«Το τελευταίο διάστημα δεν κοιμάμαι, δεν βρίσκω την σωστή θέση και έχω αϋπνίες!»

 
 
Μπήκε στον 9ο μηνά και μετρά μέρες και αγωνίες μέχρι τον τοκετό!
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου μπήκε στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της και μέτρα μέρες μέχρι τον ερχομό του νέου μέλους της οικογένειας της, με τον σύζυγό της Νεκτάριο Αλεξάνδρου και την κόρη τους Αριάδνη.

Όπως συνηθίζει, έτσι κι αυτή τη φορά, μοιράστηκε τις σκέψεις, τις ανησυχίες και την καθημερινότητα της στο προσωπικό της μπλοκ.

 

Δείτε όσα έγραψε:

Στην τελική ευθεία! Δεν θυμάμαι αν στην πρώτη εγκυμοσύνη μου ένιωθα τόσο κουρασμένη και τεράαααστια τις τελευταίες εβδομάδες, όσο σε αυτήν! 

Σε 3 εβδομάδες θα γνωρίσουμε τον μικρούλη μας που τόσο ανυπομονεί να έρθει σ´αυτόν το κόσμο, αν κρίνω από την κίνηση που έχει στην κοιλιά μου!  Κάνω σκέψεις. συνέχεια… διάφορες… πού θα έρθει, πώς θα έρθει, πώς θα τον ονομάσουμε, πώς θα μοιάζει, πόσο θα μας αλλάξει την ζωή και τις ισορροπίες στο σπίτι! Πώς θα τον βλέπει η Αριάδνη… 

Κι άλλες σκέψεις… που κάνουν οι γυναίκες όταν αλλάζει το σώμα τους… θα νιώσω πάλι το ίδιο που ένιωθα πριν μείνω έγκυος, θα επανέλθω στην φόρμα μου και την θηλυκή ξέγνοιαστη διάθεση μου; Κι άλλες πολλές ανησυχίες που εμείς οι γυναίκες σκεφτόμαστε


Έντονα και εδώ έρχεται η στήριξη από τους γύρω σου… την χρειαζόμαστε πολύ και καλό είναι να την έχουμε! ΈΝΤΟΝΗ! Προσπαθώ όμως να είμαι θετική…  Να σκέφτομαι όλα τα καλά που θα φέρει…Ένα από αυτά και το τέλος των μέτρων που ζούμε εδώ και ενάμιση μήνα! Την ελευθερία μας, την βούληση μας, τον αυθορμητισμό μας, την ανθρωπιά και την σημασία της κάθε στιγμής που ζούμε. 

 

Το τελευταίο διάστημα δεν κοιμάμαι καλά, δεν βρίσκω την σωστή θέση, καμιά θέση δηλαδή… και έχω αϋπνίες! 
Μια νύχτα σαν κι αυτή και η χθεσινή… 12:08 και ξεκινώ νέο επεισόδιο Home (ανακαίνισης σπιτιών) μετά από 1 επεισόδιο Locked Up… 

Σκέψεις, αϋπνίες, παλινδρόμηση… κάθε βράδυ… Φαντάζομαι σύντομα από την κούραση και το βραδινό κλάμα δεν θα έχω τέτοια προβλήματα, θα κοιμάμαι σε χρόνο ρεκόρ! Γιαυτό σας γράφω τώρα που ακόμα μπορώ και εύχομαι να συνεχίσω και μετά τον ερχομό του μικρούλη μου! 


Σας αφήνω τώρα για να χαζέψω λίγο τις φωτογραφίες της Αριάδνης μου που ήταν μικρούλα…( το κάνω πολύ συχνά ειδικά τελευταία) δεν ξέρω γιατί ίσως είναι ένα είδος τύψεως για το τι θα προκαλέσει ο ερχομός του μικρούλη στην ψυχολογία της… εύχομαι να τα κάνουμε όλα σωστά, ή τουλάχιστον να μην κάνουμε σοβαρά και μεγάλα λάθη… 

Καλό βραδάκι…

Όνειρα γλυκά σε όσους κοιμάστε και καλημέρα σε όσους διαβάζετε αυτό το άρθρο… Ελπίζω να προλάβω να κάνω ακόμα ένα πριν την μέρα τοκετού!   

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Γιώργος Αμούτζας – Τάνια Μπρεάζου: Η έμμεση παραδοχή της σχέσης τους στην κάμερα
Γιώργος Αρμένης: «Με κορόιδευαν επειδή δεν είχα πατέρα, με πληγώνει αυτό ακόμα & τώρα που είμαι 80 χρόνων»
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Κάναμε τα πάντα από ιατρικής πλευράς & προσευχόμασταν για τη σωτηρία της μητέρας μας»
Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη για το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί και πώς το κόλλησε
Στο Παρίσι o Κωνσταντίνος Βασάλος με τη φημολογούμενη σύντροφό του, Μαρία Παπαγεωργίου
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»
Ο Γιάννης Καλλιάνος ανακοίνωσε πως θα κινηθεί νομικά για τον θάνατο του πατέρα του - Ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας