Τι έδειξαν τα δικαστικά έγγραφα; Στο φως οι τελευταίες ώρες της Amy Winehouse

 
Σπαρακτική ήταν η εκμυστήρευση της Amy Winehouse στη γιατρό της, λίγες ώρες πριν βρεθεί νεκρή από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ στο σπίτι της, στο Κάμντεν του Λονδίνου, στις 23 Ιουλίου 2011.
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Δικαστικά έγγραφα που βλέπουν τώρα το φως της δημοσιότητας αποκαλύ­πτουν ότι η 27χρονη τραγουδίστρια γνώ­ριζε πολύ καλά ότι ήταν στα τελευταία της και φοβόταν τον θάνατο.

«Δεν θέλω να πεθάνω» είπε στην δρα Κριστίνα Ρομέτ, όταν εκείνη την επισκέφτηκε για να ελέγξει την κατάσταση της το βράδυ της 22ας Ιουλίου. Η γιατρός, σύμφωνα με τη «Mirror», κατέθεσε στο δικαστήριο που ερευνούσε τις συνθήκες θανάτου της Amy Winehouse ότι η τραγουδίστρια είχε πλήρη επί­γνωση του πόσο σοβαρή ήταν η κατάσταση της υγείας της.

Αφού παραδέχτηκε στη γιατρό ότι είχε αρχίσει ξανά να πίνει τις τελευταίες τρεις ημέρες, της εξέφρασε τη θέληση να ζήσει.

Η Ρόμετ σημείωσε ότι η τραγουδίστρια αρνήθηκε για μια ακόμη φορά οποια­δήποτε φαρμακευτική θεραπεία για να αντιμετωπίσει τα ψυχολογικά προβλή­ματα που της δημιουργούσε το αλκοόλ.

Φοβόταν, όπως της είπε χαρακτηριστι­κά, ότι θα επηρεαστεί η δημιουργικότητα της και δεν θα μπορούσε να γράφει τρα­γούδια. Επαιρνε, ωστόσο, το φάρμακο Librium για να αντιμετωπίσει τα συμπτώ­ματα που προκαλούσε στον οργανισμό της η αποχή από το αλκοόλ τους τελευ­ταίους μήνες της ζωής της, διαβάσαμε στην espresso.

«Ηταν μια από τις πιο έξυπνες γυναίκες που συνάντησα ποτέ μου. Ηταν πολύ αποφασισμένη να κάνει οτιδήποτε χρει­αζόταν συμπεριλαμβανομένης της θερα­πείας (με το Libirium) για να απεξαρτηθεί από το αλκοόλ», κατέθεσε στο βρετανικό δικαστήριο η γιατρός.

Κατά τη συνάντη­ση τους, η τραγουδίστρια φάνηκε στη Ρομέτ «ήρεμη, αλλά ενοχική» και ότι μπο­ρούσε να ολοκληρώσει μια συζήτηση, αν και κάποιες στιγμές φαινόταν να χάνεται στις σκέψεις της.

Οταν αποχώρησε η γιατρός, σύμφω­να με την κατάθεση του σωματοφύλακα της Amy Winehouse, Αντριου Μόρις, η τρα­γουδίστρια πέρασε τη βραδιά βλέποντας τηλεόραση και ακούγοντας μουσική στο δωμάτιο της. Βρέθηκε νεκρή το επόμενο μεσημέρι και διαπιστώθηκε ότι είχε κατα­ναλώσει υπερβολική ποσότητα αλκοόλ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Η αποκάλυψη του Γιάννη Χατζηγεωργίου: «Έπαθα έγκαυμα στα γεννητικά όργανα, υπέφερα!»
Ιβάν Σβιτάιλο: «Βρήκα διέξοδο στο αλκοόλ γιατί φοβόμουν να αντιμετωπίσω τα τραύματά μου»
Αιμίλιος Χειλάκης: «Mπήκα στο χειρουργείο με χαμόγελο και οι άλλοι κλαίγανε!»
Δεν προχώρησε ούτε σήμερα η διαδικασία αποσωλήνωσης του Δημήτρη Κόκοτα - Οι τελευταίες εξελίξεις
Κηδεία Γιάννη Φέρτη: Η αγκαλιά Μαρίνας Ψάλτη με Ξένια Καλογεροπούλου & η χειραψία με την Μιμή Ντενίση
Η στιγμή που o Αντώνης Ρέμος ζητά συγγνώμη από τους Αλβανούς: «Η Ελλάδα σας πλήγωσε»
Τροχαίο ατύχημα για τη Μαρία Αντωνά – Το αμάξι της «πετάχτηκε» σε βιτρίνα μαγαζιού
Σε 18 μήνες φυλάκιση καταδικάστηκε η οπλουργός της ταινίας #Rust για τον θάνατο της Halyna Hutchin
Ο Sin Boy φωτογραφήθηκε μέσα σε φέρετρο: «Έχω πεθάνει, έχω φάει ξύλο, τι άλλο να κάνω για να με κάνετε viral;»
Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές της ΝΔ & ΣΥΡΙΖΑ – Οι εκπλήξεις, τα ηχηρά ονόματα & οι celebrities