Πέμπτη, 9 Απριλίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Κρούσμα κορωνοϊού στο σχολείο του πρίγκιπα George και της Charlotte

  27/02/2020 14:49
Κρούσμα κορωνοϊού στο σχολείο του πρίγκιπα George και της Charlotte

Κρούσμα κορωνοϊού στο σχολείο του πρίγκιπα George και της Charlotte

  27/02/2020 14:49
 
Ο κορωνοϊός χτύπησε και το παλάτι! 
 

Συναγερμός στο σχολείο του πρίγκιπα George και της Charlotte μετά από ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού. Σε απομόνωση 4 συμμαθητές τους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, τέσσερις μαθητές, οι οποίοι επέστρεψαν από εκδρομή στην Ιταλία παρουσίασαν συμπτώματα γρίπης και τώρα βρίσκονται σε απομόνωση μιας και φοβούνται για μόλυνση από τον ιό. Τα παιδιά, που φοιτούν στο σχολείο Thomas’s Battersea παραμένουν στο σπίτι τους μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

Το παλάτι δεν έχει προβεί σε κάποια σχετική ανακοίνωση.

Το ισπανικό περιοδικό Vanitatis, ανέφερε ότι πλήθος μαθητών του σχολείου στο Νοτιοδυτικό Λονδίνο πιστεύεται ότι έχει χτυπηθεί από κοροναϊό. Πηγή από το σχολείο φέρεται να είπε στο περιοδικό: "Οπως όλα τα σχολεία, παίρνουμε πολύ σοβαρά τις υποψίες για τον κοροναϊό καθώς όλοι πρέπει να βοηθήσουμε ώστε να μην εξαπλωθεί. Πρέπει να ακούσουμε τις οδηγίες της κυβέρνησης. Αυτή τη στιγμή, είναι πολύ λίγοι εκείνοι που έχουν ύποπτα συμπτώματα. Αυτοί πάντως παραμένουν στο σπίτι τους μέχρι να φανεί το τι ακριβώς έχουν. Φυσικά, όλοι οι γονείς έχουν ενημερωθεί σχετικά και σύντομα ίσως κληθούμε να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις.».

Princess Charlotte to begin school
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας