Στα… μαχαίρια με την πρώην σύζυγό του, o Σπύρος Μισθός! Nέα μήνυση σε βάρος του!

 

Δίχως τέλος μοιάζει η δικαστική διαμάχη του ηθοποιού Σπύρου Μισθού με την πρώην σύζυγό του και μητέρα των δύο παιδιών του, με το όνομά του να βρίσκεται ξανά στα δικαστικά πινάκια, έπειτα από νέα μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του η Δήμητρα Ακούρου.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Η ιστορία μοιάζει να επαναλαμβάνεται, καθώς η υπόθεση αφορά πάλι το αδίκημα της ενδοοικογενειακής απειλής, ακριβώς όπως πριν από περίπου δύο χρόνια, οπότε το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων είχε αθωώσει τον γνωστό καλλιτέχνη για την ίδια κατηγορία.

Όμως, δεν λέει να σβήσει η κόντρα ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι, που έζησε κάτω από την ίδια στέγη περισσότερα από δέκα χρόνια και απέκτησε δύο παιδιά.

Τον περασμένο χρόνο η πρώην σύζυγος του ηθοποιού στράφηκε πάλι εναντίον του, με αποτέλεσμα η υπόθεση να οδηγηθεί ξανά στην αίθουσα του δικαστηρίου. Μόνο που αυτή τη φορά κατά την εκφώνηση της υπόθεσης από το Β’ Τριμελές Πλημμελειοδικείου της Αθήνας κατηγορούμενος και μηνύτρια δεν έδωσαν το «παρών». Η έδρα ανέβαλε τη δίκη, κάνοντας δεκτή την εισαγγελική πρόταση, ενώ αποφάσισε την επιβολή προστίμου 150 ευρώ στη Δήμητρα Ακούρου για λιπομαρτυρία.

Όπως αναφέρει η Espresso, τον Μάρτιο του 2018 ο Σπύρος Μισθός κάθισε ξανά στο εδώλιο αντιμετωπίζοντας την κατηγορία της ενδοοικογενειακής απειλής, έπειτα από μήνυση της πρώην συζύγου του Δήμητρας Ακούρου. Η υπόθεση αφορούσε ένα θερμό επεισόδιο μεταξύ του πρώην ζευγαριού, λίγο μετά τη δικαστική δικαίωση του ηθοποιού αναφορικά με την επιμέλεια των παιδιών τους.

«Η Ακούρου ήταν σε κατάσταση μένους εναντίον μου, γιατί είχαν προκύψει δύο δικαστικές αποφάσεις τότε. Έχω πλέον τρεις δικαστικές αποφάσεις για την επιμέλεια των παιδιών. Τα παιδιά είναι 12 και 6 ετών σήμερα. Δεν την απείλησα, δεν την έβρισα. Είχα πάρει την επιμέλεια και μετακομίσαμε με τα παιδιά στην Πετρούπολη» είχε αναφέρει τότε στην απολογία του ο Σπύρος Μισθός.

Ο ηθοποιός εξήγησε γιατί η κατάσταση μεταξύ τους ήταν τεταμένη. «Είχε έρθει να πάρει τα παιδιά. Εγώ έμαθα ότι πήγε βόλτα τα παιδιά με τον… γκόμενο και παραφέρθηκα. Όμως, δεν τη χτύπησα ποτέ και δεν την απείλησα ποτέ. Ίσως να έβρισα εκείνη τη στιγμή, αλλά ποτέ δεν απείλησα» είχε υποστηρίξει, τονίζοντας πως δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο μπροστά στα παιδιά τους. Ούτε εκείνη τη φορά είχε εμφανιστεί η Δήμητρα Ακούρου στο δικαστήριο, που απάλλαξε λόγω αμφιβολιών τον 60χρονο ηθοποιό.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Δανάη Μπάρκα: «Χυδαίο να στέλνουν φωτογραφίες που κάποιος είναι αγκαλιά με έναν άνθρωπο…Τραγικό!»
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ο 41χρονος πρώην σύντροφός της Πριγκίπισσας Βεατρίκης βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση, στο Μαϊάμι
Αργύρης Ξάφης: «Ήμασταν στη σκηνή με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και άρχισαν να μας πετάνε αυγά»
Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Είμαι ελεύθερος και ανοιχτός στις απόψεις μου για τα ερωτικά. Μοιάζω σαν αναίσθητος»
Βίκυ Βολιώτη: «Mε τον σύζυγό μου, δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Έχουμε σκεφτεί πολλές φορές τον χωρισμό»
Κερασία Σαμαρά: «Έχω βιώσει κακοποίηση στο θέατρο αλλά σώπασα. Είναι κάτι που μετανιώνω»
Το καλοκαίρι στην Πύλο ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Καλεσμένα όλα τα Σεπόλια