«Ο Έλληνας είναι ξερόλας, ακυρώνει τους πάντες και τα πάντα»

 
 
Καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη ήταν το βράδυ της Δευτέρας (4/5) ο Χρήστος Δάντης. Ο καλλιτέχνης μίλησε για όλους και για όλα. Η απάντηση του, για το τραγούδι «Δεν υπάρχει Θεός»
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Αρχικά τοποθετήθηκε στο ζήτημα των καλλιτεχνών και το πλήγμα που δέχτηκαν από την έλευση της πανδημίας, αναφέροντας ότι πρέπει να βρεθεί οπωσδήποτε ένας τρόπος να στηριχτούν οι καλλιτέχνες σε αυτή τη δυσοίωνη κατάσταση που διανύουμε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Ντροπή του Δάντη! Είσαι αισχρός, βλάσφημος, άξιος περιφρονήσεως και γιουχαρίσματος»

Ο ίδιος έχει αφιερώσει αρκετή από την ενέργειά του στα νέα τεχνολογικά μέσα, και ειδικά στο youtube, έχοντας «στα σκαριά» και ένα νέο κανάλι που θα φιλοξενεί αποκλειστικά παιδικό υλικό, όπως παιδικά τραγούδια και αφηγήσεις.

«Από το 2000 και μετά οι τραγουδιστές έπρεπε να έχουν κοιλιακούς», είπε και συνέχισε: «Έχουν μπερδέψει την ομορφιά με την έκφραση στη μουσική».

Ιδιαίτερα καυστικός ήταν και στην άποψή του για το κοινό στην Ελλάδα, λέγοντας ότι επικεντρώνεται στο φαίνεσθαι και όχι στην ουσία ενώ δεν παύει να αμφισβητεί τους πάντες και τα πάντα, θεωρώντας ότι τα ξέρει όλα.

«Ο Έλληνας τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει τόσο πολύ, έχει θυμώσει πολύ. Επίσης είναι ένας ξερόλας που τα ξέρει καλύτερα απ΄όλους και μπορεί να αμφισβητήσει ακόμα και έναν τύπο σαν τον λοιμωξιολόγο, τον Τσιόδρα. Ακυρώνει τους πάντες και τα πάντα».

Λίγες μέρες μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε το νέο του τραγούδι με τίτλο «Δεν υπάρχει Θεός», ανοίγοντας μέτωπο μέχρι και με την εκκλησία, ο γνωστός τραγουδιστής και συνθέτης πήρε θέση και εξήγησε γιατί ενώ πιστεύει στον Θεό, επέλεξε να κυκλοφορήσει ένα τραγούδι με αυτό τον τίτλο. 

«Δεν υπάρχουν στιγμές που αναρωτιέσαι αν υπάρχει αυτός ο Θεός που είναι; Δε βλέπει τι συμβαίνει στον κόσμο; Και σου απαντάει ένας κληρικός, ένας καλόγερος, γιατί αυτό είναι πιο σοφοί, πως δε γνωρίζουμε ποιο είναι το πλάνο του Θεού. Εδώ ο Θεάνθρωπος έφτασε πάνω στον σταυρό να τον αμφισβητήσει και να πει “γιατί με εγκατέλειψες;”.

Όλοι οι άνθρωποι έχουμε λοιπόν αυτή την αναζήτηση και αυτό το ερωτηματικό. Υπάρχεις; Και αν υπάρχεις που είσαι; Δεν περίμενα να ζήσουμε έναν πόλεμο χωρίς σφαίρες που θα μας κλείσει στα σπίτι. Κάποτε το έλεγαν πως θα γίνεται πόλεμος με μικρόβια στο μέλλον» είπε ο Χρήστος Δάντης.

 

 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Αποκλεισμένος ένα 24ωρο στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι, ο Γιώργος Ασημακόπουλος
Ο Φώτης Σεργουλόπουλος «στρίμωξε» τον Μιχάλη Ιατρόπουλο για τις αδιόνοητες δηλώσεις του για τους gay
Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Με τη Ζέτα θέλαμε παιδί αλλά τώρα θα ήταν στενάχωρο. Δεν θα ζούσε με τους γονείς του»
Έγινε το τελευταίο εγκεφαλογράφημα, του Δημήτρη Κόκοτα - Tι έδειξαν τα αποτελέσματα
Η ανάρτηση της Πέγκυ Ζήνα για τα 12 χρόνια χωρίς τον Δημήτρη Μητροπάνο: «Η μέρα ξημερώνει γκρίζα για μένα»
O Νίκος Βέρτης πήρε εξιτήριο μετά την τροφική δηλητηρίαση που αντιμετώπισε
Οι πρώτες on camera δηλώσεις του Πύρρου Δήμα και της Αφροδίτης Σκαφίδα: «Είχα μία δύσκολη γέννα»
Η κόρη της Κim Kardashian και του Kanye West κερδίζει 28.000 ευρώ για κάθε ανάρτηση στο TikTok
Η νέα φωτογραφία της Celine Dion εν μέσω του αγώνα με το Σύνδρομο του Δυσκίνητου Ανθρώπου
Αλέξης Γεωργούλης: «Δεν αναγνωρίζω τίποτα στην καταγγελία εις βάρος μου. Δεν πιστεύω ότι θα καταδικαστώ»