H Jennifer Aniston έδωσε συνέντευξη στην Sandra Bullock και αποκάλυψαν ότι έβγαιναν με τον ίδιο άνδρα

 

Η ηθοποιός έγινε 51 ετών και το γιόρτασε με μια σούπερ σέξι φωτογράφιση!  «Φαντάζομαι να βλέπω παιδιά να τρέχουν…»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Μια άκρως ενδιαφέρουσα συνομιλία είχαν δυο από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς του Χόλιγουντ, η Τζένιφερ Άνιστον και η Σάντρα Μπούλοκ. Η ελληνικής καταγωγής ηθοποιός που τους τελευταίους μήνες έχει απασχολήσει τα μέσα ενημέρωσης του πλανήτη, τόσο με την απόφασή της να «ανοίξει» Instagram όσο και με τις φήμες επανασύνδεσης με τον πρώην σύζυγό της Μπραντ Πιτ, έσβησε 51 κεράκια την προηγούμενη Τρίτη και το γιόρτασε με μια σούπερ σέξι φωτογράφιση στο περιοδικό Interview.


 

Και δεν είναι μόνο οι όμορφες φωτογραφίες που έχουν ενδιαφέρον αλλά και τα όσα είπαν και αποκάλυψαν οι δύο κολλητές μεταξύ τους, όπως ότι έβγαιναν με τον ίδιο άνδρα. Η Τζένιφερ και η Σάντρα γνωρίστηκαν μια βραδιά των «Χρυσών Σφαιρών» τη δεκαετία του 90. Ο κοινός σύνδεσμος τους ήταν ο ηθοποιός Τέιτ Ντόνοβαν με τον οποίο είχαν σχέση και οι δύο σταρ. Η Άνιστον θυμάται την Μπούλοκ να αποκαλεί τον Ντόνοβαν «ο κοινός πρώην φίλος» και η Σάντρα να μιλάνε για τα κοινά τους μελλοντικά σχέδια.


Κάνοντας χιούμορ η Άνιστον είπε για τον Ντόνοβαν: «Μάλλον είχε συγκεκριμένο τύπο γυναίκας πάντα στο μυαλό του». Ο Ντόνοβαν είχε κάνει επίσης guest εμφάνιση στα «Φιλαράκια», με την Άνιστον να είναι ερωτευμένη μαζί του και να τον ντύνει.



Η 55χρονη Σάντρα Μπούλοκ υπήρξε αρραβωνιασμένη με τον 56χρονο σήμερα Ντόνοβαν από το 1992 έως το 1995 και στη συνέχεια προχώρησε συνάπτοντας μια σύντομη σχέση με τον Μάθιου Μακόναχι. Το ειδύλλιο της Άνιστον με τον Ντόνοβαν ξεκίνησε το 1995 και τελείωσε το 1998, και στη συνέχεια ήρθε ο έρωτας με τον Μπραντ Πιτ.


Σήμερα η Τζένιφερ Άνιστον είναι single, διαζευγμένη από τον δεύτερο σύζυγό της Τζάστιν Θερού, ενώ η Μπούλοκ βρίσκεται σε μια μακρόχρονη σχέση με τον Μπράιαν Ράνταλ.



Ο ενδιαφέρον διάλογος για τα παιδιά

Οι δυο κολλητές είχαν έναν ενδιαφέροντα διάλογο για το πώς μεγαλώνουν τα σημερινά παιδιά.
Μπούλοκ: Κοιτάζω γύρω μου ανθρώπους να προσπαθούν να μεγαλώσουν τα παιδιά τους και αναρωτιέμαι. “Πώς μπορείς να τα μεγαλώσεις χωρίς να τα έχεις σε ένα προστατευτικό πλαίσιο;” Και να τους δείξεις τη διαφορά ανάμεσα στο λάθος και το σωστό όταν οθόνες διαρκώς υψώνονται μπροστά τους; Οι οθόνες είναι παντού.
Άνιστον: Παντού. Μπορείς να προστατεύσεις τα παιδιά σου αλλά τελικά, όταν γίνουν 18 και βγουν έξω στον κόσμο, θα τα δουν όλα.
Μπούλοκ: Όχι τα δικά μου παιδιά.
Άνιστον: Θα τα έχεις για πάντα μαζί σου;
Μπούλοκ: Τους έχω οριοθετήσει τα μέρη που θα ζουν όπως ζω και εγώ.
Άνιστον: Έχεις ένα υπέροχο σπιτικό, έναν εκθαμβωτικό άνδρα και δύο καταπληκτικά παιδιά.
Μπούλοκ: Τι είναι αυτό που δεν έχεις κάνει ακόμα και θέλεις να κάνεις; Είτε σε επαγγελματικό επίπεδο είτε σε πνευματικό, ή και στα δύο;
Άνιστον: Η πρώτη μου αντίδραση θα ήταν να πω όλα τα παραπάνω. Δεν είναι τόσο τι βλέπω τον εαυτό μου να κάνει όσο οι εικόνες που έχω στο κεφάλι μου: ακούω τη θάλασσα, βλέπω τον ωκεανό, ακούω γέλια, βλέπω παιδιά να τρέχουν, ακούω τον ήχο του πάγου στο ποτήρι μου, μυρίζω το φαγητό που μαγειρεύεται. Κάπως έτσι τα φαντάζομαι στο μυαλό μου...


Στα της φωτογράφησης η Τζένιφερ ποζάρει με ροζ σουτιέν, δερμάτινη φούστα, τζάκετ, κορμάκι και μπότες δείχνοντας τα καλλίγραμμα πόδια της και την αψεγάδιαστη σιλουέτα της.  Μιλώντας σε άλλο σημείο της συνέντευξής της για το πώς αντιμετωπίζει τα πράγματα και διάφορες καταστάσεις λέει: «Μπορείς να είσαι θυμωμένος ή μάρτυρας, ή μπορείς να πεις: Έχεις λεμόνια; Φτιάξε λεμονάδα».



 

Η ανάρτηση της Τζένιφερ Άνιστον για τα γενέθλιά της

Η ίδια η Τζένιφερ Άνιστον ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από τη συνέντευξη με ένα μαύρο φόρεμα, που άφηνε ακάλυπτους τους κοιλιακούς της, αλλά και μια άλλη, κοντινή στο πρόσωπο, που διακρίνονται τα χαρακτηριστικά της. Όλα τα «Φιλαράκια» της ευχήθηκαν χρόνια πολλά στο Instagram, με μια φωτογραφία.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Χωρίζουν George Clooney και Amal; Η δήλωση του που πυροδότησε τις φήμες: «Έχω να δω τα δίδυμα 200 ημέρες»

Δειτε Επισης

Σημάδια αισιοδοξίας στην προσπάθεια αφύπνισης του Δημήτρη Κόκοτα: «Ανταποκρίνεται ο οργανισμός του»
Παύλος Χαϊκάλης για Μάνο Ιωάννου: «Υπερασπίζεται τον φίλο του και το θεωρώ πάρα πολύ έντιμο»
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»
Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Άντζελας μετά την αποχώρηση από το #J2US: «Ακόμα πενθώ, δεν πάω πουθενά»
Η ανάρτησή της Κατερίνας Βρανά για τα γενέθλια της: «Η μέρα που σχεδόν πέθανα. 7 χρόνια επιβίωσης»
Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας
Σταματίνα Τσιμτσιλή σε Δημήτρη Παπανώτα: «Υπήρξες προσβλητικός απέναντι στη Μπέττυ Μαγγίρα»
Γιώργος Καπουτζίδης: «Δεν θα σπαταλήσω ούτε δευτερόλεπτο να συγχιστώ για κάποιον που δεν με χωνεύει»