Bill Clinton για την υπόθεση Monica Lewinsky: «Ήταν ένας τρόπος να διαχειριστώ το άγχος μου»

 

Σε νέα σειρά ντοκιμαντέρ για τη ζωή της Χίλαρι Κλίντον, ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ μιλά για τον παράνομο δεσμό που προκάλεσε κρίση στις σχέσεις με τη γυναίκα του

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Η ερωτική σχέση του με τη Μόνικα Λεβίνσκι που σημάδεψε τη θητεία του στον προεδρικό θώκο των ΗΠΑ ήταν, τουλάχιστον εν μέρει, συνέπεια του άγχους που συνόδευε την συγκεκριμένη θέση, αποκάλυψε ο Μπιλ Κλίντον σε νέα σειρά ντοκιμαντέρ με θεμα τη σύζυγό του, Χίλαρι.

Σύμφωνα με την Daily Mail, σε ένα από τα επεισόδιά του το ντοκιμαντέρ «Hillary» (που θα προβληθεί στο Hulu) εστιάζει στην παράνομη σχέση του πρώην προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών το 1995-1996 με την τότε εκπαιδευόμενη στον Λευκό Οίκο, Μόνικα Λεβίνσκι. Σε αυτό το επεισόδιο, τόσο ο Μπιλ Κλίντον όσο και η σύζυγός του και πρώην ΥΠΕΞ των ΗΠΑ μιλούν για την ιδιαίτερα δύσκολη και τραυματική περίοδο που πέρασε η σχέση τους, μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου το 1998, που οδήγησε και στην παραπομπή του τότε προέδρου.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Κλίντον ισχυρίζεται στο ντοκιμαντέρ ότι η σχέση του με τη Λεβίνσκι ήταν ένα από τα πράγματα που έκανε για να διαχειριστεί το άγχος του. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει, την εποχή που γνώρισε την νεαρή εκπαιδευόμενη η πίεση του προεδρικού αξιώματος τον είχε κάνει να αισθάνεται σαν πυγμάχος μετά από 30 γύρους. Η παρουσία της νεαρής κοπέλας που τον θαύμαζε ήταν «κάτι που θα μπορούσε να τον κάνει να ξεχαστεί για λίγο».

 



Στο ντοκιμαντέρ, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ ζητά συγγνώμη από τη Λεβίνσκι, λέγοντας ότι αισθάνεται φρικτά που η ζωή της σημαδεύτηκε από τη σχέση τους, κάτι που ο ίδιος χαρακτηρίζει άδικο. Ωστόσο επισημαίνει ότι, όταν βλέπει κάποιος ότι τα πράγματα δεν επιστρέφουν στο φυσιολογικό με τα χρόνια, «πρέπει να αποφασίσει αυτός πώς ορίζει το φυσιολογικό», υποδηλώνοντας ότι η πρώην ερωμένη του πρέπει να προχωρήσει παρακάτω με τη ζωή της.

 

 

Σύμφωνα με την Daily Mail, η σειρά ντοκιμαντέρ αποτελείται από τέσσερα μέρη και παρέχει μια άκρως αποκαλυπτική ματιά σε άγνωστες πτυχές της ζωής της πρώην Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ, από τα φοιτητικά της χρόνια μέχρι την εκλογική αναμέτρησή της με τον Τραμπ το 2016, κατά την οποία ηττήθηκε.

Μεταξύ άλλων, ο Μπιλ Κλιντον περιγράφει στο «Hillary» πώς αποκάλυψε την αλήθεια για την ανάρμοστη σχέση του με τη νεαρή γυναίκα στη σύζυγό του, αλλά και στην κόρη του Τσέλσι. Όπως εξηγεί, το να παραδεχτεί την αλήθεια μπροστά στην 18χρονη κόρη του ήταν ακόμα πιο δύσκολο από το να μιλήσει στην Χίλαρι, και χαρακτηρίζει την εμπειρία φρικτή. Ερωτηθείς γιατί επέλεξε να ρισκάρει την οικογένεια, τον γάμο του και το αξίωμά του έχοντας σεξουαλικές επαφές με την Λεβίνσκι, απάντησε ότι δεν σκεφτόταν τίποτε από όλα αυτά όταν έκανε ό,τι έκανε. Οι πιέσεις εξάλλου της ζωής στον Λευκό Οίκο τον έκαναν να αποζητά μια διέξοδο για το άγχος του.

«Αισθάνεσαι να παραπαίεις, σαν να συμμετέχεις σε αγώνα (μποξ) για 15 γύρους και να έχει πάει στους 30. Ξαφνικά εμφανίζεται κάτι που μπορεί να σε κάνει να ξεχαστείς για λίγο και μετά συμβαίνει αυτό... Όλοι οι άνθρωποι αντιμετωπίζουν στη ζωή τους πιέσεις και απογοητεύσεις, φόβους κ.λπ», αναφέρει μπροστά στην κάμερα ο Μπιλ Κλίντον, σημειώνοντας ωστόσο ότι έχουν αλλάξει πολλά ως προς τον τρόπο που διαχειρίζεται το άγχος του τα τελευταία 20 χρόν

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»