Κλάμα! Η Ελισάβετ μάλλον για πρώτη φορά στη ζωή της κλειδώθηκε έξω από το ίδιο της το κάστρο!

 

Αν πίστευες πως η βασίλισσα Ελισάβετ είναι κάτι εντελώς ξεχωριστό και δεν κάνει λάθη, έχουμε να σου πούμε πως έκανες λάθος. Η Ελισάβετ είναι μία από εμάς και αυτό το απρόοπτο που της συνέβη το αποδεικνύει περίτρανα, μιας και είναι κάτι που έχει συμβεί σε όλους μας μια φορά στη ζωή μας. Το τρυφερό στιγμιότυπο που συνέλαβε ο φακός στο Royal Albert Hall με τον Harry & Meghan Markle!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Η Ελισάβετ μάλλον για πρώτη φορά στη ζωή της κλειδώθηκε έξω από το ίδιο της το κάστρο. Η μονάρχης της Αγγλίας προσπάθησε να μπει στο κάστρο του Windsor την Παρασκευή και τελικά αυτό που κατάφερε ήταν να βρει τις πύλες κλειστές και κλειδωμένες και κανέναν εκεί να της ανοίξει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έχουμε επισκέψεις! Ο Κάρολος και η Καμίλα στο Προεδρικό Μέγαρο

«Μία γυναίκα bodyguard βγήκε από το αμάξι και προσπάθησε μάταια να ανοίξει την μεγάλη ξύλινη πόρτα. Μετά από ένα λεπτό προσπαθειών μέσα στη βροχή, αποφάσισε να φύγει από εκεί και να πάνε να δοκιμάσουν την τύχη τους σε άλλη είσοδο», αναφέρει η Daily Mail.

 

Ένας μάρτυρας είπε πως δεν έχουν δει ξανά κάτι τέτοιο μέσα σε 30 χρόνια. «Δεν είμαι σίγουρος αν κάποιος κοιμήθηκε εν ώρα υπηρεσίας ή απλά δεν την περίμεναν, όμως αυτό είναι ανήκουστο. Και δεν το λες και σύνηθες φαινόμενο να βλέπεις μια βασίλισσα να έχει κλειδωθεί έξω από το ίδιο της το κάστρο», ανέφερε η πηγή.

 

Την ιδία ώρα το βράδυ του Σαββάτου ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex -σε μία από τις τελευταίες επίσημες εμφανίσεις τους ως ενεργά μέλη της βασιλικής οικογένειας- βρέθηκαν σε Φεστιβάλ Μουσικής στο Royal Albert Hall, κάνοντας τα φλας να αστράψουν.

Το ζευγάρι κατέφτασε στο Royal Albert Hall για να παρακολουθήσει το ετήσιο μουσικό φεστιβάλ του Mountbatten και ο φακός, απαθανάτισε τον 35χρονο Harry και την 38χρονη Meghan Markle να κοιτάζονται στα μάτια, δευτερόλεπτα πριν μπουν στην μεγάλη αίθουσα για την επίσημη εκδήλωση.

Ο Harry και η Meghan χάρισαν στον φωτογραφικό φακό ένα μοναδικό στιγμιότυπο ενώ για άλλη μια φορά έδειξαν να αδιαφορούν για το πρωτόκολλο.

Από την πρώτη τους κοινή, δημόσια εμφάνιση τον Σεπτέμβριο του 2017 στα Invictus Games, ο Harry και η  Meghan κρατιούνται συχνά από το χέρι, ακουμπούν ο ένας πάνω στο σώμα του άλλου και αγκαλιάζονται, χωρίς να νοιάζονται για τις κάμερες που καταγράφουν την παραμικρή κίνησή τους.

Το ζευγάρι ολοκληρώνει αυτή την εβδομάδα τις τελευταίες επίσημες εμφανίσεις του πριν την οριστική αποχώρηση από τα καθήκοντα της βασιλικής οικογένειας στις 31 Μαρτίου.  Την περασμένη Κυριακή, η βασίλισσα Ελισάβετ και ο πρίγκιπας Harry είχαν μία τετράωρη, κατ' ιδίαν συνάντηση στο κάστρο του Ουίνδσορ και, σύμφωνα με πηγές του ανακτόρου που επικαλείται η βρετανική εφημερίδα Sun, η συνάντηση έγινε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα και η βασίλισσα διαβεβαίωσε τον πρίγκιπα ότι τόσο αυτός όσο και η Meghan είναι ευπρόσδεκτοι να επιστρέψουν, αν ποτέ αλλάξουν γνώμη και αποφασίσουν να αναλάβουν εκ νέου τα επίσημα καθήκοντά τους.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Νέα σφαγή για την επιμέλεια των παιδιών τους! Ξανά στα δικαστήρια o Pitt μετά από καταγγελία της Jolie

Δειτε Επισης

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν έμαθα την καταγγελία βιασμού εις βάρος μου, ήταν κεραυνός εν αιθρία»
Το πρώτο μήνυμα του Δημήτρη Δερματά μετά το τροχαίο και το χειρουργείο
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Γιάννης Ξανθόπουλος ανάρτησε το πρώτο του βίντεο 1,5 μήνα μετά το θανατηφόρο τροχαίο
Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Ο πατέρας μου δεν με αποδέχθηκε… έλεγε αν σου βγει έτσι ο γιος, να τον σφάξεις»
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Γιώργος Καραμίχος: «Συνεχίζω τη θεραπεία μου για τον καρκίνο για λίγο ακόμα»
Γιώργος Θεοφάνους: «Είμαι παραδοσιακός, την Κυριακή θέλω να τρώμε κοτόπουλο με πατάτες, είμαι & της εκκλησίας»
Η δημόσια αντίδραση της Ελένης Βουλγαράκη, στις φήμες περί ντόπινγκ του συντροφου της, Φώτη Ιωαννίδη
Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν είμαι άνεργη παρουσιάστρια και αποφάσισα να κατέβω στις Ευρωεκλογές»