Έβαλε τα κλάματα, για το παιδί του που έρχεται, πέρασε σε διαφημίσεις η Ελένη

 

«Μπήκαμε με τα μούτρα του έρωτα, δυνατά και αρχίσαμε και το φτιάχναμε και το μεγαλώνουμε και ιδού και το πρώτο αποτέλεσμα. Το πρώτο μωρό» Δάκρυσε στον αέρα ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και μας συγκίνησε όλους«Θέλω να πιστεύω ότι δε θα είναι η τελευταία συνέντευξη που κάνουμε...»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, βρέθηκε καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη στην εκπομπή του Alpha «Ελένη». Ο ηθοποιός διανύει μια από τις πιο ωραίες περιόδους της ζωής του καθώς σε λίγο καιρό θα κρατήσει στα χέρια του τον καρπό του έρωτα του με τη Λένα Δρασάκη.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, το κλίμα φορτίστηκε και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης βούρκωσε. Η Ελένη Μενεγάκη τότε «έκοψε» για διαφημίσεις ώστε να μπορέσει να μιλήσει με τον καλό της φίλο off camera.

«Αν δεν είμαστε εμείς καλά, με όποιον και αν βρεθούμε δεν θα γίνει σύνδεση» ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός και πρόσθεσε: «Μπήκαμε με τα μούτρα του έρωτα, δυνατά και αρχίσαμε και το φτιάχναμε και το μεγαλώνουμε και ιδού και το πρώτο αποτέλεσμα. Το πρώτο μωρό. Αισθάνομαι ερωτευμένος, ότι έχω βρει τον άνθρωπό μου και αυτό ήταν, ήρθε και έδεσε το γλυκό, κόλλησε το παζλ» είπε.

Στη συνέχεια, τα μάτια του βούρκωσαν λέγοντας: «Πέρασα κι εγώ από πολλά στάδια και τον τελευταίο ενάμιση χρόνο ξεκίνησα κι εγώ ψυχοθεραπεία και με βοηθάει ακόμα πολύ. Μου έλεγαν και παλιά να το δοκιμάσω, αλλά το απέφευγα. Θεωρούσα ότι δεν το χρειαζόμουν, ότι δεν θα μου χρησίμευε κάτι.

Έκανα λάθος. Με ηρέμησε, με έκανε να δω τον εαυτό μου στον καθρέφτη κι επίσης ήρθαν και πολύ ωραία πράγματα στη ζωή μου, όχι μόνο στη δουλειά μου. Είμαι από τους ανθρώπους που είμαι και τυχερός και χόρτασα ήδη από πολλά πράγματα στη δουλειά μου».

Ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή στον αέρα της Ελένης.

 

Ο ηθοποιός εκτός από την προσωπική του ζωή αναφέρθηκε και στην απόφαση της Ελένης Μενεγάκη να απέχει από την τηλεόραση για την επόμενη σεζόν εκφράζοντας την επιθυμία του να ξανασυναντηθούν τηλεοπτικά στο μέλλον.

«Σκεφτόμουν πως πέρασαν όλα αυτά τα χρόνια. Είναι η τελευταία συνέντευξη στην Ελένη; Θέλω να πιστεύω ότι δεν είναι η τελευταία μου συνέντευξη σε εσένα… Ένας κύκλος κλείνει, κάτι συμβαίνει, κάτι γίνεται. Θέλω να πιστεύω Ελένη ότι θα ξανασυναντηθούμε και θα είναι και καλύτερα τα πράγματα και θα αγκαλιαστούμε, και θα φιληθούμε και θα τραγουδήσουμε Ελένη» είπε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Η Ελένη Μενεγάκη τον άκουγε προσεχτικά και είχε συγκινηθεί… "Θα σε βρω όπου και αν είσαι τον Αύγουστο γιατί θέλω να σου στείλω τις ευχές και την αγάπη μου…Θέλω να είμαι κοντά σου με την αγάπη μου και τη θετική μου ενέργεια, όλα να σας πάνε όπως εσείς επιθυμείτε!"!
 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Σημάδια αισιοδοξίας στην προσπάθεια αφύπνισης του Δημήτρη Κόκοτα: «Ανταποκρίνεται ο οργανισμός του»
Παύλος Χαϊκάλης για Μάνο Ιωάννου: «Υπερασπίζεται τον φίλο του και το θεωρώ πάρα πολύ έντιμο»
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»
Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Άντζελας μετά την αποχώρηση από το #J2US: «Ακόμα πενθώ, δεν πάω πουθενά»
Η ανάρτησή της Κατερίνας Βρανά για τα γενέθλια της: «Η μέρα που σχεδόν πέθανα. 7 χρόνια επιβίωσης»
Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας
Σταματίνα Τσιμτσιλή σε Δημήτρη Παπανώτα: «Υπήρξες προσβλητικός απέναντι στη Μπέττυ Μαγγίρα»
Γιώργος Καπουτζίδης: «Δεν θα σπαταλήσω ούτε δευτερόλεπτο να συγχιστώ για κάποιον που δεν με χωνεύει»