«Ο πατέρας μου μάς άφησε πριν γεννηθώ!»

 

Ο Δημήτρης Σταρόβας μίλησε στην εκπομπή, «Μεσάνυχτα», για το βάρος του, πώς μετά τα 35 του άρχισε να παίρνει κιλά, αν προσπάθησε να κάνει δίαιτα, τα λειτουργικά προβλήματα που έχει λόγω των παραπανίσιων κιλών και… τους εφιάλτες που έχει! Η αποκάλυψη για τα κιλά, η δίαιτα και… οι εφιάλτες  «Η μητέρα μου παντρεύτηκε πρώτη φορά για να γλιτώσει από τον τίτλο της… τάδε με το εξώγαμο, ήταν σκληρά τα πράγματα».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Ο πολυτάλαντος καλλιτέχνης μίλησε, μεταξύ άλλων, για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια που στιγματίστηκαν από την απουσία του πατέρα του, ο οποίος έφυγε από το σπίτι λίγο πριν γεννηθεί. Εξήγησε, επίσης, γιατί σταμάτησε το σχολείο, ενώ αποκάλυψε και ποιο είναι το πραγματικό του επίθετο.

«Ο πατέρας μου μάς άφησε πριν γεννηθώ. Η μητέρα μου έκανε 2-3 δουλειές για να με φροντίσει. Δεν τον γνώρισα ποτέ τον πατέρα μου. Είχε αρραβωνιαστεί με τη μάνα μου, έμεινε έγκυος η μητέρα μου και για κάποιο λόγο εξαφανίστηκε.

Στην πέμπτη γυμνασίου σταμάτησα το σχολείο, ήταν εξατάξιο τότε, δεν υπήρχε λύκειο. Μαγεύτηκα με τα μπιλιάρδα και τα παράτησα. Είμαι… βλαμμένος. Δεν ξαναπήγα στο σχολείο, παρότι ήμουν καλός μαθητής, κάτω από 19 δεν έπεσα ποτέ. Μου έλεγε η μαμά μου, αλλά τι να κάνει; Όχι, δεν το μετάνιωσα γιατί πιστεύω περισσότερο στην κοινωνική μόρφωση χωρίς να μειώνω βέβαια την ακαδημαϊκή. Ποτέ δεν σκέφτηκα να γυρίσω και να το τελειώσω. Και δεν μου έλειψε μέχρι τώρα.

Η μητέρα μου παντρεύτηκε πρώτη φορά για να γλιτώσει από τον τίτλο της… τάδε με το εξώγαμο, ήταν σκληρά τα πράγματα τότε και πήρα το όνομα του πατριού μου, του Σταρόβα. Μέχρι τα 13 μου παντρεύτηκε η μητέρα μου τον Σταρόβα λεγόμουν Λαγαρίας, να και κάτι που δεν το έχω πει ποτέ. Αυτό ήταν το πατρικό της μάνας μου. Επειδή δεν είχε παντρευτεί τον πατέρα μου, είχα πάρει εγώ το δικό της», είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Σταρόβας.

 

Η αποκάλυψη για τα κιλά, η δίαιτα και… οι εφιάλτες 

Ο Δημήτρης Σταρόβας είπε χαρακτηριστικά: «Μέχρι τα 35 ήμουν λίγα κιλά. Μετά δε ξέρω τι άλλαξε. Από το 90’ και μετά άρχισα και έβαζα κιλά. Την πάτησα γιατί κάναμε ένα στούντιο και από κει που έτρεχα στα βουνά, καθόμουν 15 ώρες σε μια καρέκλα. Έφερναν πίτσες και σιγά σιγά...»!

Και τόνισε: «Δεν έχω μπει σε διαδικασία να κάνω δίαιτα, αλλά πρέπει. Αρχίζω και έχω λειτουργικά προβλήματα που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα. Μειώνονται οι αντοχές μου. Βλέπω εφιάλτες που έχουν σχέση με το βάρος μου. Έβλεπα εφιάλτες ότι απήγαγαν την κόρη μου και δεν μπορούσα να τη σώσω. Ξυπνούσα σε κάτι ενοχές. Τρώω ακατάστατες ώρες και δεν κινούμαι»!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Δανάη Μπάρκα: «Χυδαίο να στέλνουν φωτογραφίες που κάποιος είναι αγκαλιά με έναν άνθρωπο…Τραγικό!»
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ο 41χρονος πρώην σύντροφός της Πριγκίπισσας Βεατρίκης βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση, στο Μαϊάμι
Αργύρης Ξάφης: «Ήμασταν στη σκηνή με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και άρχισαν να μας πετάνε αυγά»
Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Είμαι ελεύθερος και ανοιχτός στις απόψεις μου για τα ερωτικά. Μοιάζω σαν αναίσθητος»
Βίκυ Βολιώτη: «Mε τον σύζυγό μου, δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Έχουμε σκεφτεί πολλές φορές τον χωρισμό»
Κερασία Σαμαρά: «Έχω βιώσει κακοποίηση στο θέατρο αλλά σώπασα. Είναι κάτι που μετανιώνω»
Το καλοκαίρι στην Πύλο ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Καλεσμένα όλα τα Σεπόλια