Ποιος ηθοποιός κατάθεσε αγωγή και κατηγορεί τον Ευθύμη Ζησάκη ότι προκάλεσε ατύχημα και εξαφανίστηκε;

 

Σε μπελάδες ο Ευθύμης Ζησάκης καθώς εμπλέκεται σε μια δικαστική διαμάχη με συνάδελφό του, που αναμένεται να λάβει τέλος το επόμενο χρονικό διάστημα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Ο Βαγγέλης Πυρίνης, ηθοποιός και ιδιοκτήτης ταξί έχει καταθέσει αγωγή κατά του Ευθύμη Ζησάκη γιατί σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται προκάλεσε ατύχημα με το αυτοκίνητό του και εξαφανίστηκε.

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, κατηγορεί τον Ευθύμη Ζησάκη για υπεροπτική συμπεριφορά τη στιγμή που κυκλοφορούσε ανασφάλιστος με το πολυτελές αυτοκίνητό του τον Ιανουάριο του 2018.

 

Ο Βαγγέλης Πυρίνης ανέφερε στην εφημερίδα: «Το ταξί ήταν σταματημένο και ήρθε από πίσω ο Ζησάκης και το τράκαρε, προκαλώντας υλικές ζημιές. Προφασίστηκε ότι βιάζεται για πρόβα και ζήτησε να μην έρθει η Τροχαία και ότι θα τα έβρισκαν με τον οδηγό του ταξί που ανήκει σε μένα, ανταλλάσσοντας στοιχεία. Την επόμενη, όμως, μέρα πληροφορηθήκαμε ότι ο ηθοποιός είχε το αυτοκίνητό του ανασφάλιστο. Κάλεσα δεκάδες φορές τον Ζησάκη και με αγνοούσε επιδεικτικά… Με αντιμετώπισε με τσαμπουκά, με έπαρση και υποτιμητικά. Έτσι αποφάσισα να κινηθώ νομικά και πήγα στο Επικουρικό Ταμείο για να αποζημιωθώ».

Η συγκεκριμένη υπόθεση βρίσκεται στα δικαστήρια εδώ και περίπου δύο χρόνια, με την πλευρά του μηνυτή να αξιώνει τα χρήματά της αποζημίωσης από το Επικουρικό Ταμείο. Εφόσον δικαιωθεί ο ιδιοκτήτης ταξί, ο κ. Ζησάκης οφείλει να καταβάλει στο Επικουρικό Ταμείο το χρηματικό ποσό της αποζημίωσης.

Όπως ειπώθηκε στη μεσημεριανή εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, ο Ευθύμης Ζησάκης όχι μόνο αρνείται τα όσα ισχυρίζεται ο Βαγγέλης Πυρινής, αλλά παράλληλα διαψεύδει κατηγορηματικά ότι συνέβη το συγκεκριμένο ατύχημα.

«Δεν υπάρχει τίποτα από όλα αυτά! Αυτά είναι όλα αηδίες. Ο καθένας ξεκινάει και λέει ό, τι θέλει. Δεν έχω τρακάρει ποτέ με ταξιτζή. Δεν τον ξέρω τον άνθρωπο. Δεν γνωρίζω καθόλου αυτό το περιστατικό. Προφανώς το έχει βγάλει από το κεφάλι του».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Πέτρος Ξεκούκης: «Έζησα από θαύμα. Ξύπνησα όταν είδα έναν ρασοφόρο να με τραβάει από το αυτοκίνητο…»
Γιώργος Αμούτζας – Τάνια Μπρεάζου: Η έμμεση παραδοχή της σχέσης τους στην κάμερα
Γιώργος Αρμένης: «Με κορόιδευαν επειδή δεν είχα πατέρα, με πληγώνει αυτό ακόμα & τώρα που είμαι 80 χρόνων»
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Κάναμε τα πάντα από ιατρικής πλευράς & προσευχόμασταν για τη σωτηρία της μητέρας μας»
Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη για το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί και πώς το κόλλησε
Στο Παρίσι o Κωνσταντίνος Βασάλος με τη φημολογούμενη σύντροφό του, Μαρία Παπαγεωργίου
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»