Ξέσπασε η μαμά της Κιάρας στην τηλεόραση... «Η κριτική που έκαναν ξεπέρασε τα όρια, ήταν προσωπική η επίθεση…»

 
 
Μίλησε η Μαρία Μαρκέζη, η μητέρα της Κιάρας από το #MyStyleRocksGR! Aρκετά ενοχλημένη με τα όσα συνέβησαν στο χθεσινό επεισόδιο με την επίθεση στην κόρη της από την κριτική επιτροπή! 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Σε μια ιδιαίτερη ενδυματολογική επιλογή προχώρησε, το απόγευμα της Πέμπτης, η Κιάρα Μαρκέζη προκειμένου να βρεθεί με χαμόγελο μπροστά στην κριτική επιτροπή του My Style Rocks. Ένα χαμόγελο το οποίο, ωστόσο, λίγα λεπτά αργότερα μετατράπηκε σε κλάματα. Ποιος ο λόγος που συνέβη αυτό;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Τα αυστηρά και αιχμηρά σχόλια που δέχθηκε η νεαρή διαγωνιζόμενη από τους κριτές. Δηλαδή τον Στέλιο Κουδουνάρη, την Έλενα Χριστοπούλου και τον Λάκη Γαβαλά.

Αφού αναρωτήθηκαν αρχικά πως κατέληξε η Κιάρα Μαρκέζη στην συγκεκριμένη στιλιστική επιλογή, οι τρεις κριτές του My Style Rocks δε δίστασανα να… δείξουν τα δόντια τους! “Είναι ένα πάρα πολύ ωραίο λουκ… Πάρα πολύ δύσκολο να το φτιάξει κάποιος!

Ξέρω ότι αυτή την εικόνα δεν μπορείς εσύ να την κάνεις με βάση την πορεία σου σε αυτό το παιχνίδι. Εάν πιστεύεις ότι λέω αερολογίες, μπορώ να σου βάζω μόνο βαθμό και να μην σχολιάζω τίποτα. Δεν έχω κάτι να συζητήσω μαζί σου. Δεν μπορείς να με πείσεις πως έχεις κάνει εσύ αυτό το λουκ” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Στέλιος Κουδουνάρης προς την μικρότερη ηλικιακά παίκτρια του My Style Rocks.

Μόλις, δε, η Κιάρα Μαρκέζη επιχείρησε να απαντήσει, ο Στέλιος Κουδουνάρης δεν έκρυψε την έντονη δυσαρέσκεια του βάζοντας επιδεικτικά 4 στην διαγωνιζόμενη του My Style Rocks. “Είσαι ευχαριστημένη να έρχεσαι εδώ και να παίρνεις έτσι καλούς βαθμούς;” αναρωτήθηκε με νόημα ο κριτής.

Με τη σειρά τους, η Έλενα Χριστοπούλου βαθμολόγησε την Κιάρα Μαρκέζη με 5 και ο Λάκης Γαβαλάς με 1. “Με αυτό που κάνεις εκμηδενίζεις όλους τους ανθρώπους γύρω σου” πρόσθεσε ο γνωστός σχεδιαστής και κριτής του My Style Rocks.

Όταν η παρουσιάστρια του My Style Rocks, Κατερίνα Στικούδη ρώτησε την διαγωνιζόμενη εάν έφτιαξε μόνη αυτό το λουκ, εκείνη απάντησε με τρεμάμενη φωνή πως “ναι, με την βοήθεια της μητέρας μου. Δεν θέλω όμως να συνεχίσω κάτι γιατί δεν είμαι πολύ καλά σήμερα. Γενικά αυτές τις μέρες δεν είμαι καλά και δεν θέλω να συνεχίσω να μιλάω. Έκανα κάποια λάθη την πρώτη εβδομάδα, άκουσα κάποιους ανθρώπους που δεν έπρεπε και τα λουκ που έκανα δεν τα είχα φτιάξει εγώ”.

Έπειτα η Κιάρα Μαρκέζη ξέσπασε σε κλάματα με την Κατερίνα Στικούδη να σπεύδει στο πλευρό της…

 

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου “Ευτυχείτε” μίλησε η Μαρία Μαρκέζη, η μητέρα της Κιάρας από το “My style rocks”.

Η Μαρία Μαρκέζη φαίνεται πως είναι αρκετά ενοχλημένη με τα όσα συνέβησαν στο χθεσινό επεισόδιο με την επίθεση στην κόρη της από την κριτική επιτροπή.

“ Η κριτική που της έκαναν ξεπέρασε τα όρια, αλλά είναι και τηλεόραση, ριάλιτι. Ήταν προσωπική η επίθεση της κριτικής επιτροπής. Δεν ξέρω τι βλέπουνε στην Κιάρα πραγματικά.”

Στη συνέχεια η Μαρία Μαρκέζη πρόσθεσε: “Δεν έχει στιλίστα. Τη βοήθεια που έχουν όλες και είμαι και εγώ από πίσω που τη βοηθάω και τη στηρίζω… Μετά από το χθεσινό επεισόδιο γύρισε σπίτι και έκλαιγε, ψυχολογικά ράκος.”

Δείτε παρακάτω όσα είπε η Μαρία Μαρκέζη: 

 

Τα κλάματα της Κιάρας Μαρκέζη και η άβολη στιγμή στο My style rocks στα σχόλια πως δεν κάνει μόνη της τα στυλ που παρουσιάζει στο ριάλιτι, προκάλεσαν την αντίδραση της Φαίης και των συνεργατών της στο Πρω1νό.

«Δεν είναι ωραίο γιατί φαίνεται πως αυτό το παιδί δεν έχει δεύτερες σκέψεις να αντιμιλήσει, να χρησιμοποιήσει άσχημες λέξεις και να βάλει ίντριγκα μέσα σε αυτό», ανέφερε αρχικά η Φαίη μας και συνέχισε:

«Επιμένει και της λέει πως την ντύνει κάποιος άλλος. Μπορεί στον Κουδουνάρη να πηγαίνουν μηνύματα ή να γνωρίζει κάτι και για αυτό να επιμένει γιατί ο άνθρωπος δεν είναι τρελός. Από την άλλη όμως, όταν σου λέει με βοηθάει η μαμά μου και το έχει πει και η ίδια η γυναίκα, λέει την αλήθεια».

Ενώ η Φαίη μας πρόσθεσε στην συνέχεια:  «Να πούμε και την αλήθεια, τα άλλα τα κορίτσια σίγουρα έχουν στιλίστες. Αν δεν το γνωρίζει, να το μάθει. Στέλιο μου εγώ το ξέρω από τους ίδιους τους στιλίστες, το γνωρίζω. Δεν μπορείς να τα βάζεις μόνο με μία και όχι με τις άλλες».

Δείτε σχετικό απόσπασμα από «Το Πρωινό»:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο πατέρας του 19χρονου θύματος τοποθετήθηκε για την επιστοφή του Γιάννη Ξανθόπουλου: «Έκανε ό,τι έκανε»
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Δημήτρης Κόκοτας: «Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει η προσπάθεια για αποσωλήνωση του»
H Φαίη Σκορδά αποκάλυψε όλη την δήλωσή του Δημήτρη Παπανώτα χωρίς μοντάζ, που έφερε τη διαγραφή του
Οι αντιδράσεις για διαγραφή Παπανώτα: «Έγινε το αυτονόητο. Δεν χωράνε πλέον σεξιστικά & ρατσιστικά σχόλια»
Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πόσους followers έχασε μετά την ανακοίνωση ότι είναι υποψήφια με τη ΝΔ
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega