Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Η μεγάλη κόρη είναι στο θέατρο και η μικρή ζωγράφος, τρεις άνεργες στο σπίτι»

  13/02/2020 12:14
 «Η μεγάλη κόρη είναι στο θέατρο και η μικρή ζωγράφος, τρεις άνεργες στο σπίτι»

«Η μεγάλη κόρη είναι στο θέατρο και η μικρή ζωγράφος, τρεις άνεργες στο σπίτι»

  13/02/2020 12:14
 
 
Σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της, η Δήμητρα Δημητριάδου αποκάλυψε τις οικονομικές δυσκολίες που περνά!
 

Η αγαπημένη ηθοποιός Δήμητρα Δημητριάδου, βρέθηκε καλεσμένη στον καναπέ της Χριστιάνα Αριστοτέλους στην εκπομπή του Alpha Κύπρου "Με αγάπη Χριστιάνα" και άνοιξε την καρδιά της στην παρουσιαστρια. 

Μεταξύ άλλων μίλησε για τις δυο της κόρες και τον επαγγελματικό προσανατολισμό τους που δεν είναι άλλος από την καλλιτεχνία.

«Η μεγάλη κάνει μουσικό θέατρο και η μικρή θα γίνει ζωγράφος. Τρεις άνεργες στο σπίτι. Προσπάθησα να μεταπείσω και τις δυο, αλλά επειδή και εγώ έκανα αυτό που ήθελα κάποια στιγμή, είπα να είμαστε ευτυχισμένοι και ας πέρνουμε λιγότερα λεφτά»

Μίλησε για την δυσκολία του επαγγέλματος που επέλεξε να ακολουθήσει, και τις οικονομικές απολαβές και αποκάλυψε ότι δε είναι λίγες οι φορές που την έσωσε οικονομικά, το δικό της θεατρικό εργαστήρι με το οποίο και ασχολείται εντατικά το τελευταίο διάστημα και υπήρξε σωτήριο οικονομικά σε πολλές στιγμές της ζωής της

«Εγώ πάντα είχα το εργαστήρι μου, οπότε με απορροφούσε πάρα πολύ. Μεγαλώνοντας λιγοστεύουν και οι προτάσεις στην υποκριτική. Όταν γίνετε μια πρόταση, επιλέγεις αν σου κάνει ή όχι. Δεν είναι ήθέλα και απομακρύνθηκα, αλλά επειδή έτσι το έφεραν οι καταστάσεις. Το εργαστήρι πάντα με στήριζε στις δύσκολες στιγμές, αφού μόνο η τηλεόραση δεν θα μου δώσει τον μισθό για να ζήσω. Οι ηθοποιοί κάνουν πολλές δουλειές για να προσφέρουν στο προυπολογισμό του σπιτιού, αυτά που χρειάζεται. Πολλές φορές έτυχε να στριμωχτώ οικονομικά και το λέω και στις κόρες μου. Είμαι της άποψης, ότι τα παιδιά πρέπει να ξέρουν τα πάντα. Από τα 15 τους, αρχίσαμε να συζητάμε για τα οικονομικά. Ευτυχώς και ο μπαμπάς τους, είναι πολύ δίπλα μας, αλλά και οι γιαγιάδες και οι παππούδες. Είναι πολλές οι βοήθειες γύρω μας και ευτυχώς είμαστε καλά»

Η ίδια θεωρεί ότι το καλύτερο δώρο που έκανε πότε στον εαυτότης, είναι η ψυχανάλυση που την βοήθησε να αντεπεξέλθει με διαφορές φοβίες και θέματα που αντιμετώπιζε.

«Είμαι ο χειρότερος εχθρός του εαυτού μου και έκανα δυο φορές ψυχανάλυση. Ήταν τα δυο καλύτερα δώρα που έκανα στον εαυτό μου. Είχα φοβίες όταν ήμουν μικρή, δεν μπορούσα να μείνω πολλές ώρες μόνη μου και σε συνδιασμό με την κλειστοφοβία, ένα σύμπλεγμα από φοβίες. Έτσι το πήρα απόφαση, ότι έπρεπε να βάλω ένα τέλος. Μου έχει μείνει η κλειστοφοβία, όμως είναι σε πολύ λιγότερο βαθμό. Υπήρχαν περιόδοι που ήμουν πολύ αγχωμένοι και έβγαινε προς τα πάνω. Η πρώτη φορά ήταν στην Ελλάδα και η δεύτερη στο Λονδίνο, όταν σπούδαζα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας