H νέα σχέση της Φαίης και τα νεύρα του Λιάγκα! Δείτε την, με την νέα της πεθερά!

 

«Καιγόμαστε! Όλα τα Μελίσσια on fire! Σεβάσου και λίγο τα διπλανά τα πλατό»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Η Φαίη Σκορδά δεν είναι πια μόνη και βέβαια ο Νίκος Μουτσινάς δεν θα μπορούσε να μην πάρει με χιούμορ θέση για αυτό! Μέσα από το “Καλό Μεσημεράκι”, ο ηθοποιός και παρουσιαστής αναφέρθηκε με τρόπο ιδιαίτερο στη νέα σχέσης της παρουσιάστριας με τον επιχειρηματία Νίκο Ηλιόπουλο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Φαίη Σκορδά έχει σχέση εδώ και ένα χρόνο και αυτό είναι το αγόρι της!

Πως όμως το επόμενο κεφάλαιο στην προσωπική ζωή της Φαίης Σκορδά συνδέεται με τα… νεύρα που είχε ο Γιώργος Λιάγκας το πρωί της ίδιας μέρας; Μόνο ο Νίκος Μουτσινάς μοιάζει ιδανικός να απαντήσει την ερώτηση!

“Το καταλάβαμε ότι το Πρωινό το γιόρτασε… Βέβαια, εδώ και ένα χρόνο έχει σχέση η κοπέλα! Δεν το λέγανε οπότε σήμερα το είπανε παντού. Οπότε μερακλώσανε πολύ, το γιορτάσανε” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς αμέσως μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος από εκπομπή της Φαίης Σκορδά. “Να δούμε αντιδράσεις” συμπλήρωσε, με χαμόγελο, για να ακολουθήσει ένα άλλο απόσπασμα από το “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα”.

Στο απόσπασμα που προβλήθηκε, όμως, ο Γιώργος Λιάγκας δεν μπορούσε να κρυώσει την όποια ένταση και τον όποιο εκνευρισμό που έβγαλε – περισσότερο – προς το νέο μέλος της τηλεοπτικής του παρέας, τον δημοσιογράφο Νίκο Γεωργιάδη.

“Εγώ θα πω ένα μπράβο στο Νίκο Γεωργιάδη, που δεν έβγαλε το αποκλειστικό γιατί σήμερα δεν θα έβγαζε και την εκπομπή από ότι καταλάβαμε” έσπευσε να σχολιάσε με το γνώριμο ύφος ο Νίκος Μουτσινάς. “Μπράβο, είχες ένστικτο Νικόλα και όλα καλά” πρόσθεσε ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ.

Όταν, δε, ακολούθησε απόσπασμα από το Πρωινό στο οποίο η Λίτσα Πατέρα αναφέρεται με νόημα προς την Φαίη Σκορδά στους γάμους… η Χρυσή Τηλεόραση πήρε φωτιά! “Έπεσε ο γκιώνης ρε Φαίη! Μην τα κάνεις αυτά! Εντάξει υπερβολή και ο γάμος. Υπερβολή γιατί θέλουμε και το πλατό! Μην τα λέτε αυτά! Αυτή η Λίτσα η Πατέρα… Καταλαβαίνω, το περιοδικό αλλά δεν βλέπεις εδώ πέρα; Καιγόμαστε! Όλα τα Μελίσσια on fire! Σεβάσου και λίγο τα διπλανά τα πλατό” τόνισε ο Νίκος Μουτσινάς!

Το νέο κεφάλαιο της Φαίης Σκορδά έχει προκαλέσει πολλά σχόλια και είναι μόλις η αρχή…

 

 Η παρουσιάστρια είναι ερωτευμένη και βρίσκεται σε σχέση εδώ και ένα χρόνο με τον Νίκο Ηλιόπουλο, ο οποίος ασχολείται με το digital marketing και δεν έχει καμία σχέση με τη showbiz.

Ωστόσο δεν συμβαίνει το ίδιο με τη μητέρα του.

Συγκεκριμένα η κυρία Αδαμαντία Ηλιοπούλου διαθέτει ένα από τα πιο προβεβλημένα εστιατόρια στα βόρεια προάστια που προάγει τη μεσσηνιακή κουζίνα και είναι πόλος έλξης πολλών εγχώριων celebrities.

Μια από αυτούς και η Φαίη Σκορδά, η οποία είχε επισκεφτεί το εστιατόριό της ήδη από το καλοκαίρι του 2015.

Η παρουσιάστρια και η μητέρα του Νίκου Ηλιόπουλου είχαν ποζάρει τότε μαζί και η φωτογραφία είχε ανέβει στο Instagram του εστιατορίου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»