Ο Μαραβέγιας έπνιξε στα λουλούδια την Σωτηροπούλου για τα γενέθλια της!

 
 

Πόσο χρονών έγινε η κουκλάρα ηθοποιός με καταγωγή από την Κύπρο; 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Γενέθλια είχε η Τόνια Σωτηροπούλου και παρά το γεγονός ότι δεν μπορεί να τα γιορτάσει με ένα μεγάλο πάρτι, δεν έχει κανένα πρόβλημα να μείνει σπίτι με το αγόρι της!

Η κουκλάρα ηθοποιός με καταγωγή από την Κύπρο, κλείνει τα 33 της χρόνια και από το πρωί έχει δεχτεί δεκάδες ευχές από τους διάσημους φίλους της στα social media. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι και εκείνοι που της έχουν στείλει ακόμη και δώρα στην πόρτα της!

Φυσικά, ο αγαπημένος της, Κωστής Μαραβέγιας δεν την ξέχασε και της έκανε μια πολύ γλυκιά έκπληξη! Παρά τις αλλεργίες που τον ταλαιπωρούν αυτή την περίοδο, ο ταλαντούχος καλλιτέχνης παρήγγειλε μια υπέροχη ροζ ανθοδέσμη για την σύντροφό του για να της δείξει την μεγάλη του αγάπη:

«Βρες κάποιον που παρόλο κινδυνεύει η ζωή του από τις αλλεργίες σου στέλνει μια τεράστια πηγή γύρης και άνοιξης» σχολίασε η Τόνια Σωτηροπούλου στα social media, δείχνοντας μας το δώρο του Κωστή Μαραβέγια.

 

Η κολλητής της φίλης, Ευγενία Σαμαρά, έκανε και αυτή με την σειρά της, την δημόσια ευχή της.

Η ηθοποιός θέλησε να ευχηθεί και μέσω social media στην φίλη της, επίσης ηθοποιό με ένα μήνυμα τρυφερό και άκρως συγκινητικό.

«Κορίτσι μου, μετά από 6 χρόνια γνωριμίας συνεχίζεις να με φωτίζεις, να με ωριμάζεις, να με κάνεις καλύτερο άνθρωπο. Συνεχίζεις να με κάνεις να πιστεύω στη φιλία και στον εαυτό μου, να είμαι ευγνώμων, να είμαι δοτική, να αναζητώ, να διεκδικώ. Είσαι από τις πιο όμορφες ψυχές που γνωρίζω! Σ’ευχαριστώ για όλα αυτά και αλλά τόσα! Είμαι και θα είμαι εδώ για να γελάμε, να κλαίμε, να φιλοσοφούμε, να ταξιδεύουμε, να δουλεύουμε, να χορεύουμε.

Είμαι και θα είμαι εδώ γιατί σίγουρα δεν είμαι καμιά χαζή να φύγω από τέτοιο λαχείο! 😂😂 @toniasotiropoulou ΣΕ ΑΓΑΠΩ. Χρόνια σου πολλά, γεμάτα με καταπληκτικές εμπειρίες ❤️❤️❤️❤️

ΥΓ:Η φωτό από εκδρομη του συλλόγου “η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά“», έγραψε.

 

Ιδιαίτερα χαρούμενη και συγκινημένη, η Τόνια ανέβασε και φωτογραφίες στο Instagram, γράφοντας χαρακτηριστικά: «33. Χρόνια πάνω στη γη! Τι ωραία ! Είμαι τόσο χαρούμενη και τόσο ευγνώμων για όλα όσα έχω δει, για όλα τα ταξίδια μου, τις χαρές, τις λύπες, πάνω από οοοολα την αγάπη και τους ανθρώπους μου! Ευχαριστώ από καρδιάς για όλες τις ευχές και την άπειρη αγάπη! Τα έχω πάει καλά! Αγαπώ πολύ και μ’ αγαπούν πολύ! Να χαίρεστε την κάθε μέρα πάνω στη γη με τις ευκολίες και τις δυσκολίες της! Κάθε ανάσα είναι ένα μεγάλο δώρο! Ευχαριστώ βαθειά και αληθινά!».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 

Δειτε Επισης

Σοκάρει η δημοσιογράφος Ντόρα Κουτροκόη: «Στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης μου έμαθα ότι έχω όγκο»
Συνελήφθη γνωστός τράπερ Kidd, στην Κηφισιά - Αρνήθηκε τον έλεγχο των αρχών
Ο ηθοποιός Γιάννης Μαλούχος έφυγε από τη ζωή στα 91 του χρόνια
Η απάντηση του Σταμάτη Κραουνάκη μετά τις αντιδράσεις για την «αγνώριστη Παπαρίζου»
Οι τελευταίες εξελίξεις για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα - Όσα δήλωσε η σύζυγός του
Ο Στράτος Τζώρτζογλου διαψεύδει στο τις φήμες χωρισμού από τη Σοφία Μαριόλα
Σοφία Μπεκατώρου: «Η καταγγελία μου παραγράφηκε, το τραύμα είναι άχρονο»
Πένθος για τη Δανάη Μπάρκα: «Ποτέ δεν τα πήγαινα καλά με το “φευγιό” των γύρω μου»
Δήμητρα Ματσούκα για Πέτρο Κόκκαλη: «Δεν ένιωσα ποτέ ότι είναι πιο πλούσιος από μένα»
Άννα Κουτσαφτίκη: «Καταλαβαίνουμε το γελοίο του ανθρώπινου είδους; Υπάρχει περιρρέουσα γελοιότητα»