Παρασκευή, 5 Ιουνίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Η απομόνωση του Ανδρέα Ανδρεόπουλου στην Κύπρο λόγω κορωνοϊού

  29/03/2020 08:52
Η απομόνωση του Ανδρέα Ανδρεόπουλου στην Κύπρο λόγω κορωνοϊού

Η απομόνωση του Ανδρέα Ανδρεόπουλου στην Κύπρο λόγω κορωνοϊού

  29/03/2020 08:52
 

Ο Ανδρέας Ανδρεόπουλος, τον οποίο απολαμβάνουμε στις 8 Λέξεις και γνωρίσαμε μέσα από τη Λάμψη ως Τίμο Δράκο, μιλάει για τον εγκλωβισμό του στην Κύπρο, λόγω κορωνοϊού...   

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Ο ηθοποιός είχε κάνει από την αρχή συμφωνία να ζει μόνιμα στην Κύπρο για τα γυρίσματα της σειράς και έτσι ο κορωνοϊός τον βρήκε εκεί. Και τελικά εγκλωβίστηκε, τρόπον τινά. Διαβάστε τι αποκαλύπτει για την καθημερινότητά του εκεί.

Ήδη ανακοινώθηκε η διακοπή των γυρισμάτων των «8 λέξεων». Σας βρί­σκει σύμφωνο αυτή η πρωτοβουλία του Αντρέα Γεωργίου και του Κούλλη Νικολάου;

Ήταν απαραίτητο να γίνει. Και για πρακτικούς λόγους αλλά και κοινωνικούς. Ήμασταν 80 άν­θρωποι που συνωστιζόμασταν σε κλειστούς χώρους, οπότε ναι, έπρεπε να γίνει. Έκαναν πολύ καλά. Υπήρξε και ένα θέμα με τον έλεγ­χο στις πτήσεις από την Κύπρο και προέκυψε μια αναστάτωση. Γιατί δεν μπορούσαν να πετάξουν οι συνάδελφοι από την Ελλάδα. Έπρε­πε υποχρεωτικά να μπουν για 14 ημέρες σε καραντίνα.

Μένετε όλη τη σεζόν στην Κύπρο;

Ναι, εγώ είχα κάνει αυτήν τη συμφωνία. Είμαι από τον Ιούλιο στο νησί.

Πώς ήταν οι τελευταίες ημέρες των γυρισμάτων; Υπήρχαν άγχος και φό­βος λόγω κορωνοΐού;

Όχι. Εντονες συζητήσεις έγιναν. 'Ηταν καται­γιστικές οι πληροφορίες από την Ελλάδα αλ­λά και την Κύπρο και άλλαζαν κάθε ώρα. Από σκηνή σε σκηνή που γυρίζαμε. Στα γυρίσματα τηρήθηκαν όλα τα μέτρα ασφαλείας που έπρε­πε και από τους τεχνικούς και από εμάς.

Στην Κύπρο πώς είναι το κλίμα;

Έχουν παρθεί και εδώ μέτρα, όπως ξέρετε. Και δεν υπάρχουν πολλές συναναστροφές. Τα κρούσματα μέχρι στιγμής είναι λίγα. Δεν υπάρ­χει ιδιαίτερος φόβος, αλλά δεν εφησυχάζουμε.

Το «Μένουμε σπίτι» πώς το είδατε;

Μένουμε σπίτι. Μένουμε κοντά οι συνάδελφοι σε μια περιοχή έξω από τη Λευκωσία. Μαζευ­όμαστε σε σπίτια όχι πολλοί, 3-4 άτομα. Θα μα­γειρέψουμε, θα φάμε, θα συζητήσουμε και θα δούμε τηλεόραση. Φυσικά συζητάμε και για τον κορωνοϊό. Γιατί εγώ να σας πω την αλήθεια το βλέπω σαν άσκηση ετοιμότητας. Πως οι λα­οί ενωμένοι μπορούν να αντιμετωπίσουν έναν κοινό εχθρό. Επίσης φαίνονται η στάση και η ωριμότητα του κάθε λαού.

Πότε θα αρχίσουν ξανά τα γυρίσμα­τα;

Προς το παρόν περιμένουμε. Είμαστε σε στά­ση αναμονής.

Πηγή: TV Έθνος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας