Θετικοί στον κορωνοϊό ο Τom Hanks και η Rita Wilson

 
Η ανακοίνωση του αγαπημένου ηθοποιού
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Ο διάσημος ηθοποιός και η ελληνικής καταγωγής σύζυγός του, βρίσκονται στην Αυστραλία, όπου ο Χανκς ένοιωσε αδιαθεσία. Πήγε να κάνει εξετάσεις σε νοσοκομείο όπου τα αποτελέσματα έδειξαν πως και αυτός, αλλά και η σύζυγός του, μολύνθηκαν από τον κορωνοϊό!

Η Warner Bros, η εταιρεία παραγωγής της ταινίας ανέφερε στο περιοδικό People: «Έχουμε ενημερωθεί πως ένα μέλος της ταινίας μεγάλου μήκους του Έλβις, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Συνεργαζόμαστε στενά με τις αρμόδιες υπηρεσίες υγείας της Αυστραλίας για να εντοπίσουμε και να επικοινωνήσουμε με όποιον μπορεί να ήρθε σε επαφή με το άτομο αυτό. Η υγεία και η ασφάλεια των μελών της εταιρείας μας είναι πάντα η πρώτη μας προτεραιότητα και λαμβάνουμε προφυλάξεις για να προστατεύσουμε όλους όσους εργάζονται στις παραγωγές μας σε όλο τον κόσμο. Το άτομο που βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό λαμβάνει θεραπεία αυτή την στιγμή»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Μπόμπα διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό! Στο πλευρό της ο Τανιμανίδης

Το ζευγάρι, τέθηκε σε καραντίνα, με τον Χανκς, που πρόσφατα πολιτογραφήθηκε Ελληνας, να κάνει γνωστή την είδηση μέσω twitter, τονίζοντας πως η σύζυγός του είχε κρυάδες και πυρετό, όπως και ο ίδιος.

«Γεια σας. Εγώ και η Ρίτα βρισκόμαστε στην Αυστραλία. Νοιώθαμε κουρασμένοι και αισθανθήκαμε πως έχουμε κρυολόγημα και πόνους στο σώμα. Η Ρίτα είχε κρυάδες που πήγαιναν και ερχόντουσαν, καθώς και πυρετό. Για να κάνουμε το σωστό, όπως πρέπει στον πλανήτη μας αυτή την εποχή, κάναμε το τεστ για τον κορωνοϊό και αποδείχθηκε θετικό. Τώρα, τι κάνουμε μετά; Υπάρχει ιατρικό πρωτόκολλο και πρέπει να το ακολουθήσουμε. Οι Χανκς θα εξεταστούμε, παρατηρηθούμε, και απομονωθούμε όσο το απαιτεί η δημόσια υγεία και οι κανόνες ασφαλείας. Τίποτα παραπάνω προς το παρόν, θα προσεγγίζουμε το θέμα μέρα με την μέρα. Θα ενημερώσουμε τον κόσμο για τα νεότερα. Να προσέχεται τους εαυτούς σας. Χανκς.
 

 

 

Ο γιος τους Τσετ έκρινε απαραίτητο να ενημερώσει τους φίλους των διάσημων γονιών του για την κατάσταση της υγείας τους και μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ενημέρωσε πως και οι δύο γονείς του είναι πολύ καλά στην υγεία τους και αντιμετωπίζουν τον ιό ακολουθώντας τις οδηγίες των γιατρών.

Το μήνυμα του Τσετ Χανκς για τους γονείς του

«Τι κάνετε όλοι σας; Ναι, είναι αλήθεια. Οι γονείς μου έχουν κορωνοϊό. Τρελό» λέει στο βίντεο. «Βρίσκονται και οι δύο στην Αυστραλία επειδή ο πατέρας μου έκανε τα γυρίσματα μιας ταινίας εκεί. Μόλις μίλησα μαζί τους στο τηλέφωνο. Είναι και οι δύο καλά» συνέχισε στο βίντεο. «Δεν είναι ακόμη τόσο άρρωστοι. Δεν ανησυχούν γι’ αυτό. Δεν θα ταξιδέψουν αλλά προφανώς παίρνουν τις απαραίτητες προφυλάξεις για την υγεία. Αλλά δεν νομίζω ότι είναι κάτι για το οποίο πρέπει να ανησυχούμε πολύ. Εκτιμώ την ανησυχία όλων σας, αλλά νομίζω ότι όλα θα είναι εντάξει» πρόσθεσε. «Μείνετε ασφαλείς. Με πολλή αγάπη» κλείνει το βίντεο ο Τσετ Χανκς.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Αλέξης Γεωργούλης: «Δεν τρόμαξα, πανικοβλήθηκα κι ένιωσα ότι δεν μπορούσα να αντιδράσω πουθενά»
Πάνος Μουζουράκης: «Το παιδί μου έχει ξυπνήσει μια νέα ευτυχία.  Την κάναμε κιόλας τη βάφτιση!»
Θεοφανία Παπαθωμά: «Προσπαθούν κάθε μέρα να σε σκοτώσουν με χημικά. Δεν είναι αφρικανική σκόνη!»
Bαρύ πένθος για τη Βίκυ Καγιά - Πέθανε ο πατέρας της - Το μήνυμα και η φωτογραφία στα social media
Ελεονώρα Μελέτη: «Ως παρουσιάστρια καθημερινής εκπομπής, βγάζω περισσότερα χρήματα από ό,τι ένας ευρωβουλευτής»
H Βέφα Αλεξιάδου απαντά στο: «Έχει περάσει τα 80α! Δεν έχει να προσφέρει κάτι. Ένας κουρασμένος άνθρωπος»
H Άλκηστις Πρωτοψάλτη ήρθε αντιμέτωπη με καρχαρία στον Ινδικό Ωκεανό - Όσα είπε on camera
Αθηναΐς Νέγκα: «Αισθάνομαι μονίμως ανεπιθύμητη, κανείς δε θέλει να είναι μαζί μου. Με χαρακτήριζαν μάγισσα»
Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»