Παρασκευή, 10 Απριλίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Ποιος ηθοποιός κατάθεσε αγωγή και κατηγορεί τον Ευθύμη Ζησάκη ότι προκάλεσε ατύχημα και εξαφανίστηκε;

  24/02/2020 09:33
Ποιος ηθοποιός κατάθεσε αγωγή και κατηγορεί τον Ευθύμη Ζησάκη ότι προκάλεσε ατύχημα και εξαφανίστηκε;

Ποιος ηθοποιός κατάθεσε αγωγή και κατηγορεί τον Ευθύμη Ζησάκη ότι προκάλεσε ατύχημα και εξαφανίστηκε;

  24/02/2020 09:33
 

Σε μπελάδες ο Ευθύμης Ζησάκης καθώς εμπλέκεται σε μια δικαστική διαμάχη με συνάδελφό του, που αναμένεται να λάβει τέλος το επόμενο χρονικό διάστημα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Ο Βαγγέλης Πυρίνης, ηθοποιός και ιδιοκτήτης ταξί έχει καταθέσει αγωγή κατά του Ευθύμη Ζησάκη γιατί σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται προκάλεσε ατύχημα με το αυτοκίνητό του και εξαφανίστηκε.

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, κατηγορεί τον Ευθύμη Ζησάκη για υπεροπτική συμπεριφορά τη στιγμή που κυκλοφορούσε ανασφάλιστος με το πολυτελές αυτοκίνητό του τον Ιανουάριο του 2018.

Ο Βαγγέλης Πυρίνης ανέφερε στην εφημερίδα: «Το ταξί ήταν σταματημένο και ήρθε από πίσω ο Ζησάκης και το τράκαρε, προκαλώντας υλικές ζημιές. Προφασίστηκε ότι βιάζεται για πρόβα και ζήτησε να μην έρθει η Τροχαία και ότι θα τα έβρισκαν με τον οδηγό του ταξί που ανήκει σε μένα, ανταλλάσσοντας στοιχεία. Την επόμενη, όμως, μέρα πληροφορηθήκαμε ότι ο ηθοποιός είχε το αυτοκίνητό του ανασφάλιστο. Κάλεσα δεκάδες φορές τον Ζησάκη και με αγνοούσε επιδεικτικά… Με αντιμετώπισε με τσαμπουκά, με έπαρση και υποτιμητικά. Έτσι αποφάσισα να κινηθώ νομικά και πήγα στο Επικουρικό Ταμείο για να αποζημιωθώ».

Η συγκεκριμένη υπόθεση βρίσκεται στα δικαστήρια εδώ και περίπου δύο χρόνια, με την πλευρά του μηνυτή να αξιώνει τα χρήματά της αποζημίωσης από το Επικουρικό Ταμείο. Εφόσον δικαιωθεί ο ιδιοκτήτης ταξί, ο κ. Ζησάκης οφείλει να καταβάλει στο Επικουρικό Ταμείο το χρηματικό ποσό της αποζημίωσης.

Όπως ειπώθηκε στη μεσημεριανή εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, ο Ευθύμης Ζησάκης όχι μόνο αρνείται τα όσα ισχυρίζεται ο Βαγγέλης Πυρινής, αλλά παράλληλα διαψεύδει κατηγορηματικά ότι συνέβη το συγκεκριμένο ατύχημα.

«Δεν υπάρχει τίποτα από όλα αυτά! Αυτά είναι όλα αηδίες. Ο καθένας ξεκινάει και λέει ό, τι θέλει. Δεν έχω τρακάρει ποτέ με ταξιτζή. Δεν τον ξέρω τον άνθρωπο. Δεν γνωρίζω καθόλου αυτό το περιστατικό. Προφανώς το έχει βγάλει από το κεφάλι του».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας