Το διαζύγιο, η νέα σχέση και επιθυμία για ένα ακόμα παιδί του Γιώργου Λιανού!

 

Ο γνωστός τραγουδιστής και παρουσιαστής διανύει μια από τις πιο όμορφες φάσεις στην προσωπική του ζωή και μίλησε για αυτό στον επί χρόνια συνεργάτη του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Με αφορμή μια τρυφερή φωτογραφία με τη νέα του σύντροφο που ανάρτησε στα social media από το ταξίδι τους στο Βιετνάμ, ο Γιώργος Λιανός παραδέχθηκε πως είναι καλά στα προσωπικά του, ξεκαθάρισε όμως πως δεν τον ενδιαφέρει αυτού του είδους η δημοσιότητα, ενώ δεν έκρυψε την ενόχλησή του για μερίδα δημοσιογράφων που ασχολούνται κατά καιρούς με ευαίσθητα θέματα, όπως αυτά των παιδιών.

Έχοντας περάσει και ο ίδιος αυτή τη φάση και όντας πατέρας τριών παιδιών, εκμυστηρεύτηκε πως έχει βρεθεί στο σημείο να κινηθεί νομικά και να «ετοιμάσει εξώδικα», προκειμένου να προστατεύσει με αυτόν τον τρόπο τα παιδιά του, όταν τα media ασχολήθηκαν με το διαζύγιό του με την Ανθή Ανδροτσάκη.

Εξέφρασε μάλιστα την επιθυμία να αποκτήσει σύντομα ένα παιδί, τόσο βιολογικά όσο και μέσω της υιοθεσίας, όταν ενώ βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο λόγω του Survivor και μετά από επίσκεψή του σε ορφανοτροφείο της περιοχής ζήτησε να μάθει ποια είναι η διαδικασία της υιοθεσίας, προκειμένου να κατορθώσει να φέρει ένα παιδάκι στην Ελλάδα.

Δυο περίπου μήνες μετά τον τελικό, ο γνωστός παρουσιαστής βρέθηκε στο The 2Night Show και μίλησε για την αρνητική κριτική και τον «πόλεμο» που δέχθηκε, ενώ αναφέρθηκε και στη συμπαρουσιάστριά του Χριστίνα Μπόμπα.

Ο ίδιος «έσπασε τη σιωπή του» και απάντησε στα αρνητικά σχόλια, αισθανόμενος πλέον δικαιωμένος για το αποτέλεσμα, λέγοντας χαρακτηριστικά «δεν θεωρώ ότι είμαι επιθετικός. Παλεύω αρκετά χρόνια για να μου δοθεί μια ευκαιρία να κάνω κάτι πρωταγωνιστικά. Τσαντίστηκα δημιουργικά και δεν κρατάω εμπάθεια. Σίγουρα όταν έχουν συνηθίσει να σε βλέπουν σε μικρότερους ρόλους, όταν βγεις μπροστά θα σε περιμένουν στη γωνία. Δεν φταίω κάπου».

Μίλησε μάλιστα με τα καλύτερα λόγια για τον προκάτοχό του, Γιώργο Καπουτζίδη, ο οποίος όπως ανέφερε όχι μόνο τον στήριξε αλλά τον πρότεινε και ως αντικαταστάτη του, ενώ όταν ρωτήθηκε για το αν υπάρχει πιθανότητα να τον δούμε στο ανανεωμένο Mega, εκείνος ξεκαθάρισε πως το δέσιμο που έχει με την Acun Medya είναι «ηθικό» και η τούρκικη εταιρεία παραγωγής αποτελεί προτεραιότητα. 

Δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει και το τηλεοπτικό ντεμπούτο της Χριστίνας Μπόμπα στο πλευρό του, στην παρουσίαση του The Voice, Χριστίνα Μπόμπα, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «την αγχώσαμε παραπάνω απ' ότι έπρεπε, ήταν λίγο υπερβολικό αυτό που έγινε με τη Χριστίνα. Έψαχναν να βρουν το παραμικρό για να σχολιάσουν κάτι αρνητικό. Προσπαθήσαμε να γίνουμε όλοι μια ασπίδα μπροστά της και το καλό ήταν ότι εκείνη έμεινε ανεπηρέαστη». 

 

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο πατέρας του 19χρονου θύματος τοποθετήθηκε για την επιστοφή του Γιάννη Ξανθόπουλου: «Έκανε ό,τι έκανε»
Δημήτρης Κόκοτας: «Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει η προσπάθεια για αποσωλήνωση του»
Οι αντιδράσεις για διαγραφή Παπανώτα: «Έγινε το αυτονόητο. Δεν χωράνε πλέον σεξιστικά & ρατσιστικά σχόλια»
Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πόσους followers έχασε μετά την ανακοίνωση ότι είναι υποψήφια με τη ΝΔ
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Τα αρνητικά σχόλια για τις φωτογραφίες της Χριστίνα Μπόμπα χωρίς ρούχα και η αποστομωτική απάντησή της
Σωτήρης Τσαφούλιας: «Έχω εταιρεία πώλησης πετρελαίου στο ναυτιλιακό κομμάτι»
Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»