Πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τον πανέμορφο και πολυτελή παράδεισο του Κώστα Κεντέρη!

 

O Kώστας Κεντέρης ζει ευτυχισμένος και απολαμβάνει την ομορφιά της φύσης που του προσφέρουν τα Ζαγοροχώρια.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Μια δε­καετία σχεδόν τώρα, χιλιάδες λέξεις έχουν γραφτεί και δεκάδες ρεπορ­τάζ, τα περισσότερα χωρίς πραγματικές πλη­ροφορίες, για το τι τελι­κά συνέβη με την «εξαφάνιση» ενός από τους σπουδαιότερους Έλληνες αθλητές όλων των επο­χών, για το παιδί από τη Μυτιλήνη που αναδείχθη­κε σε χρυσό Ολυμπιονί­κη στο Σίδνεϊ, παγκόσμιο πρωταθλητή το 2001, και πρωταθλητή στο Ευρωπαϊκό του 2002.

Μετά μάλιστα και από την περιβόητη υπόθε­ση ντόπινγκ του 2004 και ενώ τελικά αθωώθηκε από την ΙΑΑF το 2006 και θα μπορούσε να επιστρέψει στους αγώνες, εκείνος εξαφανίστηκε (τον Σεπτέμβριο του 2011 αθωώ­θηκε ομόφωνα και σε δεύτερο βαθμό από την Ελληνική Δικαιοσύνη).

 

Σύμφωνα με το πιο πρό­σφατο ρεπορτάζ, ο Κώ­στας Κεντέρης τα άφησε όλα πίσω του και μαζί με τη σύζυγο του 'Ελσα 'Εξαρχου-Κεντέρη εγκατα­στάθηκαν στο Μικρό Πάπιγκο, στα Ζαγοροχώρια, με τα δύο τους παιδιά, που σήμερα είναι 10 και 8 ετών, χωρίς παρόλα αυτά να γνωρίζει κανείς περισσότερες λεπτομέρειες για τη ζωή και την καθημερι­νότητα τους, καθώς ο Ολυμπιονίκης έχει να μιλήσει στον Τύπο για περισσότερο από 10 χρόνια.

 

Αυτό όμως που σίγουρα γνωρίζουμε εί­ναι ότι το ζευγάρι λει­τουργεί από την Άνοιξη του 2012 στο πανέμορ­φο χωριό, στη σκιά των επιβλητικών πέτρι­νων πύργων της Αστράκας, ένα από τα πιο εν­τυπωσιακά σε αισθητική και ανέσεις ξενοδοχεία της περιοχής, το Μικρό Πάπιγκο 1700, Hotel &Spa.

Πρόκειται για μια πανέ­μορφη και απόλυτα ταυ­τισμένη με το φυσικό περιβάλλον ξενοδοχειακή μονάδα που αποτε­λείται από 8 κτίρια, 18 δωμάτια και σουίτες, ένα μοναδικά σχεδια­σμένο χώρο ευεξίας, το The Mountain Spa, καθώς επίσης και ένα φημισμένο εστιατό­ριο, το Veranda at 1700 Greek Organic Herbs Cuisine, το οποίο τροφοδοτείται από τους οργανικούς κήπους του θέρετρου που βρίσκονται μέσα στο Γεωπάρκο του Βίκου-Αώου.

 

Το αρχικό κτίριο, το οποίο χρονολογείται από το 1700 και έχει μια θαυμα­στή ιστορία, ανήκε στην οικο­γένεια της συζύγου του Κώ­στα και το ζευγάρι επένδυσε στην επέκταση του χρησιμο­ποιώντας τοπικές πρώτες ύλες όπως πέτρα, χώμα, αρμολόγι και τεράστιους κέδρινους κορμούς, όπως διαβάζουμε στο περιοδικό ciao.

Το ξενοδο­χείο αναπτύσσεται με απόλυ­το σεβασμό στον -απαράμιλ­λης φυσικής ομορφιάς-χώρο σε διάφορα επίπεδα, διεκδικώντας δικαίως τον τίτ­λο του πιο όμορφου μπαλκο­νιού στην χαράδρα του Βίκου, αλλά και στους οικισμούς μι­κρό και μεγάλο Πάπιγκο. Όσον αφορά στην εσωτερική διακόσμηση, το ζευγάρι έχει κάνει εξαιρετική δουλειά καθώς η παραδοσιακή αρχιτεκτονική των Ζαγοροχωρίων δένει τέλεια με τη λιτή, μοντέρνα αισθητική και τις υπογραφές γνωστών σχε­διαστών όπως των Philippe Strack, Castiglioni, Citterio, Urquiola, Le Corbusier, Zaha Hadid , Moooi, B&B Italia και Bisazza.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ορκίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης ανήμερα των γενεθλίων του στο πλευρό του ο πατέρας & ο σύζυγός του
Η πρώτη συνέντευξη του Αλέξη Γεωργούλη μετά τις καταγγελίες – Τι αποκαλύπτει στη Δανάη Μπάρκα
Οι πρώτες δηλώσεις του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη μετά το οξύ εγκεφαλικό: «Πλέον βλέπω τη ζωή με άλλα μάτια»
O Πέτρος Κουσουλός κατά Πισπιρίγκου: «Είναι Μήδεια. Αυτή η γυναίκα είχε χειραγωγήσει τους πάντες»
Η αποκάλυψη του Τάσου Ιορδανίδη μετά την απώλεια 30 κιλών: «Ξαναπήρα τα 10. Ήμουν 125»
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέθεσε μήνυση κατά ατόμου για τα σχόλια του revenge porn της Ιωάννας Τούνη
Halle Berry: «Η εμμηνόπαυση δεν είναι καταστροφή αλλά φυσιολογικός κύκλος της ζωής»
Παπαράτσι «έπιασε στα πράσα» την Jennifer Aniston και την Sandra Bullock να βγαίνουν από πλαστικό χειρούργο
Ο φωτογράφος που γρονθοκοπήθηκε από τον πατέρα της Τaylor Swift, τα βάζει με τους αστυνομικούς
Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα - Το ιατρικό ανακοινωθέν