«Με άλλαξε το περιστατικό, με γέρασε αυτό το έτος…»

 

«Έχασα λίγο από την χαρά μου και τον αυθορμητισμό μου» H Κάλια Ελευθερίου βρέθηκε καλεσμένη στη εκπομπή του Alpha Κύπρου «Με αγάπη Χριστιάνα»  και μίλησε για όλα.
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 
«Είμαι τα τελευταία δυο χρόνια στην Ελλάδα με τους Θαλασσόλυκους, το Dot, το και μετά το Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα».

«Στους Θαλασσόλυκους ημασταν 7 άτομα πάνω στο σκάφος και ήμουν η μόνη γυναίκα. Είμαι εύκολη στην συμβίωση και με πρόσεχαν όλοι τους. Ακόμα και στις δύσκολες στιγμές, στήριζε ο ένας τον άλλον. Όταν γύρισα στο σπίτι έπαθα κλειστοφοβία, μετά το απέραντο γαλάζιο, να είμαι στους τέσσερις τοίχους. Η πιο δύσκολη στιγμή όταν έπαθα κρίση πανικού, όταν έπαθα έντονη ναυτία.»
 
«Εμπειρικά ήταν μεγάλη επιτυχία που ήμουν στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα. Δεν είχα την λαχτάρα να μπω στην τηλεόραση, ήθελα να κάνω καινούργια πράγματα. Δεν είχα την λαχτάρα να κάνω δική μου εκπομπή. Ήταν όλα σε έντονο βαθμό. Ήμουν μόνη στην Ελλαδα, δεν είχα φίλους και συγγενείς μαζί μου»

«Στην αρχή της σεζόν δεν περίμενα ποτέ ότι θα υπήρχε διακοπή της συνεργασίας μας. Μετά το σκέφτηκα, όταν αναφέρθηκε ότι θα υπάρξουν αλλαγές στην εκπομπή. Εκεί άρχιζα να καταλάβαινα ότι θα μπορούσε να φύγω. Κλείστηκα στο σπίτι μου. Πονούσα το στομάχι μου. Ντρεπόμουν εγώ, για το πως αντιμετώπισα την συγκεκριμένη κατάσταση με την κοπέλα. Με άλλαξε το περιστατικό, με γέρασε αυτό το έτος, έχασα λίγο από την χαρά μου και τον αυθορμητισμό μου. Υπεραναλύω κάποια πράγματα και είμαι ενοχική ως άνθρωπος.»

«Την πιο στενή σχέση την είχα με την Κατερίνα Γκαγκάκη, αλλά και με όλους είχα μια καλή σχέση. Υπήρχε μια συζήτηση ότι θα γίνουν κάποιες αλλαγές, με αφορμή το περιστατικό. Η δική μου αποχώρηση ήταν η πιο εύκολη να γίνει.»

Σε ότι αφορά την δήλωση της για τα καλλιστεία, τα μοντέλα και τους ποδοσφαιριστές, που έφερε αναταραχή στις παρουσιάστριες του νησιού μας, είπε:
“Εννοείται ότι ακούστηκε λάθος, αυτό που είπα. Νιώθω όμως ακόμη, ότι στην Κύπρο δίνονται ευκαιρίες σε άτομα που έχουν μια αναγνώριση. Μερικές φορές, σε αυτό το τομέα πρέπει να γίνεις πιο αναγνωρίσιμη. Δεν αφορούσε κανέναν προσωπικά. Κατάλαβα ότι στεναχώρησα άτομα, αλλά δεν επικοινώνησε κάποιος μαζί μου.»

«Είχα σκοπό να φύγω το Σάββατο αλλά με όλα αυτά που συμβαίνουν θα μείνω για λίγο καιρό στην Κύπρο. Είχα πει ότι δεν θα ήθελα να ξανακάνω πάνελ και δεν θα ξανακάνω. Νιώθω ότι κλειδώνομαι και δεν μπορώ να σχολιάζω τα θέματα της ημέρας»

Για την σχέση τηw με την Χριστιάνα Αριστοτέλους, είπε:
Δεν είχα ενδοιασμό αν θα ερχόμουν σήμερα στην εκπομπή. Νιώθω άνετα μαζί σου και εδώ στην εκπομπή. Δεν ήξερα απλά αν ήθελα να συζητήσω όλα αυτά. Νιώθω άνετα και ασφαλής και με εσένα (Αριστοτέλους) και με τα παιδιά.
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν έμαθα την καταγγελία βιασμού εις βάρος μου, ήταν κεραυνός εν αιθρία»
Το πρώτο μήνυμα του Δημήτρη Δερματά μετά το τροχαίο και το χειρουργείο
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Γιάννης Ξανθόπουλος ανάρτησε το πρώτο του βίντεο 1,5 μήνα μετά το θανατηφόρο τροχαίο
Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Ο πατέρας μου δεν με αποδέχθηκε… έλεγε αν σου βγει έτσι ο γιος, να τον σφάξεις»
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Μαρία Αντωνά και Άρης Σοϊλέδης ανταλλάζουν αναρτήσεις όλο νόημα μετά τον... χωρισμό τους
Γιώργος Καραμίχος: «Συνεχίζω τη θεραπεία μου για τον καρκίνο για λίγο ακόμα»
Γιώργος Θεοφάνους: «Είμαι παραδοσιακός, την Κυριακή θέλω να τρώμε κοτόπουλο με πατάτες, είμαι & της εκκλησίας»
Η δημόσια αντίδραση της Ελένης Βουλγαράκη, στις φήμες περί ντόπινγκ του συντροφου της, Φώτη Ιωαννίδη