Καταγγελία σοκ για τον Charlie Sheen! O Corey Feldman τον κατηγορεί σε ντοκιμαντέρ ότι τον βίασε όσο ήταν ανήλικος

 

Βαριές κατηγορίες κατά του αστέρα του Χόλιγουντ Τσάρλι Σιν για σεξουαλική κακοποίηση ενός ανήλικου συναδέλφου του εξαπολύει ο ηθοποιός Κόρεϊ Φέλντμαν.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Επανερχόμενος σε παλαιότερες κατηγορίες του κατά του 58χρονου σταρ ο Φέλντμαν - γνωστός από τη συμμετοχή του στις ταινίες «Goonies» και «Stand by Me»- υποστηρίζει στο ντοκιμαντέρ δικής του παραγωγής με τίτλο “My Truth-Τhe Rape of 2 Coreys” ότι το 1985 ο Τσάρλι Σιν, που ήταν τότε 19 ετών, βίασε τον τότε 13χρονο ηθοποιό Κόρεϊ Χάιμ. Ο τελευταίος πέθανε το 2010 λόγω υπερβολικής χρήσης ναρκωτικών σε ηλικία 38 ετών και ο Κόρεϊ Φέλντμαν υποστηρίζει ότι του είχε υποσχεθεί να βγάλει στο φως την ιστορία του. «Μου είπε: αν κάτι μου συμβεί, να πεις την ιστορία μου». Ο βιασμός φέρεται να έγινε στη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας “Lucas” του Στίβεν Σπίλμπεργκ. «Με έβαλε να σκύψω, μου έβαλε λιπαντικό και με βίασε», φέρεται να αποκάλυψε ο Χάιμ στον Φέλντμαν. Στο ντοκιμαντέρ μιλούν κι άλλα άτομα από το περιβάλλον των Φέλντμαν και Χάιμ, που επίσης υποστηρίζουν ότι γνωρίζουν τι έκανε ο Τσάρλι Σιν.


Ο Κόρεϊ Χάιμ γύρισε αρκετές ταινίες την δεκαετία του 1980 με τον Κόρεϊ Φέλντμαν καθώς ήταν φίλοι και είδωλα της νεολαίας την εποχή εκείνη. Τη δεκαετία του 1990 ο Χάιμ άρχισε να αντιμετωπίζει προβλήματα με τα ναρκωτικά. Ο Φέλντμαν μίλησε μετά το θάνατο του φίλου του για τη σεξουαλική του κακοποίηση, ενώ ισχυρίζεται στο ντοκιμαντέρ ότι και ο ίδιος έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης, αλλά όχι βιασμού στη βιομηχανία του κινηματογράφου. Παράλληλα εξαπολύει κατηγορίες και κατά της μητέρας του Χάιμ, της Τζούντι – που αρνείται μέχρι σήμερα ότι έχει πέσει θύμα βιασμού ο γιος της-. Ο Φέλντμαν υποστηρίζει ενστερνιζόμενος θεωρίες συνωμοσίας ότι η Τζούντι είναι μέλος μιας ομάδας ανθρώπων που θέλουν να εμποδίσουν να βγει στο φως η αλήθεια.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Φέλντμαν κατηγορεί τον Τσάρλι Σιν. Προ διετίας το σκανδαλοθηρικό National Enquirer είχε αναφερθεί στους ισχυρισμούς του, τους οποίους απέρριψε ο Τσάρλι Σιν και υπέβαλε μήνυση στο περιοδικό, που όμως απέσυρε αργότερα, χωρίς να έχει γίνει γνωστό αν υπήρξε κάποιος εξωδικαστικός συμβιβασμός.

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο πατέρας του 19χρονου θύματος τοποθετήθηκε για την επιστοφή του Γιάννη Ξανθόπουλου: «Έκανε ό,τι έκανε»
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Δημήτρης Κόκοτας: «Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει η προσπάθεια για αποσωλήνωση του»
H Φαίη Σκορδά αποκάλυψε όλη την δήλωσή του Δημήτρη Παπανώτα χωρίς μοντάζ, που έφερε τη διαγραφή του
Οι αντιδράσεις για διαγραφή Παπανώτα: «Έγινε το αυτονόητο. Δεν χωράνε πλέον σεξιστικά & ρατσιστικά σχόλια»
Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πόσους followers έχασε μετά την ανακοίνωση ότι είναι υποψήφια με τη ΝΔ
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega