Τρίτη, 31 Μαρτίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Κάρολος και Καμίλα προγραμμάτισαν την 1η κοινή, επίσημη εμφάνιση τους στην Κύπρο

  25/02/2020 15:59
Κάρολος και Καμίλα προγραμμάτισαν την 1η κοινή, επίσημη εμφάνιση τους στην Κύπρο

Κάρολος και Καμίλα προγραμμάτισαν την 1η κοινή, επίσημη εμφάνιση τους στην Κύπρο

  25/02/2020 15:59
 

Δείτε τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα τούς στο νησί μας και την ανακοίνωση της Ύπατης Αρμοστείας του Ηνωμένου Βασιλείου στην Κύπρο

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Μετά τον William και την Kate που επισκέφθηκαν την Κύπρο την περσινή χρονιά, σειρά παίρνει ο Κάρολος και η Καμίλα

Αυτή την φορά η επίσκεψή θα έχει επίσημο χαρακτήρα και θα γίνει με την ευκαιρία της 60ης επετείου της Κυπριακής Δημοκρατίας και πρόκειται για την πρώτη κοινή εμφάνιση του ζεύγους στην Κύπρο.

Αυτούσια η ανακοίνωση της Ύπατης Αρμοστείας του Ηνωμένου Βασιλείου στην Κύπρο:
 
Κατόπιν αιτήματος της Βρετανικής Κυβέρνησης, ο Πρίγκιπας της Ουαλίας και η Δούκισσα της Κορνουάλης θα πραγματοποιήσουν επίσημη επίσκεψη στην Κυπριακή Δημοκρατία από την Τετάρτη 18 μέχρι το Σάββατο 21 Μαρτίου 2020.

Οι Αυτών Υψηλότητες θα πραγματοποιήσουν την πρώτη βασιλική επίσκεψη στο νησί από το 1993, όταν Η Αυτής Μεγαλειότητα Η Βασίλισσα παρέστη στη Σύνοδο των Αρχηγών Κρατών της Κοινοπολιτείας. Η επίσκεψή Των Αυτών Υψηλοτήτων λαμβάνει χώρα κατά την 60ή επέτειο της ανεξαρτησίας της Κύπρου. Το πρόγραμμα θα τιμήσει τους ιστορικούς δεσμούς μεταξύ του Ηνωμένου Βασιλείου και της Κύπρου και των ανθρώπων τους, την κοινή μας πορεία στην Κοινοπολιτεία και τη σύγχρονη σχέση των χωρών μας σε τομείς όπως η εκπαίδευση και η επιστήμη. Η επίσκεψη θα αναγνωρίσει επίσης τον ρόλο του ΗΒ ως μεγαλύτερου συνδρομητή στρατευμάτων στην Ειρηνευτική Δύναμη των ΗΕ στην Κύπρο.

Το πρόγραμμα Των Αυτών Υψηλοτήτων θα συμπεριλαμβάνει επίσκεψη στη Νεκρή Ζώνη προς αναγνώριση του έργου των ΗΕ προς την κατεύθυνση διατήρησης της ειρήνης, καθώς και για ανάδειξη πρωτοβουλιών για ανάπτυξη δεσμών μεταξύ των κοινοτήτων της Κύπρου. Ο Πρίγκηπας της Ουαλίας θα χαιρετίσει επίσης τη Συνάντηση της Μπλε Χάρτας της Κοινοπολιτείας στη Λάρνακα, και θα έχει επαφές με τους θρησκευτικούς ηγέτες.

Η Δούκισσα της Κορνουάλης, ως Προστάτιδα του Battersea Dogs & Cats Home, θα επισκεφθεί το οικείο καταφύγιο που συνεργάζεται με την Ακαδημία Battersea Home για να διαπιστώσει πώς ο οργανισμός αυτός εφαρμόζει τα διδάγματά του στην Κύπρο. Επιπλέον, Η Αυτής Υψηλότητα θα συνεχίσει τις προσπάθειές της για ανάδειξη του ζητήματος της οικογενειακής και σεξουαλικής κακοποίησης ανά τον κόσμο, μέσω επαφών με οργανώσεις που υποστηρίζουν θύματα στην Κύπρο.

Οι Αυτών Υψηλότητες θα αναχωρήσουν από την Κύπρο για επίσημη επίσκεψη στο Χασεμιτικό Βασίλειο της Ιορδανίας στις 21 Μαρτίου

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας