«Η Αλεξανδράκη είναι τριτοκλασάτη, την Κιάρα, την ντύνει ο στυλίστας της Φουρέιρα»

 
«Είναι δεύτερη χρονιά που διαλέγουν μια περσόνα που δεν έχει σχέση με τη μόδα. Είναι αποτυχία η Χριστοπούλου, καλά να πάθουν» Κόλαφος η Ραμόνα Βλαντή για το #MyStyleRocksGR. Είπε την αλήθεια ή υπερβολές; 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Στην εκπομπή “Μεσημέρι YES” έδωσε συνέντευξη η Ραμόνα Βλαντή, η οποία γι’ ακόμα μία φορά απάντησε για το My Style Rocks, την Έλενα Χριστοπούλου κι έριξε τα βέλη της στη Δήμητρα Αλεξανδράκη.

«Δεν μετανιώνω που δεν είμαι εκεί. Όχι, δεν ντύνω την Κιάρα. Αν την έντυνα εγώ, δεν θα την έντυνα έτσι, θυμίζει Φουρέιρα του 2000. Εγώ ξέρω ότι την ντύνει ο στυλίστας της Φουρέιρα. Η Κιάρα φόρεσε κάποια κομμάτια που τα έχω κι εγώ. Το έκαναν θέμα επειδή προφανώς πουλάει το όνομά μου ακόμα.

Η κυρία Χριστοπούλου μπορεί να έχει πάρει βαριά αυτά που είπα, αλλά δεν είπα κάτι κακό για την θαυμάζω πολύ. Επιμένω όμως ότι δεν κάνει γι’ αυτό το παιχνίδι. Δεν μου έγινε καμία πρόταση για το My Style Rocks. Είναι δεύτερη χρονιά που διαλέγουν μια περσόνα που δεν έχει σχέση με τη μόδα. Και πέρυσι ήταν αποτυχία και φέτος είναι, καλά να πάθουν. Πέρυσι πήραν την κυρία Μαγγίρα και φέτος την κυρία Χριστοπούλου.

Ελπίζω να την δω στο GNTM, μη χάσει τη θέση της γι’ αυτό. Τα χρήματα φέτος είναι καλύτερα από πέρυσι. Η θέση της είναι στο GNTM γιατί αυτή είναι η δουλειά της.

Αν ήμουν κριτής θα έκρινα τη Δήμητρα Αλεξανδράκη πολύ αυστηρά. Δεν ξέρω γιατί πήγε. Γιατί να πάει; Επειδή έχει πέντε τσάντες που δεν είναι καν αληθινές; Συμφωνώ για το “δευτεροκλασάτη” κι εγώ το πάω ένα βήμα παραπέρα και τη λέω “τριτοκλασάτη”», είπε μεταξύ άλλων η Ραμόνα Βλαντή.

 

Μια αποκάλυψη έκανε σήμερα μέσα από την εκπομπής η Φαίη Σκορδά σχετικά με το My style rocks.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής “Το Πρωινό” είπε πως ξέρει ότι οι διαγωνιζόμενες του ριάλιτι μόδας συνεργάζονται με στιλίστες και, μάλιστα, γνωρίζει και ονόματα.

Όταν οι συνεργάτες της ζήτησαν να αποκαλύψει τα σχετικά ονόματα, η Φαίη Σκορδά είπε πως δεν πρόκειται να κάνει κάτι τέτοιο για να μην εκθέσει κανέναν.

“Το έχω ακούσει. Έχω ακούσει και ονόματα ενδυματολόγων που ασχολούνται με τα κορίτσια. Ξέρω ότι έχουν ενδυματολόγους. Δεν θέλω να πω το όνομα για να μην φέρω σε δύσκολη θέση τον ενδυματολόγο, γιατί είναι και σε εκπομπή.”, είπε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά.

 

Ραμόνα Βλαντή και Αλεξάνδρα Παναγιώταρου σε νέο γύρο εχθροπραξιών!

Όταν η Ραμόνα Βλαντή ρωτήθηκε στο Happy Day από την Ελένη Μουστάκη για τις τσάντες μαϊμούδες, δήλωσε μεταξύ άλλων τα εξής: “Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι γνωστό ότι χρησιμοποιεί μαϊμού τσάντες. Έχει πιο πολλές Hermes και από τον Λάκη Γαβαλά, ο οποίος είχε συνεργασία με την Hermes και του τις έστελναν δέκα δέκα τις τσάντες στο σπίτι. Κάνουν 10 και 15 χιλιάδες η μία τσάντα. Τι επαγγέλλεται για να μπορεί να πάρει μια τσάντα με 16 χιλιάδες; Να κάνω κι εγώ αυτή τη δουλειά”.

 

Αυτή τη φορά, η Ραμόνα Βλαντή πήρε απάντηση.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου παρενέβη τηλεφωνικά στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και είπε τα εξής:

“Μάλλον το κάνει για να είναι στο προσκήνιο και να ασχολούνται συνέχεια μαζί της, γιατί δεν λέει και κάτι άλλο πέρα από αυτό. Δεν μπορώ να καταλάβω ένα άτομα σαν την Ραμόνα, που περνάει εντελώς αδιάφορο, κάθεται και ασχολείται με τις τσάντες μου και τα υπάρχοντά μου. Μου κάνει εντύπωση πώς ρωτά τι δουλειά κάνω. Κανονικά θα έπρεπε να ρωτάμε όλοι εμείς οι υπόλοιποι τι δουλειά κάνει η Ραμόνα. Βγάζει δικά της αυθαίρετα συμπεράσματα, δεν τα στηρίζει κάπου αυτά που λέει. Έχει έρθει ποτέ σπίτι μου, ξέρει το πορτοφόλι μου, ξέρει ακριβώς τι δουλειά κάνω; Δουλεύω από τα 18 μου, την Ραμόνα δεν την έχουμε δει να δουλεύει ποτέ. Έχω μια επιχείρηση με ρούχα εδώ και 5 χρόνια, ο άντρας μου είναι κορυφή στη δουλειά του, δεν καταλαβαίνω γιατί ακόμα αναρωτιέται ποια είναι η δουλειά μου”.

“Δεν έχω κρατήσει ποτέ μαϊμού προϊόν”, κατέληξε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Δανάη Μπάρκα: «Χυδαίο να στέλνουν φωτογραφίες που κάποιος είναι αγκαλιά με έναν άνθρωπο…Τραγικό!»
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ο 41χρονος πρώην σύντροφός της Πριγκίπισσας Βεατρίκης βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση, στο Μαϊάμι
Αργύρης Ξάφης: «Ήμασταν στη σκηνή με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και άρχισαν να μας πετάνε αυγά»
Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Είμαι ελεύθερος και ανοιχτός στις απόψεις μου για τα ερωτικά. Μοιάζω σαν αναίσθητος»
Βίκυ Βολιώτη: «Mε τον σύζυγό μου, δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Έχουμε σκεφτεί πολλές φορές τον χωρισμό»
Κερασία Σαμαρά: «Έχω βιώσει κακοποίηση στο θέατρο αλλά σώπασα. Είναι κάτι που μετανιώνω»
Το καλοκαίρι στην Πύλο ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Καλεσμένα όλα τα Σεπόλια