Αλήθεια, πόσο συχνά βλέπεις ένα video που σε κάνει ν' ανατριχιάσεις, να δακρύσεις να συγκλονιστείς;

 

Το video με τίτλο «Be A Lady, They Said» της Cynthia Nixon έχει γίνει viral και όχι άδικα! 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Πάμε πάλι: αλήθεια, πόσο συχνά βλέπεις ένα video που σε κάνει ν' ανατριχιάσεις, να διακρίσεις και να συγκλονιστείς;

Σκέψου πριν απαντήσεις... Όχι γιατί είδες κάτι που σου άγγιξε τις συναισθηματικές χορδές της μητρότητας ή την πλευρά εκείνη της συμπόνιας, αλλά την δική σου ψυχή. Εκεί βαθιά που κρύβεις τα δικά σου παράπονα, τις δικές σου σκέψεις, τις δικές σου αναστολές και πικρίες. Τη γυναικεία πλευρά σου που ίσως έχεις θάψει ανάμεσα στα πρότυπα, τα στερεότυπα, τους ρόλους, τις ανάγκες (των άλλων, όχι τις δικές σου), τα πρέπει, τα «δε βαριέσαι», τα «ας το γι' αύριο», τις παραχωρήσεις που καλείσαι να υποστείς για να είσαι ΚΥΡΙΑ. Η τέλεια ΓΥΝΑΙΚΑ!

Να μην περιπαίσεις σε λάθη, να μην φάσκεις και αντιφάσκεις, να είσαι αυτό που θέλουν οι άλλοι, να κάνεις όσα «πρέπει» και ας καταπατάς τα «θέλω» σου, να είσαι το σωστό, το πρέπον, το τέλειο ακόμη κι αν εκείνοι που στο επιβάλουν είναι το τίποτα, να μεταπηδάς τα εμπόδια με όποιο κόστος, να κρύβεσαι πίσω από ένα απαραίτητο χαμόγελο ακόμη κι αν οι άλλοι κρύβονται μόνο πίσω από το δάχτυλό τους, να στέκεσαι όρθια ακόμη κι αν έχεις τόση ανάγκη την πτώση, να λες ΝΑΙ ακόμη κι αν γνωρίζεις πως τα ΟΧΙ σου έχουν μεγαλύτερη δύναμη, να μην κλαις ακόμη κι αν το κλάμα αποτελεί την πιο λυτρωτική ανακούφιση...

Το video με τίτλο «Be A Lady, They Said» έχει γίνει viral από ένα post που έκανε το Girls. Girls. Girls. Magazine. Στο video βλέπουμε την ηθοποιό Cynthia Nixon (μια εκ των πρωταγωνιστριών του Sex And The City) να απαγγέλλει ένα κείμενο που ήταν γραμμένο και δημοσιευμένο στο περιοδικό από το 2017.

Τα μηνύματα πολλά και διαφορετικά:«Ο κόσμος γύρω σου σε θέλει όμορφη, αλλά μην είσαι πλαστική, να είσαι αληθινή αλλά μην αποκαλύπτεις τα πάντα που σκέφτεσαι, να ντύνεσαι sexy αλλά να μην είσαι προκλητική, να είσαι μετρημένη αλλά να μην σε περνάνε και για χαζή, να φοράς κοντή φούστα αλλά να μην είσαι πρόστυχη, να έχεις μεγάλο στήθος αλλά να μην το δείχνεις σε κανέναν και προκαλείς, ντύσου μοντέρνα αλλά άσε και κάτι κρυμμένο για να εξάπτει την φαντασία, οι άντρες έχουν ανάγκες που πρέπει να τις καλύψεις αλλά μην σε περνάνε για εύκολη, μην είσαι επαναστάτρια αλλά αγωνίσου για τα δικαιώματά σου... Πόσες αντιφάσεις σ΄ ένα μόνο άτομο!

Το τρίλεπτο video που ακολουθεί κρύβει ακόμη περισσότερες αλήθειες που μια γυναίκα καλείται ν' αντιμετωπίσει γύρω της, μέσα της.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
 

 

Δειτε Επισης

Ξέσπασε on air η Μπέττυ Μαγγίρα για τον Δημήτρη Παπανώτα: «Δεν βγήκα τότε να μιλήσω»
Η Αγγελική Ηλιάδη κατεβαίνει συνυποψήφια με Βέφα Αλεξιάδου & Εύη Βατίδου στις Ευρωεκλογές!
Παύλος Σταματόπουλος: «Σε αυτή τη δύσκολη ώρα δεν έμεινα ούτε ένα λεπτό μόνος»
Ατύχημα για τη Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Προσγειώθηκε στο κεφάλι μου... Την έχω ακούσει!»
Στο νοσοκομείο η Μαρία Φραγκάκη – Η φωτογραφία ξαπλωμένη στο κρεβάτι του πόνου
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Έχει αλλάξει η δημοσιότητα την ζωή μου, 100%»
Το «ευχαριστώ» του Χρήστου Μάστορα και η δημόσια υπόσχεση στη Μαρινέλλα
Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Όταν έβγαζα πολλά χρήματα από τη δουλειά μου, τα ξόδευα αμέσως…»
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Η Παναγιά και ο Ταξιάρχης μου κράταγαν το χέρι και με ξαναγύρισαν…»
Τα ήπιε με τον πατέρα του o James Καφετζής μετά το ναυάγιο στον Ειρηνικό – Η φωτογραφία τους στον Παναμά