Κάτια και Γιώργος Λάγιος σε κοινή συνέντευξη... «Η Κάτια θα φύγει στο εξωτερικό. Ξέρουμε ότι η σχέση μας έχει ημερομηνία λήξης»

 

Την Κάτια Ταραμπανκό και τον Γιώργο Λάγιο υποδέχτηκε στο «The 2Night Show» το βράδυ της Τετάρτης ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Οι δυο τους μίλησαν ανοιχτά για τη σχέση τους, εξέφρασαν τον θαυμασμό και την αγάπη που τρέφει ο ένας για τον άλλον, αποκάλυψαν τα όριά τους, ενώ εξήγησαν και τους λόγους που η σχέση τους έχει ημερομηνία λήξης.

 Η νικήτρια του δεύτερου κύκλου του Greece’s Next Top Model αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της κοινής τους πορείας, όπως αυτή της γνωριμίας τους, με εκείνον να μην σταματά να χαμογελά και φυσικά να μιλά με τρυφερά λόγια για το κορίτσι του.

Οι δυο τους μπορεί να είναι μαζί μερικούς μήνες, όμως είναι full in love και ταυτόχρονα απολύτως συνειδητοποιημένοι για το μέλλον της σχέσης τους. Στα σχέδια της Κάτιας Ταραμπάνκο είναι να φύγει στο εξωτερικό, συνεπώς και οι δύο δεν δίστασαν να αναφέρουν ότι ίσως αυτό που ζουν έχει ημερομηνία λήξης μιας και η σχέση από απόσταση είναι κάτι που δεν τους αρέσει.

Όσον αφορά την γνωριμία τους το όμορφο μοντέλο ανέφερε: «Η αλήθεια είναι πως στην πρώτη μας γνωριμίας με τον Γιώργο, μου έκανε κάποιες ερωτήσεις οι οποίες αμέσως κέντρισαν το ενδιαφέρον μου», με εκείνον να προσθέτει «ήμασταν σε κοινή παρέα στην πρώτη μας γνωριμία, δεν είναι κάτι πολύ ρομαντικό. Δεν γνωριστήκαμε σε κάποιο μέρος όπου θα μπορούσαμε να καταψύξουμε ωάρια ή κάτι τέτοιο!»

Στη συνέχεια ο Γιώργος Λάγιος αποκάλυψε τα συναισθήματά του όταν είδε το τελευταίο επεισόδιο του GNTM, όπου ο πρώην σύντροφος της Κάτιας Ταραμπάνκο της έκανε πρόταση γάμου: «Είχα αρχίσει να την γνωρίζω τότε οπότε δεν με πείραξε καθόλου. Το βλέπαμε, όμως, με τους φίλους μου και έφαγα σοβαρό τρολάρισμα όταν έκανε πρόταση γάμου στην Κάτια ο πρώην σύντροφος της. Είχε γέλιο σε εκείνη τη φάση!»

«Εμείς δε λέμε ποτέ υπερβολές για τη σχέση μας. Και σε αυτό είμαστε εκπαιδευμένοι. Επειδή η Κάτια θα φύγει στο εξωτερικό, έχουμε κάνει μια συζήτηση από την πρώτη μέρα. Ξέρουμε ότι αυτό το πράγμα έχει μια ημερομηνία λήξης. Που και αυτό είναι αφροδισιακό. Περάσαμε ωραία όμως. Πολλοί περνάνε καλά μαζί τρεις μήνες και κάθονται μαζί δυο χρόνια που δεν περνάνε καλά. Δεν μπορούν να χωρίσουν. Είναι κάτι που το έχουμε συμφωνήσει. Περνάμε καλά σήμερα. Ό,τι και να γίνει θα χωρίσουμε με καλούς όρους, δε θα είμαστε τσακωμένοι και θα έχουμε την πιο ωραία ανάμνηση» είπε ο Γιώργος Λάγιος.

«Θα φύγω στο εξωτερικό. Δεν πιστεύω στις σχέσεις εξ αποστάσεως. Αναλόγως τον πόσο καιρό θα λείπω. Αν λείπω ένα μήνα σίγουρα θα μπορέσει να δουλευτεί όλο αυτό. Αν λείπω παραπάνω… Το σχέδιο είναι να φύγω Αμερική, Λονδίνο» συμπλήρωσε η Κάτια Ταραμπανκό.

Παραδέχθηκε πως ζήτησε συγνώμη από συμπαίκτρια στο ριάλιτι μόδας ενώ ξεκαθάρισε για την κόντρα που είχε με την Ελευθερία Καρναβά.

«Έχω ζητήσει συγνώμη στην Πόπη, όταν συναντηθήκαμε την ημέρα του τελικού, επειδή την χαρακτήρισα για το ύψος και την ηλικία της όταν επέστρεψε στο σπίτι. Εκείνη τη στιγμή ένιωσα πως έπρεπε να της ζητήσω συγνώμη. Ήταν μια έκρηξη θυμού. Γυναίκες κλεισμένες στο σπίτι τόσο καιρό, υπάρχουν και αυτά»

Όσον αφορά την σχέση που διατήρησε εντός GNTM με την Ελευθερία Καρναβά, η Κάτια Ταραμπανκό σχολίασε πως «Δεν υπήρχε καμία κόντρα με την Ελευθερία, γενικά δεν υπήρχε κόντρα στο σπίτι. Απλά υπήρχαν κάποιες μικροσυγκρούσεις και είναι απόλυτα φυσιολογικό. Ο λόγος που έγινε ουσιαστικά όλο αυτό με το δωμάτιο απλά φάνηκε επί δέκα προς τα έξω».

Επίσης, το νεαρό μοντέλο παραδέχθηκε πως πέρασε υπέροχα και θα πήγαινε και πάλι με χαρά στο ριάλιτι μόδας.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Η αποκάλυψη του Γιάννη Χατζηγεωργίου: «Έπαθα έγκαυμα στα γεννητικά όργανα, υπέφερα!»
Ιβάν Σβιτάιλο: «Βρήκα διέξοδο στο αλκοόλ γιατί φοβόμουν να αντιμετωπίσω τα τραύματά μου»
Αιμίλιος Χειλάκης: «Mπήκα στο χειρουργείο με χαμόγελο και οι άλλοι κλαίγανε!»
Δεν προχώρησε ούτε σήμερα η διαδικασία αποσωλήνωσης του Δημήτρη Κόκοτα - Οι τελευταίες εξελίξεις
Κηδεία Γιάννη Φέρτη: Η αγκαλιά Μαρίνας Ψάλτη με Ξένια Καλογεροπούλου & η χειραψία με την Μιμή Ντενίση
Τροχαίο ατύχημα για τη Μαρία Αντωνά – Το αμάξι της «πετάχτηκε» σε βιτρίνα μαγαζιού
Σε 18 μήνες φυλάκιση καταδικάστηκε η οπλουργός της ταινίας #Rust για τον θάνατο της Halyna Hutchin
Ο Sin Boy φωτογραφήθηκε μέσα σε φέρετρο: «Έχω πεθάνει, έχω φάει ξύλο, τι άλλο να κάνω για να με κάνετε viral;»
Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές της ΝΔ & ΣΥΡΙΖΑ – Οι εκπλήξεις, τα ηχηρά ονόματα & οι celebrities
Η αποκάλυψη της Αναστασίας για το γεγονός που την έχει πληγώσει: «Υπάρχουν χτυπήματα κάτω από τη μέση»