Κυριακή, 31 Μαΐου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Η εξομολόγηση της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου για την απώλεια του πατέρα της και τον κορωνοϊό

  01/04/2020 12:47
Η εξομολόγηση της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου για την απώλεια του πατέρα της και τον κορωνοϊό

Η εξομολόγηση της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου για την απώλεια του πατέρα της και τον κορωνοϊό

  01/04/2020 12:47
 

Όλα όσα έγραψε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου στο Instagram.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Με μια συγκινητική ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου αναφέρθηκε στην απώλεια του πατέρα της, αλλά και στις δύσκολες στιγμές που ζούμε λόγω του κορωνοϊού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βαρύ πένθος για την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου! «Για ποιο ταξίδι κίνησες να πας.....»

«“Η άνοιξη θα έρθει όσα εμπόδια και αν εμφανιστούν”. Η άνοιξη είναι εδώ και είναι τόσο όμορφη… Η φετινή βέβαια μου έδειξε όχι την άνθιση αλλά το τέλος, την απώλεια μιας και έφυγε ο αγαπημένος μου πατέρας. Σκέφτομαι ότι όπως στη φύση έτσι και στη ζωή όλα είναι κύκλος, γέννηση-ζωή-θάνατος. Και όσο και αν το τελευταίο είναι οδυνηρό, είναι ταυτόχρονα και το φυσιολογικό. (αν βέβαια ολοκληρώσει η ζωή ένα μεγάλο κύκλο).

Η φετινή άνοιξη όμως είναι πρωτόγνωρη και για όλους μας καθώς μας βρίσκει κλεισμένους στα σπίτια μας να βαλλόμαστε από έναν αόρατο ύπουλο εχθρό. Εύχομαι η επόμενη μέρα που θα έρθει – όταν τελειώσει αυτό το τόσο σκληρό συμπαντικό μάθημα που καλούμαστε να πάρουμε- να μας βρει όλους υγιείς, δυνατούς και, είθε, καλύτερους ανθρώπους.

Προς το παρόν Μένουμε Σπίτι, διατηρούμε όσο μπορούμε το χαμόγελο, την αισιοδοξία και την ψυχραιμία μας και περιμένουμε τη μέρα που θα μπορούμε και πάλι ν’ αγκαλιαζόμαστε!! Σας φιλώ!! (από απόσταση αλλά με αληθινή αγάπη!)», έγραψε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας