«Το δηλητήριό τους, ας χρησιμοποιηθεί για ιατρικούς σκοπούς»

 
 

Η «θεότητα» Άλκηστις Πρωτοψάλτη απαντά σε όσους την έκραξαν για την απίθανη συναυλία στο φορτηγό

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Μια αποστομωτική απάντηση είχε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη σε όσους τη… “στόλισαν” για την απόφασή της να δώσει συναυλία στις γειτονιές της Αθήνας. “Ευχήθηκε”, μάλιστα, «το δηλητήριο που έσταξε από κάποιους που δεν “κατάλαβαν” ας χρησιμοποιηθεί για ιατρικούς σκοπούς».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Πρωτοψάλτη τραγούδησε πάνω σε ένα φορτηγό για τους Αθηναίους!

Όλα όσα έγραψε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη…

Το δικό μου «ευχαριστώ» σε όλους τους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ της πρώτης γραμμής στα νοσοκομεία :Γιατρούς , νοσηλευτές, όλους όσους βοήθησαν και μας στήριξαν για να κρατηθεί η «ζωή μας» αυτές τις μέρες ,στους ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ μου που «άντεξαν»και αντέχουν … Αυτό το πρωινό τρίωρο σε όλες τις γειτονιές της Αθήνας ήταν συγκλονιστικό !Ηταν πολύ μεγαλύτερο από εμάς … και κανείς μας δεν ήταν προετοιμασμένος γι αυτό που έγινε …Η μουσική προσφέρει ασύλληπτα συναισθήματα
συναισθήματα μεγατόνων, που έφυγαν και μας αγκάλιασαν από τα μπαλκόνια ,τις ταράτσες και τις αυλές στις γειτονιές της Αθήνας …με τραγούδια και δάκρυα χιαστή …
Ευχαριστώ το Δήμο Αθηναίων και την Τεχνόπολη για την υλοποίηση της ιδέας μου …Τους τρεις μουσικούς που παίξανε κι αυτοί με τη καρδιά τους στη κινούμενη πλατφόρμα του φορτηγού #thomaskontogeorgis #pantelisntzialas #petrosvarthakouris
τον τεχνικό ήχου #zachariasstamoulos και την @toniadrag που κι αυτοί εθελοντικά στήριξαν την κινούμενη συναυλία.
«Απ το δρόμο με αγάπη»
Η Αγάπη η πιο σπουδαία λέξη στην εποχή μας!!!
Όσο για το δηλητήριο που έσταξε από κάποιους που δεν “κατάλαβαν” ας χρησιμοποιηθεί για ιατρικούς σκοπούς .
Όσον αφορά το σοβαρότατο θέμα των μέτρων στήριξης των καλλιτεχνών και των δικαιούχων της μουσικής, συνεχίζουμε να το διεκδικούμε μέσω του σωματείου μας και άλλων φορέων. Ελπίζω ότι θα τα καταφέρουμε!

 

Για την εμπειρία της από την «κινητή» συναυλία που δόθηκε στους δρόμους της Αθήνας το μεσημέρι του Σαββάτου, αλλά και τις επικρίσεις για την παρουσία μπροστά στο Μέγαρο Μαξίμου μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 η τραγουδίστρια Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

Η καλλιτέχνις, αναφερόμενη συγκεκριμένα στο πέρασμα από την Ηρώδου Αττικού, είπε:

«Θέλω να ξεκαθαρίσω όταν κατεβήκαμε και περάσαμε την Ηρώδου Αττικού δεν ήταν προγραμματισμένο. Η διαδρομή ήταν προκαθορισμένη, δεν την ήξερε κανείς σχεδόν, εγώ την έμαθα τελευταία στιγμή, γιατί δεν έπρεπε να τη δημοσιοποιήσουμε, γιατί δεν έπρεπε να μαζευτεί κόσμος. Το φορτηγό με την καρότσα κι εμάς επάνω είχε συγκεκριμένη ταχύτητα, δεν σταματούσε πουθενά πέρα από κάποια φανάρια. Όταν ήμασταν στην περιοχή του Κολωνακίου πήρε ο πρωθυπουργός τον δήμαρχο και τον ρώτησε πώς πάει, πώς είμαστε.

Είχαν περάσει ήδη 3,5 ώρες συναυλία. Λέει "γιατί δεν περνάτε από το Μαξίμου να σας χαιρετίσω και να σας ευχαριστήσω κι εγώ" οπότε έκανε αλλαγή πορείας το φορτηγό, περάσαμε από το Μαξίμου. Αισθάνθηκα πιεσμένη όταν είδα τους δημοσιογράφους και τους φωτογράφους μαζεμένους σχεδόν γύρω από τον πρωθυπουργό αλλά και η θέση μου από εκεί πάνω από το φορτηγό δεν θα ήταν δυνατό ποτέ να βάλω σε τάξη εκείνη την ώρα και να πω: "Πάρτε τα απαιτούμενα μέτρα που ορίζει ο νόμος". Καθίσαμε σχεδόν τρία λεπτά και φύγαμε και πήγαμε στα νοσοκομεία... Με προβλημάτισε κι εμένα ότι όλοι αυτοί που ήρθαν γύρω στον πρωθυπουργό δεν κράτησαν τα μέτρα ασφαλείας».

 

Ο δήμαρχος της Αθήνας κάνει λόγο για «μια υπέροχη μέρα που όλοι οι Αθηναίοι δεν θα ξεχάσουμε», αναφερόμενος στην κινητή μουσική πλατφόρμα που σκόρπισε αισιοδοξία και ελπίδα τους πολίτες.

Ο κ. Μπακογιάννης λέει επίσης ένα «μεγάλο ευχαριστώ στην μοναδική Alkistis Protopsalti Official, στον Θωμά, στον Πέτρο, στον Παντελή και στην Τώνια για την αισιοδοξία, τα χαμόγελα και τη χαρά που προσέφεραν από τον δρόμο με αγάπη».

 Ο δήμαρχος Αθηναίων κλείνει το μήνυμά του με τη φράση: «Η μουσική ενώνει, δεν διχάζει ποτέ».

 
 
 
Ένας από αυτούς που σχολίασαν αρνητικά ήταν και ο Σταμάτης Κραουνάκης. Με δυο αναρτήσεις του στο Facebook διατύπωσε τη δυσαρέσκειά του για το συγκεκριμένο στιγμιότυπο της χθεσινής συναυλίας.
 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Συγκινεί η Κατερίνα Αγαπητού: «Παππού μου ξέρεις πόσο χρονών γίνομαι σήμερα; Γίνομαι 40 παππού μου!»
Ξεσπά στα social media η κόρη της Άντζελας Δημητρίου: «Δεν είμαι μόνο εγώ που δεν δουλεύω! Aρκετές γυναίκες!»
Ο Γρηγόρης Πετράκος ξαναχτυπά μετά την.... αμφισβήτηση και της αφρικανικής σκόνης: «Ιδρυματοποιημένοι»
Ιωάννα Μαλέσκου για τον σύντροφό της: «Τον ερωτεύτηκα πολύ, το παιδί ήρθε συνειδητά»
Σοφία Βόσσου: «Πεθαίνεις μου λέει ο γιατρός, παραμονή Πρωτοχρονιάς. Είχα φτάσει 37 κιλά»
Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες από την εισβολή, ακόμα και τώρα στις βροντές, κλείνω τα αυτιά μου»
Η Ελεονώρα Μελέτη μιλά για το επίμαχο βίντεο με τον «γοητευτικό» Ηλία Κασιδιάρη και το #sexykasidiaris
Αυτό είναι το ποσό που πήρε σε «φακελάκι» ο καθηγητής, σύμφωνα με τον γιατρο - αδελφό του Γιάννη Καλλιάνου
Το μήνυμα όλο νόημα της Έλενας Μαυρίδου μετά τον χωρισμό από τον Δημήτρη Λάλο
Ο Σάββας Γκέντσογλου επέστρεψε στην Ελλάδα και στην αγκαλιά της Αγγελικής Ηλιάδη