Ο Γιώργος Καρκάς επιστρέφει στο εδώλιο, για την υπόθεση βιασμού ταξιτζή

 
 
Ξανά σε δίκη ο ηθοποιός Γιώργος Καρκάς - Έφεση στην αθωωτική απόφαση από την εισαγγελέα
 

Ο γνωστός ηθοποιός Γιώργος Καρκάς λίγες εβδομάδες μετά την αθώωση του βρίσκεται αντιμέτωπος με νέα δίκη καθώς η εισαγγελέας Εφετών, Αρετή Σκαφίδα, άσκησε κατά της απόφασης για την αθώωση του ηθοποιού.

Υπενθυμίζεται ότι με οριακή πλειοψηφία (4-3) το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας είχε απαλλάξει τον ηθοποιό από την κατηγορία του βιασμού που αντιμετώπιζε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Η εισαγγελέας Εφετών, Αρετή Σκαφίδα, αποφάσισε ωστόσο να στείλει την υπόθεση ξανά στο ακροατήριο, εκφράζοντας την άποψη πως δεν εκτιμήθηκαν σωστά όλα τα στοιχεία που προέκυψαν από την αποδεικτική διαδικασία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, στο σκεπτικό της έφεσης η εισαγγελέας εκτιμά ότι δεν αξιολογήθηκε σωστά η ιατροδικαστική έκθεση η οποία επιβεβαιώνει τον ισχυρισμό του θύματος περί εισόδου αμβλέως οργάνου.

Επίσης, κατά πληροφορίες, η εισαγγελέας επισημαίνει ότι δεν εκτιμήθηκε σωστά η ψυχολογική κατάσταση του θύματος κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο και οι διακυμάνσεις στην συμπεριφορά του, που πιστοποίησαν οι γιατροί του νοσοκομείου και ο αστυνομικός στις καταθέσεις του, γεγονός που κατά την κυρία Σκαφίδα καταδεικνύει ότι ο 25χρονος οδηγός είχε κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Την ίδια στιγμή, η εισαγγελέας αντέκρουσε τον ισχυρισμό περί οικονομικού κινήτρου του μηνυτή καθώς αυτός δεν προσέφυγε στη Δικαιοσύνη διεκδικώντας χρήματα αλλά το μόνο που ήθελε ήταν η τιμωρία του δράστη.

Ο ηθοποιός μετά την αθωωτική απόφαση είχε αποφυλακιστεί.

Το πρωί του Σαββάτου, στην ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1, “Πρωινοί Τύποι” εμφανίστηκε μέσω skype ο Γιώργος Καρκάς. Ο ηθοποιός που κατηγορείται για τον βιασμό ταξιτζή μίλησε στον Παναγιώτη Στάθη και τον Νίκο Ρογκάκο για την δεύτερη φορά που αναμένεται να βρεθεί στο εδώλιο για την ίδια υπόθεση.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός Γιώργος Καρκάς σημείωσε χαρακτηριστικά πως “αυτό το ξέρω εδώ και ένα μήνα. Δεν είναι κάτι που μου προκάλεσε κάποιο συναίσθημα το οποίο να με αιφνιδιάσει. Εσείς το μάθατε χθες επειδή χθες βγήκε στη δημοσιότητα. Από κει και πέρα, αν μπω στη διαδικασία να εμπλακώ συναισθηματικά με όλο αυτό, την έχω πατήσει”.

“Αυτό που θέλω να πω είναι ότι ο εισαγγελέας δεν ασκεί έφεση επειδή είναι κάποιο εκδικητικό ον το οποίο, ας πούμε, κάθεται σπίτι και λέει πως δεν γουστάρει πως αθωώθηκε αυτός. Ο εισαγγελέας ασκεί έφεση κατόπιν αιτήματος του δικηγόρου του αντίδικου. Να γίνει ξεκάθαρο αυτό. Δεν προέκυψαν κάποια στοιχεία και ο εισαγγελέας ξανάνοιξε την υπόθεση” συμπλήρωσε, με ειλικρίνεια, ο ηθοποιός Γιώργος Καρκάς.

“Να πω, όμως, πως στο προηγούμενο δικαστήριο αθωώθηκα” πρόσθεσε, σε άλλο σημείο, ο κατηγορούμενος για τον βιασμό οδηγό ταξί.

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Αλέξης Γεωργούλης: «Δεν τρόμαξα, πανικοβλήθηκα κι ένιωσα ότι δεν μπορούσα να αντιδράσω πουθενά»
Πάνος Μουζουράκης: «Το παιδί μου έχει ξυπνήσει μια νέα ευτυχία.  Την κάναμε κιόλας τη βάφτιση!»
Θεοφανία Παπαθωμά: «Προσπαθούν κάθε μέρα να σε σκοτώσουν με χημικά. Δεν είναι αφρικανική σκόνη!»
Bαρύ πένθος για τη Βίκυ Καγιά - Πέθανε ο πατέρας της - Το μήνυμα και η φωτογραφία στα social media
Ελεονώρα Μελέτη: «Ως παρουσιάστρια καθημερινής εκπομπής, βγάζω περισσότερα χρήματα από ό,τι ένας ευρωβουλευτής»
H Βέφα Αλεξιάδου απαντά στο: «Έχει περάσει τα 80α! Δεν έχει να προσφέρει κάτι. Ένας κουρασμένος άνθρωπος»
H Άλκηστις Πρωτοψάλτη ήρθε αντιμέτωπη με καρχαρία στον Ινδικό Ωκεανό - Όσα είπε on camera
Αθηναΐς Νέγκα: «Αισθάνομαι μονίμως ανεπιθύμητη, κανείς δε θέλει να είναι μαζί μου. Με χαρακτήριζαν μάγισσα»
Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»