Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Έχω ψάξει και κινητά και υπολογιστές! Δυστυχώς δε βγάζεις άκρη»

  13/02/2020 10:53
«Έχω ψάξει και κινητά και υπολογιστές! Δυστυχώς δε βγάζεις άκρη»

«Έχω ψάξει και κινητά και υπολογιστές! Δυστυχώς δε βγάζεις άκρη»

  13/02/2020 10:53
 

Και όμως ακόμη και τα πιο τέλεια ζευγάρια έχουν… τις δυσκολίες τους! Δεν υπάρχει σωτηρία! Όταν μια γυναικά σαν την Κάτια Ζυγούλη, παραδέχεται δημοσιά ότι ψάχνει τα κινητά και τους υπολογιστές του Ρουβά, οι υπόλοιπες τι πρέπει να κάνουν; 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Η Κάτια Ζυγούλη μέσα από το κανάλι της στο #Youtube μιλά για τις σχέσεις, τα δύσκολα που πέρασε με τον σύζυγό της Σάκη Ρουβά και αποκαλύπτει πως… «ναι» έχει ψάξει το κινητό του κορυφαίου Έλληνα σταρ.

Στην ερώτηση «πότε κατάλαβες ότι ο Σάκης είναι ο άνθρωπός της» ανέφερε: «Τον πρώτο καιρό απλά ήμουν τυφλή από έρωτα. Στην πορεία μπήκε λίγο και η λογική. Τα χρόνια πέρασαν. Κατάλαβα και το είχα νιώσει πολλές στιγμές (σ.σ, ότι είναι ο άνθρωπός της), αλλά η μεγάλη απόφαση ήρθε όταν είπα ότι αυτόν τον άνθρωπο τον αγαπάω παρά τις δυσκολίες –γιατί όλοι έχουμε τις δυσκολίες μας, μην κοροϊδευόμαστε –  ήρθε με το μεγάλο δίλημμα τώρα μαζί ή φεύγω. Έκανα πέρα τον εγωισμό, είπα τον αγαπάω, θα μείνω μαζί του, θα τα παλέψω όλα και εκείνη τη στιγμή κατάλαβα ότι θα έχει πολλή ιστορία η ιστορία αυτή, θα έχει πολλή διάρκεια».

Τέλος, στην ερώτηση αν έχει ψάξει κινητό είπε: «Έχω ψάξει και κινητά και υπολογιστές και όλα! Αλλά το αποτέλεσμα είναι δυστυχώς ότι δεν βγάζεις άκρη. Και αν δεν βρεις και κάτι θα λες κάπου αλλού τα έχει κρυμμένα».

Και φυσικά τα σχόλια ήταν πολλά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας