Σάββατο, 30 Μαΐου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Νέος έρωτας στα χρόνια του κορωνοϊού! Λιάγκας - Σαλαγκούδη!

  18/03/2020 11:16
Νέος έρωτας στα χρόνια του κορωνοϊού! Λιάγκας - Σαλαγκούδη!

Νέος έρωτας στα χρόνια του κορωνοϊού! Λιάγκας - Σαλαγκούδη!

  18/03/2020 11:16
 
 

Νέος έρωτας στην ελληνική showbiz; Είναι το νέο ειδύλλιο; Έχει σχέση ο Γιώργος Λιάγκας με την… Ανθή Σαλαγκούδη;

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Εβδομαδιαίο περιοδικό δημοσίευσε φωτογραφίες του Γιώργου Λιάγκα με την Ανθή Σαλαγκούδη και ο τίτλος ήταν: «Τι συμβαίνει ανάμεσά τους;».

Ο Γιώργος Λιάγκας δημοσίευσε μία φωτογραφία που απεικονίζει το εξώφυλλο του περιοδικού και έγραψε: «Άνθρακας ο θησαυρός. Όταν απλά βγαίνεις για φαγητό με μια φίλη. Υπάρχουν και τηλέφωνα κύριοι συνάδελφοι»!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε στον αέρα του Happy Day ότι είχε γραφθεί ξανά για τον Γιώργο Λιάγκα και την Ανθή Σαλαγκούδη ότι κάτι υπάρχει ανάμεσά τους πριν τρία χρόνια!

Και υπογράμμισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Αυτή η έλξη φαίνεται πως υπήρχε. Επειδή ένας δικός μου άνθρωπος μίλησε με την Ανθή. Σχέση-σχέση δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή. Υπάρχει όμως μια καλή διάθεση, ένα φλερτ, μια συμπάθεια. Πάντως δεν είναι ότι συναντήθηκαν τυχαία στο κέντρο.

Και λίγο αργότερα τόνισε: «Η Ανθή αυτό που λέει σε γνωστούς και φίλους είναι ότι με τον Γιώργο δεν έχει σχέση, αλλά ότι είναι ένα καλό παιδί, την έχει προσεγγίσει όμορφα και κάνουν παρέα. Ο Γιώργος το διαψεύδει μέσω Instagram. Θεωρώ όμως ο Γιώργος επειδή έχει δυο παιδιά, θέλει αν αποφασίσει να κάνει σχέση να είναι κάτι σοβαρό πριν το ανακοινώσει»!

Δείτε όλα όσα είπε παρακάτω!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας