«Δεν σου μιλάω για τον μπαμπά μου γιατί δεν υπήρχε μπαμπάς»

 
 
Τι αποκάλυψε για τις ολόγυμνες σκηνές του σε σειρά του #Netflix;
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, καλεσμένος στο The 2night Show την Τετάρτη, εξομολογήθηκε πως ως παιδί χωρισμένων γονιών μεγάλωσε με τη μητέρα του, ενώ ο πατέρας του ήταν πάντα απών. Μάλιστα, ο ηθοποιός προτίμησε μεγαλώνοντας να αποφεύγει να έχει συχνές επαφές μαζί του.

«Δεν σου μιλάω για τον μπαμπά μου γιατί δεν υπήρχε μπαμπάς. Είμαι παιδί χωρισμένων γονιών από όταν ήμουν 3 ετών, μεγάλωσα με τη μητέρα μου. Ο πατέρας μου δεν ήταν παρών ποτέ, ήταν πάντα απών. Δεν ήταν ποτέ δίπλα μου, δεν μου έγινε αισθητή η απουσία του.

Κάποια στιγμή διαπίστωσα ότι η επαφή μαζί του με χαλάει, με πληγώνει, οπότε του είπα “άστο, καλύτερα μακριά, δεν υπάρχει λόγος να πολυβρισκόμαστε».

«Η σκέψη μου ήταν πάντα να φερθώ στα παιδιά μου όπως φέρθηκε η μάνα μου σε μένα. Μου φέρθηκε εξαιρετικά. Ενώ ήταν μια γυναίκα που δεν ήταν πολύ προοδευτική, με άφησε να νοικιάσω σπίτι ενώ ήμουν ακόμα στο Γυμνάσιο. Δεν με κράτησε ποτέ στη φούστα της, ενώ ήταν μια γυναίκα μόνη της. Μου είπε φύγε», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων στη συμμετοχή του στη σειρά του Netflix «Suburra», στην οποία χρειάστηκε να κάνει γυμνό, για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης είπε χαρακτηριστικά: «Έπαιξα έναν καρδινάλιο στη σειρά Suburra. Ήταν απανωτές οι προκλήσεις. Μου είπαν ότι τον πήρα τον ρόλο αλλά πρέπει να εμφανιστώ ολόγυμνος.»!

Και πρόσθεσε: «Πραγματικά, η φάτσα μου έχει παίξει πολύ ρόλο στην καριέρα μου. Η σκ@τ@φατσα αυτή έχει δουλέψει πολύ. Δεν είχα κάνει ποτέ γυμνό στη ζωή μου. Όταν μου είπαν ότι θα εμφανιστώ τσίτσιδος λέω «δεν πάτε καλά». Αλλά μετά με έτρωγε μέσα μου. Netflix λέω…»!

Και υπογράμμισε: «Στα 60 μου για πρώτη φορά ας κάνω κι εγώ ένα γυμνό πριν πεθάνω. Τρεις μέρες δεν έβαλα ρούχο πάνω μου γιατί ήταν όργιο. Στο θέατρο δε θα τολμούσα να εμφανιστώ γυμνός. Να ζω κάθε μέρα αυτό το πράγμα. Πέρα από το γυμνό ήταν και ο ρόλος ιδιαίτερος. Ήταν Netflix…».

 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ξέσπασε on air η Μπέττυ Μαγγίρα για τον Δημήτρη Παπανώτα: «Δεν βγήκα τότε να μιλήσω»
Η Αγγελική Ηλιάδη κατεβαίνει συνυποψήφια με Βέφα Αλεξιάδου & Εύη Βατίδου στις Ευρωεκλογές!
Παύλος Σταματόπουλος: «Σε αυτή τη δύσκολη ώρα δεν έμεινα ούτε ένα λεπτό μόνος»
Ατύχημα για τη Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Προσγειώθηκε στο κεφάλι μου... Την έχω ακούσει!»
Στο νοσοκομείο η Μαρία Φραγκάκη – Η φωτογραφία ξαπλωμένη στο κρεβάτι του πόνου
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Έχει αλλάξει η δημοσιότητα την ζωή μου, 100%»
Το «ευχαριστώ» του Χρήστου Μάστορα και η δημόσια υπόσχεση στη Μαρινέλλα
Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Όταν έβγαζα πολλά χρήματα από τη δουλειά μου, τα ξόδευα αμέσως…»
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Η Παναγιά και ο Ταξιάρχης μου κράταγαν το χέρι και με ξαναγύρισαν…»
Τα ήπιε με τον πατέρα του o James Καφετζής μετά το ναυάγιο στον Ειρηνικό – Η φωτογραφία τους στον Παναμά