Αυτή είναι η πιο καυτή φωτογράφηση του Daniel Craig μέχρι σήμερα!

 

Ήταν ένα απόγευμα γεμάτο με υγρασία του Λονδίνου όταν γύρισε την τελευταία του σκηνή για το νέο James Bond. Ήταν σε μία σκηνή με κυνηγητό που γύρισε τον αστράγαλο του και έπρεπε να μπει στο χειρουργείο επειγόντως.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Ο Ντάνιελ Κρεγκ είναι πλέον 52 χρονών και λέει χαρακτηριστικά: «Το σώμα σου γίνεται όλο και πιο βαρύ με το χρόνο, ξαφνικά δεν μπορείς να κουνηθείς».

Οπότε να τον, να εμπλέκεται σε ένα ψεύτικο κυνηγητό στη μέση του φθινοπωρινού Λονδίνου. Ακούσαμε πως η αμοιβή του θα είναι 25 εκατομμύρια δολάρια. Είναι όσο είναι, έτσι κι αλλιώς κάθε ταινία του Bond είναι ένα ξεχωριστό σύμπαν χάους. Αυτή θα είναι η τελευταία ταινία του Ντάνιελ Κρεγκ σαν διάσημος πράκτορας.

Ο πρώτος σκηνοθέτης για την ταινία, ο Ντάνι Μπόιλ, παραιτήθηκε, ένα ολόκληρο σετ πήρε φωτιά, και ο ίδιος ο Κρεγκ αναρωτιόταν: «πως διάολο θα το κάνουμε αυτό;». Και να τελικά που τα καταφέρανε τελικά, γυρίσανε την ταινία κι ένας ιός από το πουθενά στέλνει την πρεμιέρα από τον Απρίλη στον Νοέμβρη του 2020.

Γύρω στα 300 άτομα εργαζόντουσαν στην τελευταία σκηνή του No Time To die κάπου στο Pinewood και όλοι κυριολεκτικά είχαν ψηθεί από τη ζέστη. Ο σκηνοθέτης Cary Fukunaga είχε ήδη γυρίσει το τέλος της ταινίας μερικές εβδομάδες πιο πριν. Τις τελευταίες μέρες απλά γυρνούσαν σκηνές που θα ήταν συμπληρωματικές.

Και είναι η τελευταία στιγμή των γυρισμάτων και ο Κρεγκ χάνεται μέσα σε ένα πανδαιμόνιο καπνού.

Ο Ντάνιελ Κρεγκ είναι επισήμως ο Bond που έχει αντέξει περισσότερο, 14 χρόνια. Η πρώτη ταινία, το Dr No, γυρίστηκε το 1962, 58 χρόνια μετά και με 25 ταινίες στη πλάτη, οι παραγωγοί είναι από την ίδια οικογένεια παραγωγών της πρώτης ταινίας. Είναι κάτι σαν οικογενειακή υπόθεση.

Τα σενάρια είναι όλα κόλαση, τα κασκαντεριλίκια είναι όλα αληθινά και τίποτα δεν είναι φτιαγμένο σε υπολογιστή. Τα γραφεία της εταιρίας EON που κάνει τις ταινίες είναι πέντε λεπτά δρόμος από το παλάτι του Μπάκινγχαμ και υπάρχει μία δεισιδαιμονία πώς στο ΄τέλος όλα τα πάνε καλά.

«Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να αφήσεις το εγώ σου έξω» μας λέει ο Ντάνιελ Κρεγκ. «Αν αρχίσεις να σκέφτεσαι τότε την έκατσες».

Ο Κρεγκ ήταν ο άνθρωπος που έδωσε στον Bond μία πιο ανθρώπινη όψη, κι αυτό ήταν που ανέβασε τον πήχη στο ρόλο. Ο ίδιος ο Κρεγκ είναι πολύ ταπεινός για να το παραδεχτεί όμως. Επιμένει, «είναι θέμα επιμονής», μας λέει. «Χωρίς επιμονής τίποτα δεν θα είχε επιτευχθεί».

Εμείς περιμένουμε πως και πως για τον Νοέμβριο του 2020 για την παγκόσμια πρεμιέρα του No Time To Die.

Δες το παρακάτω άλμπουμ για να δεις τις φωτογραφίες:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Δανάη Μπάρκα: «Χυδαίο να στέλνουν φωτογραφίες που κάποιος είναι αγκαλιά με έναν άνθρωπο…Τραγικό!»
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ο 41χρονος πρώην σύντροφός της Πριγκίπισσας Βεατρίκης βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση, στο Μαϊάμι
Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Είμαι ελεύθερος και ανοιχτός στις απόψεις μου για τα ερωτικά. Μοιάζω σαν αναίσθητος»
Βίκυ Βολιώτη: «Mε τον σύζυγό μου, δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Έχουμε σκεφτεί πολλές φορές τον χωρισμό»
Κερασία Σαμαρά: «Έχω βιώσει κακοποίηση στο θέατρο αλλά σώπασα. Είναι κάτι που μετανιώνω»
Το καλοκαίρι στην Πύλο ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Καλεσμένα όλα τα Σεπόλια
Η Βασιλική Τρουφάκου αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει στο baby shower party