«Να πετάς όσο πιο ψηλά μπορείς στους ουρανούς, ελεύθερος περήφανος, λατρεμένος!»

 

Ένας χρόνος συμπληρώνεται σήμερα από τη μέρα που ο Πάνος Ζάρλας έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο έπειτα από ατύχημα που είχε με τη μηχανή του.  Το συγκινητικό μήνυμα της μητέρας του

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Ο νικητής του πρώτου Power of Love που είχε καταφέρει να κερδίσει την αγάπη μιας μεγάλης μερίδας τηλεοπτικού κοινού «έφυγε» εντελώς ξαφνικά ανήμερα των γενεθλίων του σε ηλικία μόλις 28 ετών βυθίζοντας στη θλίψη τους φίλους και συγγενείς του.

Χθες, με αφορμή αυτή την τραγική επέτειο, η μητέρα του έκανε μια ιδιαίτερα συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook.

Συγκεκριμένα, η Στέλλα Νικολάου δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία και έγραψε: «Να σταμάταγε ο χρόνος σε εκείνη τη νύχτα! Γεμάτη από τα αστεία και το απίστευτο γέλιο σου! Σα να ήξερες πως κλείνεις την αυλαία, θέλησες να δώσεις την τελευταία προσφορά αγάπης και χαράς, απλόχερα όπως έκανες πάντα!! Να γύριζε ο χρόνος πίσω και να έμενα κλεισμένη εκεί στην αγκαλιά σου... Πολύτιμο φυλακτό για όσο θα ανασαίνω.. "Όλα μοιάζουν καλοκαίρι"...έλεγες χορεύοντας..... Ήρθε το καλοκαίρι και θα έρθουν και άλλα, όμως κανένα δε θα είναι ,σαν το καλοκαίρι της ψυχής σου!! "Πέτα ψηλά αετέ" ήταν πάντα η ευχή μου.... Και τώρα το ίδιο θα ευχηθώ... Να πετάς όσο πιο ψηλά μπορείς σε καταγάλανους ουρανούς, ελεύθερος περήφανος και ....λατρεμένος!! Σ' αγαπώ και μου λείπεις πολύ γιε μου».

 
 

Η τελευταία σύντροφος της ζωής του, Στέλλα Μιζεράκη, την οποία γνώρισε κι ερωτεύτηκε μέσα στο ριάλιτι, μοιράστηκε το δικό της σπαρακτικό μήνυμα μέσα από την προσωπική της σελίδα στο Instagram.

«Ένας χρόνος ακριβώς χωρίς εσένα Πάνο… Όλα θυμίζουν σαν χθες όταν ξαφνικά πέταξες μακριά μας… Ήσουν ένας σπάνιος άνθρωπος που πέρασες από τη ζωή μας έτσι ξαφνικά και λάμπεις πάντα σαν αστέρι φωτεινό όσο μακριά κι αν βρίσκεσαι!

Το λαμπερό χαμόγελό σου, έδινε λάμψη στο πέρασμά σου! Τώρα λάμπει όλος ο ουρανός! Ο θεός να σε έχει καλά και να αναπαύσει την ψυχή σου! Πάντα θα έχεις μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου! Σε αγαπώ!», έγραψε η ίδια.

 

Με αφορμή τη σημερινή τραγική επέτειο της συμπλήρωσης ενός χρόνου από τον θάνατο του Πάνου Ζάρλα, η Ευαγγελία Καλτσή με την οποία γνωρίστηκαν στο σπίτι του Power of Love θυμήθηκε την τελευταία τους συνάντηση που είχε γίνει λίγες ημέρες πριν το τροχαίο.

H ίδια, δημοσίευσε σε ένα story της μια κοινή τους φωτογραφία και έγραψε: «Στην τελευταία μας συνάντηση, θυμάμαι μου λες με απίστευτη χαρά «πήρα μηχανή», η ερώτησή μου ήταν αυθόρμητη: τι την θέλεις την σκοτρώστρα; Μου μιλούσες με τόσο ενθουσιασμό για αυτήν όπως και για την ζωή, ποιος να το περίμενε πως μετά από λίγες ημέρες θα πετούσες ψηλά; Είχες παράπονα τον τελευταίο καιρό λες και ήξερες πως θα φύγεις, ήθελες να κάνεις πολλά, μου μιλούσες με τις ώρες. Θα σου ζητήσω και εγώ κάτι όμως τώρα σαν φίλη όπως κάναμε και τότε: Να προσέχεις την μανούλα σου, να την ξαλαφρώνεις αν μπορείς από τον πόνο αυτόν. Χρόνια αγγελικά πανέμορφέ μου, να μας προσέχεις από εκεί ψηλά».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Η αποκάλυψη του Γιάννη Χατζηγεωργίου: «Έπαθα έγκαυμα στα γεννητικά όργανα, υπέφερα!»
Ιβάν Σβιτάιλο: «Βρήκα διέξοδο στο αλκοόλ γιατί φοβόμουν να αντιμετωπίσω τα τραύματά μου»
Αιμίλιος Χειλάκης: «Mπήκα στο χειρουργείο με χαμόγελο και οι άλλοι κλαίγανε!»
Δεν προχώρησε ούτε σήμερα η διαδικασία αποσωλήνωσης του Δημήτρη Κόκοτα - Οι τελευταίες εξελίξεις
Κηδεία Γιάννη Φέρτη: Η αγκαλιά Μαρίνας Ψάλτη με Ξένια Καλογεροπούλου & η χειραψία με την Μιμή Ντενίση
Η στιγμή που o Αντώνης Ρέμος ζητά συγγνώμη από τους Αλβανούς: «Η Ελλάδα σας πλήγωσε»
Τροχαίο ατύχημα για τη Μαρία Αντωνά – Το αμάξι της «πετάχτηκε» σε βιτρίνα μαγαζιού
Σε 18 μήνες φυλάκιση καταδικάστηκε η οπλουργός της ταινίας #Rust για τον θάνατο της Halyna Hutchin
Ο Sin Boy φωτογραφήθηκε μέσα σε φέρετρο: «Έχω πεθάνει, έχω φάει ξύλο, τι άλλο να κάνω για να με κάνετε viral;»
Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές της ΝΔ & ΣΥΡΙΖΑ – Οι εκπλήξεις, τα ηχηρά ονόματα & οι celebrities