Ξεσπά η Βάνα Μπάρμπα κατά Γεωργούλη! Έτσι πήρε τη βίλα του Ασλάνη στη Μύκονο!

 
 
«Είναι θέμα ηθικής συμπεριφοράς, η δουλειά σου είναι να βοηθήσεις, όχι να είσαι σε κριτική επιτροπή»
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Τη Βάνα Μπάρμπα φιλοξένησε η Ελεονώρα Μελέτη στα “Μεσάνυχτα” το βράδυ της Τρίτης. Η γνωστή ηθοποιός εξήγησε και τους λόγους που τοποθετήθηκε εναντίον του συναδέλφου της και ευρωβουλευτή Αλέξη Γεωργούλη.

«Νομίζω ότι είναι άδικο όταν ένας άνθρωπος έχει μια καλή δουλειά, μια δουλειά από την οποία περιμένουμε έναν άνθρωπο που είναι μέσα στην τέχνη να προασπίσει τα δικαιώματά μας, να τρέξει για εμάς… Δεν μπορεί να δίνει το παράδειγμα και να παίρνει και μια δεύτερη θέση. Δεν είπα ότι είναι ενάντια στο Νόμο, είπα ότι είναι θέμα ηθικής προσωπικής του καθενός. Δεν γίνεται να παίρνεις έναν πολύ καλό μισθό και να πηγαίνεις να παίρνεις τη θέση ενός ανθρώπου που το έχει ανάγκη, εγώ αυτό είπα. Και νομίζω ότι αρκετοί άνθρωποι συμφωνούν μαζί μου από την άποψη ότι είναι άδικο, πώς να το κάνουμε;

Σαν Ελληνίδα πολίτης προσδοκώ πιο πολλά από έναν άνθρωπο που είναι από το σινάφι μας, μπαίνει στην Ευρωβουλή, θα ήθελα να κάνει πιο πολλά για εμάς. Και με εκνευρίζει κιόλας να βλέπω να πηγαίνουν σε εκπομπές και να κάνουν την κριτική επιτροπή, όταν η δουλειά σου είναι να κοιτάξεις να βοηθήσεις μουσικούς που δεν πληρώνονται, ηθοποιοί που είναι άνεργοι, άλλοι που δεν έχουν να πληρώσουν το ρεύμα τους, δηλαδή έλεος», είπε η Βάνα Μπάρμπα.

 

Η Βάνα Μπάρμπα, η οποία απάντησε και για το σπίτι του Μιχάλη Ασλάνη που νοίκιασε στη Μύκονο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: H θρυλική βίλα του Ασλάνη στην Μύκονο, ανήκει πια στην Βάνα Μπάρμπα

«Δουλεύαμε πάνω στο real estate με κάποιους συνεργάτες, δεν ήταν μόνο στη Μύκονο, αλλά και στο κέντρο της Αθήνας. Είδαμε ότι οι αλλαγές στην κυβέρνηση άνοιγαν κάποια παράθυρα, υπάρχουν χιλιάδες ακίνητα που μπορούν να αξιοποιηθούν για να είναι χρήσιμα. Έτσι πήγαμε με καλές εταιρείες και προσπαθήσαμε να κάνουμε κάτι, που δυστυχώς δεν ξέρω αν θα μπορούμε να το κάνουμε πια. Και χάσαμε χρήματα αυτή τη στιγμή…

Θα νοικιάζαμε κάποια ακίνητα, τα οποία θα τα χρησιμοποιούσαμε σε κάποια νησιά για να μένουν εργάτες από τα ξενοδοχεία, υπάλληλοι, κόσμος που δεν χωράει και δεν έχουν που να μείνουν, δεν έχουν καταλύματα προσωπικά. Εγώ είχα την τύχη να δω το σπίτι του Μιχάλη Ασλάνη, του αγαπημένου μου φίλου και το νοίκιασα για να μπορώ να το εκμεταλλευτώ γιατί δεν μας περισσεύουν χρήματα για να ζήσουμε οι Έλληνες όπως παλιά.

Ο Μιχάλης Ασλάνης είχε περιουσία που πήγε στο Δημόσιο κι εγώ το νοίκιασα από το Δημόσιο, δεν άνοιξε καμία διαθήκη. Υπάρχουν χιλιάδες σπίτι που μπορείς να νοικιάσεις από το Δημόσιο, όπως και παραλίες. Διαθήκη; Που τέτοια τύχη… Φέτος δεν θα μπορέσω να το δουλέψω το σπίτι, δεν μπορώ να πληρώσω ούτε τους μπογιατζήδες που το βάφουν. Ίσως πρέπει να το αφήσω για του χρόνου», είπε η Βάνα Μπάρμπα.

 

 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»