τα τελευταία χρόνια είχε αρκετές προτάσεις για δουλειά, αλλά δεν θέλει. Θέλει να απολαύσει τη ζωή της, να ξεκουραστεί… Μου λέει “καριέρα δεν θέλω να κάνω, έχω κάνει. Λεφτά δεν θέλω να κάνω, οπότε για ποιο λόγο να δουλέψω;”. Είναι χορτασμένη», είπε η Ντόρα Δούμα.

Το χρονικό της ασθένειάς της

Η κατάσταση της υγείας της Μάρθας Καραγιάννη τον περασμένο Φεβρουάριο είχε συγκινήσει για έναν ακόμα λόγο. Συνέπεσε με την ξαφνική ασθένεια και τον θάνατο του αγαπημένου της φίλου και συνοδοιπόρου στις ταινίες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου, Κώστα Βουτσά. "Έφυγε ο πιο σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου μετά τη Ντόρα. Λυπάμαι Κωστάκη που δεν μπορώ να είμαι εκεί πέρα για να σε αποχαιρετήσω", ανέφερε τον περασμένο Φεβρουάριο η Μάρθα Καραγιάννη για τον θάνατο του Κώστα Βουτσά.

Ο γιατρός της μάλιστα είχε δηλώσει μετά την πρώτη εγχείρηση: "Η κατάστασή της είναι πολύ καλή και θα επανέλθει. Χρειαζόταν δυο χειρουργεία, έγινε το πρώτο και θα γίνει και το δεύτερο 4 - 5 εβδομάδες μετά. Καθαρίστηκαν τα σωληνάκια του ήπατος και θα ακολουθήσει ένα χειρουργείο χολής. Δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο. Η επέμβαση είχε άριστο αποτέλεσμα". Η ηθοποιός είχε ανεβάσει πυρετό και έκανε και εμετούς, όμως η κατάστασή της δεν βελτιωνόταν και οι δικοί της άνθρωποι αποφάσισαν να εισαχθεί σε κλινική.

 

 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Ξέσπασε on air η Μπέττυ Μαγγίρα για τον Δημήτρη Παπανώτα: «Δεν βγήκα τότε να μιλήσω»
Η Αγγελική Ηλιάδη κατεβαίνει συνυποψήφια με Βέφα Αλεξιάδου & Εύη Βατίδου στις Ευρωεκλογές!
Παύλος Σταματόπουλος: «Σε αυτή τη δύσκολη ώρα δεν έμεινα ούτε ένα λεπτό μόνος»
Ατύχημα για τη Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Προσγειώθηκε στο κεφάλι μου... Την έχω ακούσει!»
Στο νοσοκομείο η Μαρία Φραγκάκη – Η φωτογραφία ξαπλωμένη στο κρεβάτι του πόνου
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Έχει αλλάξει η δημοσιότητα την ζωή μου, 100%»
Το «ευχαριστώ» του Χρήστου Μάστορα και η δημόσια υπόσχεση στη Μαρινέλλα
Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Όταν έβγαζα πολλά χρήματα από τη δουλειά μου, τα ξόδευα αμέσως…»
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Η Παναγιά και ο Ταξιάρχης μου κράταγαν το χέρι και με ξαναγύρισαν…»
Τα ήπιε με τον πατέρα του o James Καφετζής μετά το ναυάγιο στον Ειρηνικό – Η φωτογραφία τους στον Παναμά