Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Celebrities που αγνόησαν τους κανόνες στο κόκκινο χαλί και έμειναν στην ιστορία!

  15/02/2020 06:39
Celebrities που αγνόησαν τους κανόνες στο κόκκινο χαλί και έμειναν στην ιστορία!

Celebrities που αγνόησαν τους κανόνες στο κόκκινο χαλί και έμειναν στην ιστορία!

  15/02/2020 06:39
 
Φαίνεται πως κάποιοι celebrities ακολουθούν πιστά τη φράση "Δεν πρέπει να ακολουθείς τους κανόνες αλλά να τους δημιουργείς" του Isaac Newton. Αποδεικνύουν πως δεν ακολουθούν τους κανόνες και τολμούν να κάνουν εκκεντρικές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί, γνωρίζοντας πως θα τραβήξουν όλα τα βλέμματα πάνω τους. Εξάλλου, τις περισσότερες φορές αυτός είναι και ο σκοπός τους.
 
Θέλοντας να περάσουν πολιτικά και κοινωνικά μηνύματα ή πολλές φορές να δείξουν τη δυσαρέσκειά τους απέναντι σε τρέχοντα ζητήματα, ποντάρουν σε looks εκκεντρικά, επιβλητικά και που σίγουρα δεν θα περάσουν απαρατήρητα. Μπορεί να μη στέφονται όλες οι εμφανίσεις με επιτυχία αλλά συχνά ο τολμών νικά. Απόδειξη, η διάθεση των ιθυνόντων να αλλάξουν τους στυλιστικούς κανόνες στις τρέχουσες απονομές βραβείων, θέλοντας να ενισχύσουν το αίσθημα της οικολογικής συνείδησης και της ποικιλομορφίας. 
 

H Julia Roberts στις Χρυσές Σφαίρες το 1990.

Η ηθοποιός επέλεξε να φορέσει Giorgio Armani κοστούμι και η η εμφάνισή της έγινε viral.

Η Celine Dion στα Oscars το 1991.

H Celine Dion επιλέγει να φορέσει παντελόνι αντί φόρεμα στο κόκκινο χαλί γίνεται θέμα συζήτησης. Το λευκό Galliano κοστούμι της παραμένει στις πιο iconic εμφανίσεις.

Η Rihanna στα CFDA Fashion awards το 2014

Η Rihanna δέχτηκε έντονη κριτική για το Swarovski φόρεμα που επέλεξε να φορέσει αφού θεωρήθηκε πώς το έκανε για να τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω της και να προκαλέσει.

Η Lady Gaga στα ΜΤV Video Music Awards το 2010.

Η τραγουδίστρια προκαλεί εξηγώντας πως επέλεξε ένα φόρεμα φτιαγμένο από κομμάτια κρέατος γιατί ήθελε να δείξει την αντίρρησή της για τους περιορισμούς επιβάλλει η κυβέρνηση κατά τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων στρατιωτών.

Η Βjork στα Oscars το 2001

Το εκκεντρικό και ιδιαίτερο στυλ της δεν θα μπορούσε να μην ξεχωρίσει στα βραβεία, αφού η ίδια εμφανίστηκε με ένα φόρεμα σχήματος κύκνου, όπου στη συνέχεια χρησιμοποιήθηκε για το εξώφυλλο του album της, Vespertine. Η εμφάνισή της προκάλεσε πολλά σχόλια και θεωρείται από τις πιο πολυσυζητημένες εμφανίσεις που έγιναν ποτέ στα βραβεία.

Η Lil Kim στα MTV Video Music Awards το 1999.

H Lil Kim ποζάρει με προκλητική δημιουργία που έφερε αντιδράσεις.

Η Cher στα Oscars το 1986.

H Cher κάνει μια επιβλητική εμφάνιση για να εκδικηθεί την Ακαδημία που δεν την παίρνει στα σοβαρά.

Ο Marilyn Manson και η Rose McGowan στα MTV VMAs το 1998

Η McGowan επιλέγει να φορέσει το συγκεκριμένο φόρεμα θέλοντας να πραγματοποιήσει μια statement εμφάνιση και να περάσει το δικό της μήνυμα, για την σεξουαλική κακοποίηση που δέχτηκε από τον Harvey Weinstein. 

 
 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας