Κλείστηκαν σπίτι τους λόγω κορωνοϊού και εμείς τα είδαμε από τις φωτογραφίες

 

Χρηστίδου, Μουτσινάς, Μπακοδήμου, Αναδιώτης, Ζέτα Δούκα και άλλοι

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Μένουμε σπίτι και οι απανταχού Έλληνες celebrities μας επιτρέπουν μέσω των social media να δούμε μερικές από τις πιο αγαπημένες γωνιές των αγαπημένων τους χώρων. 

Με βίντεο και φωτογραφίες κατά τις οποίες ποζάρουν στα αγαπημένα τους μέρη μέσα στο σπίτι, οι επώνυμοι Έλληνες μας επέτρεψαν να πάρουμε μία ιδέα για το πώς είναι διασκοσμημένα τα σπίτια τους. Αν είναι μοντέρνα ή κλασική η διακόσμηση, πού περνούν τον ελεύθερό τους χρόνο, πού κουρνιάζουν για να ξεκουραστούν μετά από μία κουραστική μέρα (όταν βέβαια ακόμα ήταν πολυάσχολοι και έτρεχαν από το πρωί μέχρι το βράδυ).

Αρκεί μόνο να δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες και τα βίντεο των επωνύμων μέσα από τα σπίτια τους.

Η Σίσσυ Χρηστίδου για παράδειγμα, δείχνει σε κάθε γωνιά του σπιτιού της στη Νέα Πεντέλη τη λατρεία της για το λευκό και το γκρι χρώμα σε κάθε απόχρωση.

Η ίδια, ούσα μητέρα δύο αγοριών, αν και εργαζόμενη, μένει στο σπίτι και ακολουθεί όλες τις οδηγίες.

Στο μεταξύ μαγειρεύει, δουλεύει με το laptop της, περνάει χρόνο με τους γιους της και μας δείχνει τις πιο όμορφες γωνιές του σπιτιού της που είναι μοντέρνο αλλά και με πολλές ανέσεις. Ειδικά ο καναπές του σαλονιού της είναι... όλα τα λεφτά! 

 
 

Ο Νίκος Μουτσινάς πάλι είναι πιο πρακτικό μυαλό.

Ναι μεν έχει φροντίσει τη διακόσμηση του σπιτιού του ώστε να είναι ζεστό και φιλόξενο όμως μάλλον για εκείνον τα... μπιμπελό μέσα εκεί είναι τα τρία κατοικίδιά του, τα δύο σκυλάκια του και η γατούλα του.

Το σπίτι του διαθέτει πολύ χρώμα στους τοίχους και είναι ευάερο και ευήλιο!

 

Η Χριστίνα Κοντοβά και ο σύντροφός της Τζώννυ Καλημέρης νόσησαν από τον κορονοϊό και φυσικά είναι σε καραντίνα. Η όμορφη σχεδιάστρια μάλιστα ανεβάζει συχνά φωτογραφίες της καθώς δουλεύει στο σπίτι ή απολαμβάνει ήσυχες στιγμές με τον αγαπημένο της και τα σκυλιά τους.

Η διακόσμηση του σπιτιού της είναι πραγματικά μοναδική με την ίδια να δίνει σημασία στην άνεση, τη λειτουργικότητα αλλά και την καλαισθησία των χώρων.

 

Πολύ εντυπωσιακό και το σπίτι της Μαρίας Μπακοδήμου η οποία είναι σε καραντίνα εδώ και πολλές μέρες. Απολαμβάνει όμως τον χρόνο της στο πολύ προσεγμένα διακοσμημένο σπίτι της όπου επικρατούν τα σκούρου χρώματος έπιπλα, το βελούδο αλλά και μοναδικά κομμάτια όπως μία υπέροχη πολυθρόνα από μπλεξιγκλάς.

Όσο για την κουζίνα, είναι επίσης σε σκούρο χρώμα και εκεί περνάει αρκετό χρόνο η παρουσιάστρια. Δείτε φωτογραφίες.

 

Στο σπίτι τους στο Αίγιο όπου ζουν μόνιμα εδώ και λίγο καιρό τούς βρήκε η κρίση του κορVνοϊού και η οικογένεια Αναδιώτη δείχνει να απολαμβάνει αυτές τις όμορφες στιγμές.

Το σπίτι τους είναι φυσικά μέσα στη φύση και διαθέτει όλες εκείνες τις ανέσεις που χρειάζονται ο Νίκος Αναδιώτης, η σύζυγός του Βασιλική και τα δύο τους παιδιά. Συχνά μάλιστα ανεβάζουν φωτογραφίες μέσα από το σπίτι ή από τον όμορφο κήπο τους.

 

Η Ζέτα Δούκα με το σύζυγό της Μιχάλη Χατζηαντωνά έχουν καταφέρει στο σπίτι τους να συνδυάσουν το μοντέρνο με το κλασικό όμως εξέχουσα θέση μέσα στο σπίτι έχει το δωμάτιο της κόρης τους που είναι σε γήινα χρώματα και άκρως λειτουργικό. Η ηθοποιός ανέβασε τις τελευταίες ημέρες αρκετές φωτογραφίες μέσα από το σπίτι.

 

Το σπίτι του Αργύρη Αγγέλου για παράδειγμα, στην Κυψέλη είναι πραγματικά πολύ cosy. Ο ηθοποιός έχει γούστο και δείχνει να προτιμά τη μοντέρνα διακόσμηση. 


 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»