Είναι ο Παναγιώτης Μπουγιούρης σε σχέση με την κόρη της πρώην υπουργού;

 

Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης απάντησε στα δημοσιεύματα που τον θέλουν σε σχέση με την Αγγέλα Σιδηροπούλου, κόρη της πρώην υπουργού Προστασίας του Πολίτη.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

O Παναγιώτης Μπουγιούρης αρνείται ότι είναι ζευγάρι με τη συνάδελφό του Αγγέλα Σιδηροπούλου, η οποία τον συνόδευσε πρόσφατα σε έξοδό του. 

Ο τίτλος της σειράς «Μην ψαρώνεις», στην οποία συμμετέχει ο Παναγιώτης Μπουγιούρης, ταιριάζει απόλυτα στη συγκεκριμένη περίπτωση. Ο ηθοποιός εθεάθη πρόσφατα στο θέατρο «Olvio», όπου πήγε να παρακολουθήσει την παράσταση «Τζένη και Μαρξ», συνοδευόμενος από τη γοητευτική ηθοποιό και τραγουδίστρια Αγγέλα Σιδηροπούλου, με την οποία φαινόταν να έχει αρκετή οικειότητα.

 

Η όμορφη μελαχρινή, που είναι κόρη της πρώην υπουργού Κατερίνας Παπακώστα, βρέθηκε στο επίκεντρο των συζητήσεων στα καλλιτεχνικά «πηγαδάκια», καθώς όλοι μιλούσαν για ένα πιθανό ειδύλλιο με τον ταλαντούχο ηθοποιό.

 

Η Real επικοινώνησε με τον Παναγιώτη Μπουγιούρη, ο οποίος διέψευσε τις φήμες λέγοντας: «Είναι απλά συνάδελφός μου η Αγγέλα και παρτενέρ μου στην καινούργια θεατρική παράσταση που ετοιμάζουμε. Κάνουμε ήδη μια παράσταση στο ίδιο θέατρο, το "Σύνδρομο της άδειας φωλιάς” και έχουμε ολοκληρώσει τις πρόβες με τη δεσποινίδα Σιδηροπούλου για το "Δόκτωρ Γκλας" του Γιάλμαρ Σέντερμπεργκ που θα ανέβει στο θέατρο "Οlvio". Η πρεμιέρα μας έχει προγραμματιστεί για τις 21 Φεβρουαρίου».

 

Ο Μπουγιούρης επί σκηνής ενσαρκώνει τον ψυχρό, απρόσιτο και αδιάφορο για τους ανθρώπους γιατρό Γκλας και η Αγγέλα Σιδηροπούλου τη νεαρή Χέλγκα, η οποία ζητά από τον Γκλας να απαγορεύσει στον σύζυγο της να την πλησιάζει ερωτικά. Ο σκηνοθέτης και θεατρικός συγγραφέας Στρατής Πανούριος διασκευάζει και σκηνοθετεί το σπουδαίο αυτό έργο, που βασίζεται στο βιβλίο του Σκανδιναβού Γ. Σέντερμπεργκ, φέρνοντας το κοινό αντιμέτωπο με τις σκοτεινές πλευρές του κυνικού γιατρού Γκλας. Οσον αφορά την προσωπική του ζωή, ο Μπουγιούρης επιλέγει να κρατήσει σιγή ιχθύος.

«Είμαι μια χαρά», λέει λακωνικά, ενώ, χωρίς να θέλει να διευκρινίσει αν είναι μόνος ή αν υπάρχει κάποιο πρόσωπο στη ζωή του, τονίζει: «Δεν θα ήθελα να σχολιάσω κάτι παραπάνω». Η πιο πρόσφατη σχέση του που είχε γίνει γνωστή ήταν με την Κύπρια χορεύτρια Κλέλια Μενελάου. Από τότε ο ηθοποιός κρατά μακριά από τα φώτα την προσωπική του ζωή, η οποία μέχρι πρότινος και για ένα μεγάλο διάστημα μοιραζόταν ανάμεσα σε Κύπρο και Ελλάδα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;