Σάββατο, 6 Ιουνίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Το δράμα στο διαζύγιο των Mary Kate Olsen & Olivier Sarkozy

  22/05/2020 12:48
Το δράμα στο διαζύγιο των Mary Kate Olsen & Olivier Sarkozy

Το δράμα στο διαζύγιο των Mary Kate Olsen & Olivier Sarkozy

  22/05/2020 12:48
 
 
Φαίνεται ότι ο πολυεκατομμυριούχος αδελφός του πρώην προέδρου της Γαλλίας, ήταν πολύ παραδοσιακός σε κάποια πράγματα, και καθόλου παραδοσιακός σε άλλα. H τρελή απαίτηση του 55χρονου από τη σύζυγό του
 

Φαίνεται πως υπάρχει αρκετό δράμα πίσω από την τελική απόφαση διαζυγίου ανάμεσα στον Ολιβιέ Σαρκοζί και τη Μαίρη Κέιτ Όλσεν.

Νέα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο πάμπλουτος αδελφός του πρώην προέδρου της Γαλλίας, ήταν πολύ παραδοσιακός σε κάποια πράγματα, και καθόλου παραδοσιακός σε άλλα.

Φαίνεται πως ο 50χρονος, ήθελε τη γυναίκα του να μένει στο σπίτι, διαφωνούσε με την καριέρα της στη μόδα, και δεν κατάλαβε ποτέ αυτό το πάθος της.

Και τη ίδια στιγμή δεν ήθελε να κάνει παιδιά μαζί της.

Πηγές που επικαλείται η Daily Mail αναφέρουν ότι ενώ η Όλσεν ήθελε να κάνει παιδιά, εκείνος δεν ήθελε και αυτή ήταν η αφορμή για την ισχυρή σύγκρουση ανάμεσα στο ζευγάρι.

Η αίτηση διαζυγίου έκτακτης ανάγκης

Πριν από περίπου μία εβδομάδα, η Μαίρη Κέιτ Όλσεν κατέθεσε αίτηση διαζυγίου "έκτακτης ανάγκης" από τον επί 5 χρόνια σύζυγό της, μετά από τις απειλές του ότι θα την πετάξει έξω από το σπίτι. Η ηθοποιός ζήτησε την συμβολή της δικαιοσύνης για να πάρει παράταση και να μείνει στο πολυτελές διαμέρισμα του συζύγου της στη Νέα Υόρκη, καθώς δεν ήταν εύκολο ναβρει άλλη στέγη λόγω το κορονοϊού.

Το δικαστήριο είχε πιο σοβαρά θέματα να ασχοληθεί, και δεν θεώρησε "έκτακτη ανάγκη" τους λόγους που επικαλέστηκε η Όλσεν, η οποία έχει περιουσία που ξεπερνά τα 100 εκατομμύρια δολάρια.

Οι λόγοι του διαζυγίου

Τα παιδιά ήταν ο κύριος λόγος του διαζυγίου, καθώς ο Σαρκοζί, ο οποίος έχει ήδη δύο μεγάλα παιδιά, δεν είχε διάθεση να κάνει και άλλα. Αντίθετα η σύζυγός του ήθελε να γίνει μητέρα. Αν και μέχρι πριν λίγα χρόνια δεν σκεφτόταν καθόλου τη μητρότητα, αυτό άλλαξε με την πάροδο των ετών.

Εκτός από τη διαφωνία τους για τα παιδιά, η άστατη ζωή του Ολιβιέ Σαρκοζί ήταν ακόμα μια σοβαρή αιτία χωρισμού.

Ο Ολιβιέ φέρεται να είναι λάτρης των πάρτι και εξαιρετικά σπάταλος, ενώ λατρεύει τη μεγάλη ζωή. Προφανώς η 33χρονη σύζυγός του αποτελούσε εμπόδιο στα θέλω του, οπότε την εξώθησε στο διαζύγιο.

Πάντως το να ζητάς από μια 33χρονη γυναίκα που εργάζεται από ενός έτους, να μην εργάζεται και να μένει στο σπίτι, δεν έχει λογική.

Οι δίδυμες εκατομμυριούχοι

Οι αδερφές Όλσεν ξεκίνησαν την καριέρα τους στην αμερικανική τηλεόραση σε ηλικία ενός έτους , ενώ το 2007, το περιοδικό Forbes τις κατέταξε ανάμεσα στις πλουσιότερες γυναίκες της τηλεοπτικής βιομηχανίας με την περιουσία τους να ανέρχεται στα 150 εκατομμύρια δολάρια.

 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 
 
 
 
 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας