«Την ώρα που παντρευόμουνα κατάλαβα ότι δεν μπορώ να ζήσω με τα ελλατώματα του»

 
«Είμαι πιο παντρεμένη όταν είμαι ελεύθερη, όταν παντρεύομαι λέω, εγώ θα ζήσω με τόσα ελαττώματα;»
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Στο Dot του Σαββάτου βρέθηκε καλεσμένη η Εβελίνα Παπούλια προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Η δημοφιλής πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην περίοδο των «Δύο ξένων»και τη σχέση που είχε η ηρωίδα της με την Ελένη Μενεγάκη!

«Είχα πάθει ένα σοκ την περίοδο των Δύο Ξένων. Δεν είχα καταλάβει αν ήθελα τόση επιτυχία ή όχι οπότε λίγο μαζεύτηκα μετά. Την επιτυχία πάντα τη φαντάζεσαι και τη θέλεις πάρα πολύ αλλά το μέγεθος αυτό ήταν τεράστιο και απότομο για μένα» σημείωσε χαρακτηριστικά η ηθοποιός..

«Κάτι που ήταν σχεδόν σταθερό τότε ήταν πως, όταν έβγαινα από το σπίτι μου, έπρεπε να ξεκινήσω με τα πόδια νωρίτερα μια ώρα. Δεν μπορούσα να κάνω κάτι για αυτό γιατί έπρεπε να ήμουν ευγενής με τους ανθρώπους. Χαιρόντουσαν που με έβλεπαν, τι να πεις” πρόσθεσε, με ειλικρίνεια, η Εβελίνα Παπούλια στην εκπομπή του ΣΚΑΪ. “Δεν ήμουν ποτέ τόσο καπάτσα σαν τη Μαρίνα Κουντρουράτου. Αυτή έπαιζε τους ρόλους της στο φτερό»

Όταν οι δυο παρουσιαστές του Dot παρατήρησαν πως η εικόνα της πρωταγωνίστριας στους “Δύο ξένους” ήταν κοντά σε εκείνη της Ελένης Μενεγάκη, η Εβελίνα Παπούλια ήταν ξεκάθαρη. “Όχι, δεν πάτησα εγώ πάνω στην Ελένη. Ίσως το physique έφερνε λίγο στην Ελένη και οι ατάκες, αλλά εγώ σαν Εβελίνα δεν πάτησα πάνω σε αυτό. Πάτησα στο γενικό πλαίσιο των πρωινών εκπομπών. Πρώτα απ’ όλα γιατί δεν θα ήθελα να προσβάλλω σαν ηθοποιός ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, δεύτερον δεν μου αρέσουν πολύ οι μιμήσεις, δεν είμαι αυτού του στιλ»

Η ηθοποιός σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση μίλησε για την προσωπική της ζωή αποκαλύπτοντας πως αυτή τη περίοδο είναι σε σχέση ενώ εξήγησε και το λόγο που δεν κατάφερε να παραμείνει παντρεμένη.

Η ίδια μάλιστα δε δίστασε να εξομολογηθεί και πώς την πρώτη ημέρα του γάμου της δεν κοιμήθηκε μαζί με τον σύζυγό της.

«Πριν παντρευτώ δεν με ενοχλεί τίποτα. Τώρα βέβαια έχω απομυθοποιήσει και τον γάμο… Παιδί ήθελα να κάνω. Ήμουν σίγουρη ότι θα το κάνω στα 27. Από έξι χρονών που με θυμάμαι, ήξερα τι ήθελα οπότε οτιδήποτε σκεφτόμουν, για κάποιο λόγο γινόταν….», είπε και συνέχισε:

«Αν μπορούσα να μην παντρευτώ δε θα παντρευόμουν. Την ώρα που παντρευόμουν κατάλαβα ότι δεν μπορώ να ζήσω με τα ελαττώματα του συντρόφου μου. Και στους δύο γάμους συνέβη ένα γεγονός που με έκανε να πω “εγώ αυτόν δεν τον ξέρω”.

Επειδή υπάρχει το στρες του γάμου πάντα, δεν βγαίνει σε όλους ο καλύτερος εαυτός τους… Είναι δύσκολη περίοδος αυτή. Δεν θεωρώ, λοιπόν, ότι ήμουν εγώ μόνο που δεν ήθελα. Πιστεύω ότι και οι άλλοι δεν ήθελαν στην πραγματικότητα… Όταν την πρώτη μέρα του γάμου λες «δεν θα κοιμηθούμε μαζί».

Κυριολεκτώ… Φαίνομαι υπερβολική αλλά ότι λέω κυριολεκτώ. Δεν το ξανασυζητήσαμε και μετά από ένα μήνα πήραμε και το διαζύγιο. Δεν ήταν στενάχωρο. Δεν είχα νιώσει αυτό το μέγεθος της αγάπης. Κάπως έτσι το βλέπω. Τώρα το νιώθω, είμαι σε σχέση που το νιώθω» ανέφερε η ηθοποιός.

Μια ξεχωριστή εξομολόγηση από την Εβελίνα Παπούλια στο Dot…

 

 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Αλέξης Γεωργούλης: «Δεν τρόμαξα, πανικοβλήθηκα κι ένιωσα ότι δεν μπορούσα να αντιδράσω πουθενά»
Πάνος Μουζουράκης: «Το παιδί μου έχει ξυπνήσει μια νέα ευτυχία.  Την κάναμε κιόλας τη βάφτιση!»
Θεοφανία Παπαθωμά: «Προσπαθούν κάθε μέρα να σε σκοτώσουν με χημικά. Δεν είναι αφρικανική σκόνη!»
Bαρύ πένθος για τη Βίκυ Καγιά - Πέθανε ο πατέρας της - Το μήνυμα και η φωτογραφία στα social media
Ελεονώρα Μελέτη: «Ως παρουσιάστρια καθημερινής εκπομπής, βγάζω περισσότερα χρήματα από ό,τι ένας ευρωβουλευτής»
H Βέφα Αλεξιάδου απαντά στο: «Έχει περάσει τα 80α! Δεν έχει να προσφέρει κάτι. Ένας κουρασμένος άνθρωπος»
H Άλκηστις Πρωτοψάλτη ήρθε αντιμέτωπη με καρχαρία στον Ινδικό Ωκεανό - Όσα είπε on camera
Αθηναΐς Νέγκα: «Αισθάνομαι μονίμως ανεπιθύμητη, κανείς δε θέλει να είναι μαζί μου. Με χαρακτήριζαν μάγισσα»
Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»