Κυριακή, 29 Μαρτίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Η ανάρτηση της κόρης του, Θεοδώρας, για την κατάσταση της υγείας του Βουτσά

  23/02/2020 10:15
Η ανάρτηση της κόρης του, Θεοδώρας, για την κατάσταση της υγείας του Βουτσά

Η ανάρτηση της κόρης του, Θεοδώρας, για την κατάσταση της υγείας του Βουτσά

  23/02/2020 10:15
 
 
Όλα όσα έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό 
 
Με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook η Θεοδωρά Βουτσά, θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια το νοσοκομείο “Αττικόν”, ενώ αναφέρθηκε και στην κατάσταση της υγείας του πατέρα της.

«Θα θέλαμε δημόσια να ευχαριστήσουμε το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αττικόν και ειδικά τον Διοικητή κ. Σ. Αποστολόπουλο, τον Διευθυντή της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Καθηγητή κ. Α. Αρμαγανίδη και τον Αναπληρωτή Καθηγητή κ. Iraklis Tsagkaris και την ομάδα τους για την άριστη φροντίδα που παρέχουν στο μπαμπά.

Είναι απόλυτα λογικές οι συντηρητικές εκτιμήσεις λόγω της ηλικίας και των σύνθετων ιατρικών προβλημάτων του, αλλά εμείς με χαρά βλέπουμε κάθε μέρα ως τώρα, μικρά αλλά σημαντικά βήματα προόδου.

Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας όλο τον κόσμο για το ενδιαφέρον και την αγάπη του. Μας δίνει μεγάλη δύναμη. Η ζωή του όλη είναι αφιερωμένη στο να μας κάνει όλους να γελάμε και να βλέπουμε τη ζωή με χαρά.

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τα μέσα ενημέρωσης για τη διακριτική τους στάση.

Εμείς είμαστε κοντά του, οι κόρες του, η μαμά μας, η σύζυγος του και η οικογένεια του- και Ευχόμαστε να πάνε όλα καλά.

Θα σας ενημερώνουμε για κάθε σημαντική εξέλιξη.

Να είστε όλοι καλά.

Ευχαριστούμε πολύ!

Με αγάπη από τον Κώστα και την οικογένεια του», έγραψε η Θεοδώρα Βουτσά.

Η ανάρτηση που έκανε η Θεοδώρα Βουτσά

Χθες, το νοσοκομείο “Αττικόν” εξέδωσε ιατρική ανακοίνωση για την κατάσταση της υγείας του αγαπημένου μας ηθοποιού, Κώστα Βουτσά.

Σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς, ο Κώστας Βουτσάς εξακολουθεί να παραμένει σε μηχανική υποστήριξη της αναπνευστικής και νεφρικής λειτουργίας για 15η μέρα.

Στο δελτίο ειδήσεων του Alpha μίλησε η Μιμή Ντενίση, η οποία επισκέφθηκε τον Κώστα Βουτσά στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου «Αττικόν» όπου συνεχίζει να νοσηλεύεται για 18η ημέρα σήμερα. «Όταν μπήκα στην Εντατική, παρ' όλο που δεν μπορούσε να μιλήσει, του είπα "Κώστα, άντε τελείωνε γιατί έχουμε να κάνουμε και ταινία! Άνοιξε τα μάτια σου!". Κι αμέσως άνοιξε τα γαλάζια ματάκια του και με κοίταζε. Χειροκροτήσαμε με την κόρη του και μετά τον πείραζα. Πριν φύγω του μίλησα αρκετή ώρα που καταλάβαινε απολύτως τι του έλεγα» περιέγραψε η Μιμή Ντενίση.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας