Ο Πολυχρονίδης μίλησε για το σουηδικό μοντέλο οικογένειας που έχει, με πρώην, νυν και τα 2 του παιδιά!

 
 

Απάντησε σε τολμηρές ερωτήσεις όπως: το φετίχ του παρουσιαστή στη σύντροφό του είναι και τις δύο… όψεις της, οι ερωτικές του σύντροφοι μετριούνται στα δάχτυλα ποδιών και χεριών, το σεξ σε μία σχέση για τον Πέτρο παίρνει 9 στα 10 σε σημαντικότητα, η κακή του συνήθεια είναι ότι δεν πάει στην ώρα του εκεί που τον καλούν ενώ το πιο κουφό που του είπε η κόρη του ήταν που σύγκρινε τα μεγέθη από τα… “πουλάκια” των αγοριών στο κολυμβητήριο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

O παρουσιαστής δεν έδωσε ξεκάθαρη απάντηση στο αν δέχτηκε πρόταση για να παρουσιάσει το εν λόγω ριάλιτι

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά, «After Dark» και είπε πως θα μπορούσε να παρουσιάσει το «Big Brother».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 



«Δεν νομίζω ότι έχει κάτι το «Big Brother» το οποίο πρέπει να φοβηθώ και να πω όχι. Το έβλεπα ούτως ή άλλως παλαιότερα, το βλέπαμε όλοι. Εκείνη τη βερσιόν, ναι, νομίζω θα μπορούσα να την κάνω γιατί η δουλειά μου είναι παρουσιαστής», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στην συνέχεια συμπλήρωσε πως «τέτοια πράγματα είναι μέσα στη σφαίρα που με κολακεύουν, να πω, όχι. Απλώς είναι πράγματα τα οποία θα τα έκανα γιατί είναι καλή τηλεόραση».

Ερωτώμενος για το αν δέχτηκε πρόταση από τον ΣΚΑΪ δεν απάντησε ξεκάθαρα λέγοντας: «Είναι άκομψο να απαντήσω είτε ναι είτε όχι. Νομίζω πως τα επαγγελματικά δεν έχουν να κάνουν διότι εγώ θα είμαι τόσα πολλά χρόνια στον «Τροχό της Τύχης» περισσότερα και από όσα ήταν αυτοί που έκαναν τις πυραμίδες».

 

"Δεν θέλω να στερώ χρόνο από τα παιδιά μου"

Ο παρουσιαστής δέχτηκε την επίσκεψη της συντρόφου του, Κατερίνας, και μίλησε για το “σουηδικό” μοντέλο οικογένειας που έχει, καθώς η πρώην σύζυγός του και νυν σύντροφός του τα πάνε πολύ καλά όπως και η Κατερίνα με τα δύο του παιδιά.

 

Στο Εξομολογητήριο

Εκεί απάντησε σε τολμηρές ερωτήσεις όπως: το φετίχ του παρουσιαστή στη σύντροφό του είναι και τις δύο… όψεις της, οι ερωτικές του σύντροφοι μετριούνται στα δάχτυλα ποδιών και χεριών, το σεξ σε μία σχέση για τον Πέτρο παίρνει 9 στα 10 σε σημαντικότητα, η κακή του συνήθεια είναι ότι δεν πάει στην ώρα του εκεί που τον καλούν ενώ το πιο κουφό που του είπε η κόρη του ήταν που σύγκρινε τα μεγέθη από τα… “πουλάκια” των αγοριών στο κολυμβητήριο.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη μετά τον χωρισμό του από τη Μαρία Αντωνά
Το βίντεο της πρώτης πρόβας της Σάττι έγινε παγκόσμιο trend και το «Ζάρι» είναι πια φαβορί
Ξανά χωρίς την Μέγκαν ταξιδεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο ο πρίγκιπας Χάρι
Το σχόλιο Τσιμτσιλή για τον Μικρούτσικο: «Προφανώς δε μπορούσε να προσαρμοστεί στον δεύτερο ρόλο»
Τζέιμς Καφετζής για Ασημίνα Χατζηανδρέου: Δεν ρουφιανεύεις αυτόν που κλέβει ενώ κλέβεις και εσύ
Δημήτρης Χρυσοχοΐδης: Μετά την πρώτη κρίση πανικού ξεκίνησε ο Γολγοθάς, πήγα σε ψυχολόγο
Δείτε πως είναι σήμερα ο εμβληματικός ηθοποιός που ενσάρκωσε τον «Ιησού από τη Ναζαρέτ»
Η ανάρτηση της Μαρίνας Σάττι για την πρώτη της μέρα στο Μάλμε-Oι φωτογραφίες μέσα από το ξενοδοχείο
Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Τα δημοσιεύματα με έχουν χωρίσει 48 φορές, δεν έχω χωρίσει ποτέ
Το... πολεμικό κλίμα και ο δεύτερος μονομάχος του Survivor