Σε σπάνια τηλεοπτική συνέντευξή της, η Αρβανιτάκη δηλώνει ότι μιμήθηκε πασίγνωστη τραγουδίστρια!

 
 

Μετά από 40 καριέρας συνεχίζει να κάνει μαθήματα φωνητικής όπως δήλωσε η ίδια σε συνέντευξή της

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Με αφορμή την αυριανή της πρεμιέρα (7/3) στο Πειραιώς 131 η Ελευθερία Αρβανιτάκη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Το Πρωινό.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια, μίλησε για την καριέρα της, την νέα της παράσταση, τα παιδιά της και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωής της.

«Στην τέχνη αυτή μου συνέβησαν πράγματα που δεν τα περίμενα. Καλύτερα από αυτά που περίμενα, οπότε είμαι πολύ ευτυχής», δήλωσε η τραγουδίστρια η οποία ξεκινά μουσικές παραστάσεις

«Αγάπησα πολύ τη Μαρίκα Νίνου και την μιμήθηκα, ήταν ας πούμε μαζί με την Τζένη Βάνου οι «δασκάλες» μου. Τις διάβασα και τις ερεύνησα πάρα πολύ λεπτομερώς.» εξομολογήθηκε η Ελευθερία Αρβανιτάκη η οποία δεν σταμάτησε ποτέ να καλλιεργεί τη φωνή της και κάνει μαθήματα φωνητικής ακόμα και σήμερα μετά από τόσα χρόνια εμπειρίας.

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη έχει δύο παιδιά και μίλησε και για την μητρότητα με συγκίνηση: «Νομίζω ότι υπήρξα καλή μαμά και αυτό φαίνεται με τις σχέσεις που έχω με τα παιδιά μου που είναι εξαιρετικές. Μου λείπουν τα παιδιά μου που είναι στο εξωτερικό, με πειράζει. Αλλά άμα είναι για το δικό τους το καλό και για τη δική τους τη ζωή και αν έτσι την αισθάνονται, εγώ είμαι μαζί τους.

Η μαμά μου ήταν λίγο συντηρητική. Ήταν και εκείνα τα χρόνια που οι μαμάδες φοβόντουσαν πιο πολύ την έκθεση, ήθελαν κάτι πιο σίγουρο για το παιδί τους. Η μαμά μου δεν χάρηκε καθόλου στην αρχή όταν έμπλεξα με τη μουσική, αλλά το ξεπέρασε γρήγορα. Έτσι κι άλλιώς οι πρώτες μου παραστάσεις ήταν με τον Διονύση Σαββόπουλο, τον οποίο ήξερε και συμπαθούσε πολύ και την πήρε και ο Διονύσης Σαββόπουλος και της είπε ότι θα με προσέξουν».

«Ο μπαμπάς μου πέθανε όταν ήμουν 10 ετών. Οπότε η μνήμη μου για τα χρόνια εκείνα, δεν είναι τόσο καλή. Δεν θυμάμαι πολλά πράγμα. Πολύ πιθανό να τα «διέγραψα». Ευτυχώς δεν έχω βιώσει άλλες απώλειες πολύ δικών μου ανθρώπων. Έχασα βέβαια και μια πολύ στενή μου φίλη πριν δύο χρόνια που ήταν κάτι που μέτρησε πολύ σοβαρά στη ζωή μου, αλλά προχωράμε μπροστά», εξομολογήθηκε η ερμηνεύτρια.

Η ίδια αποκάλυψε ακόμα στον Άρη Καβατζίκη πως προσέχει τη διατροφή της και γυμνάζεται, ενώ νιώθει έτοιμη να γίνει γιαγιά.

Δείτε όσα είπε στο Πρω1νό:

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Αλέξης Γεωργούλης: «Δεν τρόμαξα, πανικοβλήθηκα κι ένιωσα ότι δεν μπορούσα να αντιδράσω πουθενά»
Πάνος Μουζουράκης: «Το παιδί μου έχει ξυπνήσει μια νέα ευτυχία.  Την κάναμε κιόλας τη βάφτιση!»
Θεοφανία Παπαθωμά: «Προσπαθούν κάθε μέρα να σε σκοτώσουν με χημικά. Δεν είναι αφρικανική σκόνη!»
Bαρύ πένθος για τη Βίκυ Καγιά - Πέθανε ο πατέρας της - Το μήνυμα και η φωτογραφία στα social media
Ελεονώρα Μελέτη: «Ως παρουσιάστρια καθημερινής εκπομπής, βγάζω περισσότερα χρήματα από ό,τι ένας ευρωβουλευτής»
H Βέφα Αλεξιάδου απαντά στο: «Έχει περάσει τα 80α! Δεν έχει να προσφέρει κάτι. Ένας κουρασμένος άνθρωπος»
H Άλκηστις Πρωτοψάλτη ήρθε αντιμέτωπη με καρχαρία στον Ινδικό Ωκεανό - Όσα είπε on camera
Αθηναΐς Νέγκα: «Αισθάνομαι μονίμως ανεπιθύμητη, κανείς δε θέλει να είναι μαζί μου. Με χαρακτήριζαν μάγισσα»
Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»