«Με στηρίζουν εκδικητικά προς το κράτος, με έχουν βασιλιά… Σκάφη, χρήματα, να πάρω ό,τι θέλω…»

 
 
Η κόντρα με τον Τρύφωνα Σαμαρά και το μέλλον του #MyStyleRocksGR 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Καλεσμένος στο «Μαζί Σου Σαββατοκύριακο» βρέθηκε, το μεσημέρι της Κυριακής, ο Λάκης Γαβαλάς. Ο γνωστός σχεδιαστής εμφανίστηκε στο πλατό της εκπομπής με ένα άκρως εκκεντρικό look και παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην Τατιάνα Στεφανίδου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Μεταξύ άλλων, μίλησε για…

… τον ρόλο της μόδας την περίοδο του κορονοϊού: «Ο κόσμος του luxury δεν καταλαβαίνει από κορονοϊό. Και τώρα θα γίνουν ακόμα πιο luxury… Πρέπει να την αφήσουμε ήρεμη αυτή τη μερίδα ανθρώπων… Αν αυτοί ανακυκλώνουν σωστά το χρήμα που βγάζουν γιατί όχι; Μην λέμε συνέχεια για το luxury, γιατί αυτό δίνει πραγματικά χρήματα σε πάρα πολύ κόσμο…» .

… το μέλλον του My Style Rocks: «Δεν έχω ιδιαίτερες πληροφορίες. Το κανάλι σαφώς και θέλει να έχει ψυχαγωγία. Υπάρχει μια παραγωγή, η οποία εξαρτάται από εξωτερικούς συνεργάτες που είναι από την γειτονική Τουρκία. Πτήσεις δεν υπάρχουν, οπότε δεν υπάρχει πρόσβαση να έρθουν. Άρα υπάρχουν τεχνικά πράγματα, που αυτά θα αποφασίσουν τι θα κάνουμε. Δεν είναι αν θέλει το κανάλι ή ο παραγωγός…» .

… την «κόντρα» με τον Τρύφωνα Σαμαρά: «Είμαι tv persona. Εγώ δεν λέω κιτς έναν άνθρωπο ολοκληρωτικά. Αλλά αν δω ότι φοράει κάποιο κάτι που θεωρώ ότι είναι κιτς θα το πω. Ίσως επειδή είναι εύπλαστος, μπορεί να του είπαν να ντυθεί έτσι και να το έκανε.Ήταν κιτς, δεν το παίρνω πίσω… Επειδή είπε ότι με στήριξε, μπορεί να δει κόσμος και να κρίνει πώς ήταν ο καθένας… Το κιτς το καταδικάζω, δεν το ξέρω… Η μνεία μου ήταν στον Στέφανο Βασιλάκη επειδή είχαμε κάνει μαζί το χτένισμα. Όχι ότι δεν μπορεί να το χρησιμοποιήσει κάποιος άλλος. Δεν παίρνω πίσω κανένα λόγο μου, το θεωρώ υπερ-κιτς. Δεν θέλω να νομίζει ο Τρύφωνας ότι ασχολούμαι…» .

… τις οικονομικές δυσκολίες του: «Και στην εκπομπή που είμαι και όταν ήμουν στον ΑΝΤ1, τα λεφτά μου το κράτος μου τα πήρε. Πιο φιλανθρωπικό από εμένα δεν έχει κάνει κανείς. Από ότι συμβόλαιο έχω υπογράψει, τα λεφτά μου τα παίρνει όλα το κράτος. Επειδή οι ξένοι παρήγαγαν πολλά χρήματα μαζί μου είναι πάντα δίπλα μου. Με στηρίζουν ακόμα και εκδικητικά προς το κράτος μας  με έχουν βασιλιά… Με περιμένουν σκάφη, χρήματα, να πάρω ό,τι θέλω…» .

Δες τα βίντεο που ακολουθούν:

 

Το πρωί της Δευτέρας η κόντρα ανέβηκε(;) επίπεδο. Από το Happy Day, ο Λάκης Γαβαλάς έλεγε τα εξής:

«Εγώ τα κοιτάω τα χάλια μου γι’ αυτό δεν πήγα σε αυτή την εκπομπή να διαγωνιστώ, γιατί θα ήμουν χάλια. Με πείραξε που το έκανε σε αυτό το στυλ, ήταν κιτς. Ο Τρύφωνας μπορεί να είναι αυτό που είναι, ο καθένας έχει την προσωπικότητά του. Και ο Βας Βας Παρασκευάς έχει γίνει σπουδαίος, πρέπει να δεχτώ ότι είναι ΟΚ; Μην τρελαθούμε. Να λέει ότι αυτός με στήριξε; Αυτός είναι σαν παιδί μου. Ήταν κακό που προσφέρθηκε να κάνει αυτό το πράγμα»

Την ίδια ώρα, ο Τρύφωνας Σαμαράς, ο οποίος βρισκόταν στο Πρωινό, ενημερωνόταν για τα παραπάνω και ξεσπούσε με τη σειρά του λέγοντας τα εξής: «Ο κος Γαβαλάς το έχει παραξηλώσει το θέμα. Μας ενδιαφέρει εμάς σε αυτή την εποχή αν κρατάει τσάντα 60,000 ευρώ; Δεν ντρέπεται λίγο; Εύχομαι κι εγώ στην ηλικία του να κρατιέμαι έτσι. Να θυμίσω ότι του κύριου Γαβαλά την πρώτη επίδειξη με 50 μοντέλα την έχω χτενίσει εγώ. Δεν ξέρω αν έχει κάτι προσωπικό αυτός μαζί μου» 
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 
 

Δειτε Επισης

Γιώργος Αρμένης: «Με κορόιδευαν επειδή δεν είχα πατέρα, με πληγώνει αυτό ακόμα & τώρα που είμαι 80 χρόνων»
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Κάναμε τα πάντα από ιατρικής πλευράς & προσευχόμασταν για τη σωτηρία της μητέρας μας»
Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη για το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί και πώς το κόλλησε
Στο Παρίσι o Κωνσταντίνος Βασάλος με τη φημολογούμενη σύντροφό του, Μαρία Παπαγεωργίου
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»
Ο Γιάννης Καλλιάνος ανακοίνωσε πως θα κινηθεί νομικά για τον θάνατο του πατέρα του - Ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας
Η Μαρίνα Σάττι ξέσπασε σε κλάματα για την απώλεια του πατέρα της