Κυριακή, 25 Οκτωβρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Έτσι κατάφεραν Κρητικός & γιοι, να ξεπεράσουν τις δύσκολες στιγμές του διαζυγίου

  25/05/2020 08:19
Έτσι κατάφεραν Κρητικός & γιοι, να ξεπεράσουν τις δύσκολες στιγμές του διαζυγίου

Έτσι κατάφεραν Κρητικός & γιοι, να ξεπεράσουν τις δύσκολες στιγμές του διαζυγίου

  25/05/2020 08:19

Στην εκπομπή «Μαζί το Σαββατοκύριακο» μίλησαν ο Στέλιος Κρητικός και οι γιοι του Μιχαήλ Άγγελος και Άρης για τη μοναδική σχέση που έχουν μεταξύ τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στο διαζύγιό του από την πρώτη του σύζυγο και μητέρα των γιων του λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Πριν από οκτώ χρόνια χώρισα με την πρώτη μου γυναίκα. Ήμουν κάθε μέρα με τα παιδιά μου. Ήμουν κάθε μέρα εκεί. Έπρεπε να είμαι εκεί. Έπρεπε να δίνω το παρών καθημερινά. Πρέπει να νιώθουν τα παιδιά την παρουσία μου. Δεν χάθηκα, δεν εξαφανίστηκα…Στον κορονοϊό ήμασταν δέκα μέρες μαζί με μένα και δέκα με τη μαμά τους. Δεν έχουμε θέματα μεταξύ μας.

Δεν λείψαμε ποτέ. Ήταν δύσκολο, πολύ δύσκολο. Είναι δύσκολο, δεν υπάρχει μαγικό ραβδί. Αλλά όταν η έννοια σου είναι τα παιδιά σου, βρίσκεις κάθε μέρα χρόνο.

Ακόμη και για ένα λεπτό. Εγώ πήγαινα έστω και για ένα λεπτό. Αν το καταφέρεις αυτό, έχεις κερδίσει τα παιδιά σου. Το πιο σημαντικό για μένα. Έχω αφιερώσει πολύ χρόνο στα παιδιά μου».

Όσο για το πώς οι γιοι του αντιμετώπισαν αυτό το διαζύγιο και την αλλαγή των ισορροπιών μετά από μία τέτοια μεγάλη απόφαση, ο Μιχαήλ Άγγελος είπε: «Είναι άλλο να ξέρεις ότι όταν τελειώσει ο μπαμπάς τη δουλειά θα γυρίσει σπίτι και άλλο να ξέρεις ότι θα τελειώσει τη δουλειά θα γυρίσει σε ένα άλλο σπίτι.

Όταν αρχίσαμε να το συνειδητοποιούμε ότι η ζωή μας θα πάρει έναν άλλο δρόμο, εγώ προσπάθησα να εισπράξω όλα τα θετικά ώστε όταν το σκέφτομαι να μην πληγώνομαι, να μην πονάω, να μην στεναχωριέμαι., όσο δύσκολο κι αν είναι… Έτσι λειτουργώ γενικά στη ζωή μου».

Από την πλευρά του ο μικρότερος γιος του ηθοποιού, ο Άρης είπε χαρακτηριστικά:«Είχα παρόμοια σκέψη. Αν το αφήσεις να σε πάρει από κάτω, δεν έχεις κάτι να κερδίσεις. Αντιθέτως με το να δεις τη θετική πλευρά των πραγμάτων μπορεί να κερδίσεις έστω και κάτι λίγο».

Δείτε τι άλλο αποκάλυψαν στο βίντεο...

 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας