Τρίτη, 11 Αυγούστου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Η Αλίκη απαντά για την κληρονομιά μετά την προειδοποίηση της κόρης του Βουτσά!

  03/06/2020 09:13
Η Αλίκη απαντά για την κληρονομιά μετά την προειδοποίηση της κόρης του Βουτσά!

Η Αλίκη απαντά για την κληρονομιά μετά την προειδοποίηση της κόρης του Βουτσά!

  03/06/2020 09:13
 
 
Η Αλίκη Καταβού απάντησε στα όσα είπε η Σάντρα Βουτσά για την κληρονομιά του πατέρα της, του αξέχαστου ηθοποιού, Κώστα Βουτσά.
 

Η Σάντρα Βουτσά είπε στην εκπομπή Μεσάνυχτα που ήταν καλεσμένη: «Ο πατέρας μου έκανε περιουσία γιατί ήταν επιχειρηματίας. Ήταν προσεκτικός και συγκροτημένος. Ελπίζω πως δεν θα υπάρξει θέμα με τα κληρονομικά. Δεν θα επιτρέψω να υπάρξει κάποιο πρόβλημα με την περιουσία του πατέρα μου.»

Και υπογράμμισε στην Ελεονώρα Μελέτη: «Είναι πολύ γελασμένος όποιος σκεφτεί να κάνει κάτι που δε θα μας ωφελεί όλους. Κανένα από τα παιδιά δεν ασχοληθήκαμε ποτέ να ρωτήσουμε το τι γίνεται με την περιουσία. Δεν ήταν αυτό το ζητούμενο, Ο πατέρας μου μας έδωσε ένα τεράστιο εφόδιο. Μας έμαθε να δουλεύουμε. Και να την ευχαριστιόμαστε τη δουλειά. Και είμαστε όλες έτσι» !

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Η Αλίκη Κατσαβού τοποθετήθηκε πρώτη φορά για την κληρονομιά του Κώστα Βουτσά στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους στον Alpha Κύπρου: «Με τα κορίτσια είμαστε πολύ κοντά και δεμένες και λείπει η μία στην άλλη και η πανδημία μας έκανε να χαθούμε για λίγο…». Και τόνισε: «Με ενοχλεί να λέγονται πράγματα δημόσια για την κληρονομιά… Δεν ενδιαφέρει τον κόσμο αυτό. Είναι ένα οικογενειακό ζήτημα που όλες οι οικογένειες αντιμετωπίζουν και εγώ αυτά τα πράγματα δεν θέλω να τα κάνω δημόσια… Είμαστε καλές γυναίκες, αγαπημένες, ο Φοίβος είναι μικρός δεν τον λογαριάζω σ’ αυτό και νομίζω ότι μπορούμε να τα κάνουμε αυτά έξω από τα φώτα της δημοσιότητας»!

Δείτε όλα όσα είπε στο παρακάτω απόσπασμα!

 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας