Παρέμβαση υπουργού στην εκπομπή της Σίσσυς! Βγήκε θυμωμένος στον αέρα της εκπομπής

 

"Κυρία Χρηστίδου, καλημέρα από την Πολιτική Προστασία. Ακούστε με λιγάκι για να ξεκαθαρίσουμε αυτό το ζήτημα..." "Οι 24 που δεν δίνουν πληροφορίες, είναι οι ίδιοι που βγαίνουν και μιλούν για ξεχασμένα Ελληνόπουλα..."

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Πιστή στο εβδομαδιαίο ραντεβού με το τηλεοπτικό κοινό ήταν η Σίσσυ Χρηστίδου το πρωί του Σαββάτου. Η παρουσιάστρια του “Έλα χαμογέλα” έκανε συντροφιά στους τηλεθεατές την ώρα που “μένουμε σπίτι και δεν μετακινούμαστε”.

Μέσα σε άλλα θέματα, η ψυχαγωγική εκπομπή του OPEN παρουσίασε σε απευθείας σύνδεση μέσω skype τους ανθρώπους που βρίσκονται “εγκλωβισμένοι” στο αεροδρόμιο του Λονδίνου εξαιτίας των έκτακτων μέτρων για τον κορωνοϊό.

Λεπτά αργότερα, μάλιστα, στο “Έλα χαμογέλα” πραγματοποίησε τηλεφωνική παρέμβαση ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

“Κυρία Χρηστίδου, καλημέρα από την Πολιτική Προστασία. Ακούστε με λιγάκι για να ξεκαθαρίσουμε αυτό το ζήτημα που αφορά τον επαναπατρισμό” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς προσθέτοντας: “οι ιδιαίτερες συνθήκες που αφορούν τον κορονοϊό έχουν ενεργοποιήσει όλους τους μηχανισμούς του κράτους. Το κράτος έρχεται να καλύψει πραγματικές ανάγκες συνανθρώπων μας που είναι εγκλωβισμένοι κάτω από συγκεκριμένα κριτήρια”.

“Χθες το βράδυ φέραμε 30 ανθρώπους από το Λονδίνο, οι οποίοι ήταν όλοι με διάφορα προβλήματα υγείας. Είτε κάποια παιδάκια που κάνουν χημιοθεραπείες είτε κάποιοι που είχαν εγχειριστεί και είχαν εγκλωβιστεί εκεί που έπρεπε να επιστρέψουν. 30 καθαρά υγειονομικού ενδιαφέροντος συμπολίτες μας. Σήμερα, αυτό που κάνουμε, είναι να καταγράφουμε τους ανθρώπους οι οποίοι χρήζουν άμεσης βοήθειας υγειονομικής ή δεν έχουν να μείνουν λόγω απώλειας ή λήξης μίσθωσης ή είναι εγκλωβισμένοι από transit πτήσης. Οι άνθρωποι αυτοί καταγράφονται και θα επιστρέψουν στην πατρίδα. Όμως, δεν γίνεται στους 72 του Λονδίνου οι 24 να μη μας δίνουν πληροφορίες και αν είναι οι ίδιοι που βγαίνουν και μιλούν για ξεχασμένα Ελληνόπουλα. Οι οποίοι έχουν σπίτια να μείνουν, δεν μας εξηγούν αν εμπίπτουν σε κάποια από αυτές τις κατηγορίες και είναι άδικο να μην καλύψουμε πραγματικές ανάγκες” συμπλήρωσε ο κ. Χαρδαλιάς στην παρέμβαση του.

Μια διαφορετική επικοινωνία επικαιρότητας για την Σίσσυ Χρηστίδου…

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»