«O γάμος με έναν πρίγκιπα δεν είναι κάτι τόσο υπέροχο όσο φαντάζεται ο κόσμος»

 
O Harry την πάτησε άσχημα με τηλεφωνική φάρσα σαν αρχάριος... Τι είπε για το #Megxit και τον Τραμπ; «O Ντόναλντ Τραμπ έχει «χέρια βαμμένα με αίμα» 
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Ο Πρίγκιπας Χάρι είπε μεταξύ άλλων, στους Ρώσους φαρσέρ ότι στον κόσμο κάνουν κουμάντο «μερικοί πολύ άρρωστοι άνθρωποι» και ότι τα χέρια του Αμερικανού προέδρου είναι «βαμμένα με αίμα»

Σαν αρχάριος την έπαθε ο πρίγκιπας Χάρι, ο οποίος φέρεται να έπεσε θύμα Ρώσων φαρσέρ και να μίλησε για τις δυσκολίες του Megxit και για πολλά άλλα ζητήματα σε μια... «μαϊμού» Γκρέτα Τούνμπεργκ και σε κάποιον που παρίστανε τον πατέρα της.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Δούκας του Σάσεξ βρέθηκε πρόσφατα στο στόχαστρο Ρώσων φαρσέρ, οι οποίοι του τηλεφώνησαν σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις (την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και στις 22 Ιανουαρίου) λέγοντας ψέματα για την ταυτότητά τους, προκειμένου να του αποσπάσουν... αποκαλύψεις και δηλώσεις.

Στα τηλεφωνήματα αυτά, ο Δούκας του Σάσεξ είπε ότι, μαζί με την Μέγκαν Μαρκλ, λειτουργούν τελείως ανεξάρτητα από την Βασιλική Οικογένεια, και ότι επέλεξε να αποσυρθεί από τα βασιλικά του καθήκοντα για να προστατεύσει τον γιο του.

Κατά τη διάρκεια αυτών των δύο συνομιλιών, γράφει η Daily Mail, o Χάρι μίλησε στους Ρώσους φαρσέρ (οι οποίοι παρίσταναν την έφηβη ακτιβίστρια και τον πατέρα της) για πολλά άλλα ζητήματα, όπως ο Ντόναλντ Τραμπ, ο πρίγκιπας Άντριου και η κλιματική αλλαγή.

Σύμφωνα με την Sun, ο γαλαζοαίματος τους είπε ότι «ο γάμος με έναν πρίγκιπα ή μία πριγκίπισσα δεν είναι κάτι τόσο υπέροχο όσο φαντάζεται ο κόσμος» και επέμεινε ότι η θητεία του στον στρατό τον έκανε «περισσότερο νορμάλ απ' όσο θα ήθελαν να πιστέψουν οι δικοί του».

Ο πρίγκιπας είπε επίσης ότι ο Ντόναλντ Τραμπ έχει «χέρια βαμμένα με αίμα», λόγω της πολιτικής του στα περιβαλλοντικά ζητήματα, ενώ χαρακτήρισε το βρετανικό πολιτικό σύστημα προβληματικό.

Οι δύο Ρώσοι που βρίσκονται πίσω από τη φάρσα, γράφει η βρετανική εφημερίδα, ονομάζονται Βλαντιμίρ Κουζνετσόφ και Αλεξέι Στολιάροφ. Στο στόχαστρό τους έχουν βρεθεί παλαιότερα και πολλές γνωστές προσωπικότητες, συμπεριλαμβανομένων των Έλτον Τζον, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και Μπέρνι Σάντερς. Οι φαρσέρ δημοσίευσαν online το υλικό της καταγραφής.



Μεταξύ άλλων, ο πρίγκιπας Χάρι στις δύο συνομιλίες:

- Παραδέχτηκε ότι ο ίδιος και η Μέγκαν βρίσκουν την κανονική ζωή «πολύ καλύτερη» από εκείνη στους κόλπους της βασιλικής οικογένειας

- Είπε ότι στον κόσμο κάνουν κουμάντο «μερικοί πολύ άρρωστοι άνθρωποι»

- Επέμεινε ότι ο ίδιος και η σύζυγός του δεν έχουν καμία σχέση με τον θείο του, τον Πρίγκιπα Άντριου, που εμπλέκεται σε πλήθος σκανδάλων

- Απέκρουσε τις επικρίσεις για τα συχνά ταξίδια του ίδιου και της συζύγου του με αεροπλάνο, λέγοντας ότι πετάτε πολύ πιο σπάνια από άλλους που ταξιδεύουν αεροπορικά ακόμα και για μια απόδραση σαββατοκύριακου

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο πατέρας του 19χρονου θύματος τοποθετήθηκε για την επιστοφή του Γιάννη Ξανθόπουλου: «Έκανε ό,τι έκανε»
Δημήτρης Κόκοτας: «Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει η προσπάθεια για αποσωλήνωση του»
H Φαίη Σκορδά αποκάλυψε όλη την δήλωσή του Δημήτρη Παπανώτα χωρίς μοντάζ, που έφερε τη διαγραφή του
Οι αντιδράσεις για διαγραφή Παπανώτα: «Έγινε το αυτονόητο. Δεν χωράνε πλέον σεξιστικά & ρατσιστικά σχόλια»
Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πόσους followers έχασε μετά την ανακοίνωση ότι είναι υποψήφια με τη ΝΔ
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Τα αρνητικά σχόλια για τις φωτογραφίες της Χριστίνα Μπόμπα χωρίς ρούχα και η αποστομωτική απάντησή της
Σωτήρης Τσαφούλιας: «Έχω εταιρεία πώλησης πετρελαίου στο ναυτιλιακό κομμάτι»